NÄR ANDEVÄRLDEN KNACKAR PÅ- WHEN THE SPIRIT WORLD TURNS

NU KNACKADE ANDEVÄRLDEN PÅ IGEN OCH STÖKADE TILL DET FÖR MIG DÅ.

NU RINGDE LINN MIN DOTTER ,som är så himla rädd för andevärlden fast jag har pratat så mycket om det, och hon kan mitt arbete då. Hon ringer till mamma såklart ,när hon får problem med folk som springer hos henne. Hon känner dem, som blir obehagligt för henne ,genom att hon känner kommer för nära henne då. Jag förstår henne dilemma ,genom att jag är lika känslig ,som hon är då. Det blir jobbigt när man är så känslig som hon och jag är då.

Det har vart så lugnt i lägenheten sen jag rensade bort förra gången. Linn hade bekymmer ,som inte tillhörde henne överhuvudtaget då. Plötsligt så dök en man upp, så hon blir så himla rädd då, genom att hennes pappas bror som var död för länge sen hörde av sig till henne, genom att hon hade problem i lägenheten med människor ,som inte skulle vara där. Det var en mörk och hemsk energi hos henne. Men från energin kom mannen fram mer och mer då. Men energin kom  från en alkoholist, som var och stökade till det för henne. HAN VAR DÄR  OCH VARNADE  DÅ, för att hon hade problem från honom, som hade så mörk energi från en alkoholist, genom att han drack så mycket när han levde.

Hon blev så rädd när hon hörde hur det skramlade i köket ,hon ramlade och stukade foten den gången så illa. Men jag fick åka dit ,och ta bort honom sen var det lugnt tills igår NÄR HON HÖR NÅGON SOM NYSER I SOVRUMMET DÅ. 

Hon ber pappa komma och sova hos henne för hon blev så rädd då, genom att hon är ibland ensam i lägenheten nu. Men inte varje kväll är hon ensam, men i går blev hon så skrämd ,så hon bara gick ut från lägenheten, OCH MÅSTE SITTA I TRAPPEN OCH PRATA I MOBILEN MED MIG DÅ, mens hon väntade på att pappa dyker upp hos henne.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är braidangel2twofeetsmaller.jpg

Jag har hört att det knakar så mycket i golvet där jag bor ,och hennes pappa hört samma sak i huset, GENOM ATT HUSET FICK LIV när vi flyttade in .och måste bo som vi gör nu. Men hans pappa har blivit van att höra en massa knackningar ,som han brukar säga till folk att det är väl bara spökena  då.

MEN JAG HAR INTE HAFT SÅDÄR som vi har det nu ,men jag kände att det var någon som vill prata med någon då. Men tänkte när jag hörde smällen ,att jag ska kolla sen då. Men hennes pappa märker en sak har ändrats om, som han brukar använda. Men har så lite tillit till han hör i huset, men han vill mest ha svar från sin bror som är död sen länge sen då. Han brukar vilja att han ger honom tecken då ,och kan be flera gånger om det ,genom att de är tvillingar ,och saknar honom så mycket då. Jag har aldrig i hela mitt liv upplevt det jag upplever nu, men förstår att de skyddar oss då.

Han kan mest dyka upp hos min dotter , genom att han skyddar henne på något sett. Han dök upp när vi bodde helt fel då. Hon kunde höra skramlade nycklar i hallen ,och sen stod hon ute på gatan, och väntade tills vi kom hem då. NU FICK HON BEKYMMER IGEN DÅ, genom att jag är för dålig att lyssna på dem, som vill prata med pappa hennes. Men hon pratade lite med min dotter då, och visste inte vem hon var.  Men min Linn kände att hon var snäll och inte farlig då, utan hon skrattade åt nysande , genom att hon såg att hon var inte så farlig då.

Men min dotter vill slippa alla som kommer från andevärlden ,genom att hon blir rädd av dem. Men jag beskrev henne för hennes pappa då ,men han sa att det var hans farmor som var hos min dotter och nös. Men kände så väl igen henne när jag beskrev henne. Jag kände själv att det var till någon av oss då. DET GÅR BRA MED ÄRKEÄNGLARNA ELLER GREAT MASTER OCH GUIDER FÖR DE VÄSNAS INTE DÅ.

Pappa hennes måste prata med sin farmor , genom att vi har inte kul idag ,och han är arg för det mesta ,och jag kan inte göra något åt det. Jag måste skriva, som han börjar bli tokig på då genom att vi blir aldrig klar känner han då. Jag känner samma sak ,genom att jag håller på att bli tokig på allt nu, och vill få frid. Men flytta från huset som tär på mig hela tiden då. Jag har inte haft så mycket knackningar, som jag har här då. Jag kunde höra där jag bodde förut, att jag fick en tyst knackning i väggen ,när han var på väg hem då, genom att han är inte den tystaste personen. Men för att säga till att han är på väg hem nu. JAG MÅSTE HA KNÄPPTYST NÄR JAG SITTER OCH SKRIVER DÅ ,genom att jag skrev från ärkeänglarna eller great master då.

Nu har jag verkligen hört mycket av andevärlden , genom att folk måste prata med oss, genom att vi mår inte bra att sitta som vi gör då, MEN  GUD MÅSTE SKRIVA FRÅN MIG DÅ.

GUD HAR SETT ATT HAN MÅSTE HJÄLPA MÄNNISKOR I SVERIGE, genom att han såg framtiden med svenska folket då. GUD  har jorden att se till, annars kommer folk inte kunna födas till jorden då.

Genom att så mycket människor förstör jorden MED FÖRORENINGAR PÅ MÅNGA STÄLLEN I VÄRLDEN DÅ, genom att jorden har fått stora problem idag ,som GUD har tagit upp om då.

Att människor måste själv se till jorden ,och minska på alla utsläpp som blir då, genom att JORDEN HAR DET RIKTIGT ILLA IDAG ,och därför måste GUD skriva genom mig till er då. Sveriges har det dåligt idag om inte GUD kan vända landet rätt då ,genom att lyssna på allt han har tagit upp om då.

Jag  är så trött ,och vill bli klar att skriva då. Men måste fortsätta när jag känner igen ,att vi måste  sitta och skriva från GUD TILLSAMMANS MED MIN  BIG PROTECTION FRÅN BIG HEAVEN DÅ. Jag hör hur de måste lugna ner oss då, genom att jag måste skriva från GUD. Men kommer inte ifrån, och jag är så himla less att sitta och känna in och skriva nu, genom att det tar på krafterna när jag sitter som jag gör då.

Jag kommer inte ifrån även om jag har surfplattor att skriva från, GUD måste prata med människorna då, och nu måste jag och han sitta och känna in tillsammans fortfarande då. Vi måste snart bli klar då. Jag kan inte sitta här för jag håller på att bli tokig sen jag kom hit då. Jag blir även trött av allt jobb då.

Jag har tyckt att det var kul förut ,att skriva från ärkeänglarna och Great master då, men det blir för mycket nu, genom att det tar aldrig slut ,och GUD MÅSTE HJÄLPA FOLK DÅ, när jorden och Sverige har problem, genom att svenska folket har kommit långt med mycket då. Men han visar att folk  måste hjälpas åt då.

Jag blir så stressad när min dotter ringer då, och jag vill bli klar ,och kan inte bo här. Men min dotter får problem, när inte jag lyssnar då. Hon hade en pratande dammsugare ,som bara satte igång ibland ,och även stod på en gång när hon kom hem , och trodde att det var någon säkerhet på dammsugaren då. Men det var folk från andevärlden ,som var och stökade till det då. Jag såg själv när jag var där, att den bara startade utan vidare då, och ingen hade rört dammsugaren då. MEN ALLT DETTA HAR KOMMIT SEN JAG BÖRJADE SKREV för att skydda mig då. Jag måste ha den tiden till att skriva, genom att vi blir så irriterad på allt d.  Men kan inte springa från GUD och BIG PROTECTION ,genom att han sitter och skyddar mig hela tiden nu.

Jag ska snart bli klar har han sagt , genom att allt är jobbigt när vi sitter här och skriver ,och känner in från GUD ,det vi ska ta upp om då. GUD skriver även själv, som är mycket enklare för mig då, genom att jag kan bli så trött ibland när jag måste skriva. Men nu har han och jag suttit ihop så mycket och skrivit, men vi måste bli klar snart då

Jag minns vad GUD sa, men jag vill bara bli fri från att skriva då. Men folk måste ha hjälp ,DÅ ANVÄNDER HAN MIG ,SOM EN KANAL att skriva ner det jag får in att skriva om då. Jag kan glömma bort ibland, vad jag skrev om förra dagen då ,genom att då håller jag på med ett nytt ämne, som vi måste skriva om då. Det är jobbigt att sitta med surfplattan eller mobilen, men jag tänker inte be om en ny dator eller en ny skärm ,genom att jag vill inte vara här. Jag känner in varje dag när jag lever såhär ,och skriver om det jag får upp om då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2084738-3nq0g.gifJAG MÅSTE SKRIVA FORT JAG KAN. Jag kan inte hålla på att gå tillbaka i texten för mycket då, utan texten ska ner fort då, och sen lämnar jag det jag skrev om då, genom att då kommer nästa text, som ska ner då ,och ibland har jag skrivit två inlägg då, genom att jag vaknar upp, och vet precis vad jag måste skriva om då. Ibland har det blivit två inlägg ,men inte varje dag, genom att jag är trött att jobba som jag gör idag.

Jag skriver på en gång, vad jag måste ta upp om då, och ibland har jag inte hunnit ätit då, genom att jag har kommit på ,att ta det på en gång när man bor så fel, och har inte tyst runt mig, utan måste sitta med öron proppar som är så störande moment för mig, GENOM ATT JAG MÅSTE HA KNÄPPTYST DÅ ,genom att jag får problem när jag blir störd av en massa ljud, som stökar till för mig, när man jobbar som jag gör ,då måste jag ha knäpptyst när jag skriver från GUD då.

Jag blir så himla störd när jag kom hit, som stökade till det för mig. Men jag och min BIG PROTECTION fortsätter att skriva och upplysa folk, hur illa och dåligt och mörkt allt är med jorden då. Jorden har problem, som en kvinna jag hörde skrev om jorden då. Men jag har inte läst boken, genom att jag får inte läsa BOKEN FÖR GUD UTAN VI MÅSTE HJÄLPA JORDEN ATT ÖVERLEVA DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2084738-3nq0g.gifGenom att boken upplyste om problem i framtiden då. Men GUD har sagt, att vi  måste rädda jorden, genom att vi kommer få stora problem med jorden ,som hon även skrev om då. Men GUD har sagt att vi måste hjälpa människor nu, och RÄDDA JORDEN DÅ istället för att stänga igen jorden i framtiden då.

GENOM ATT GUD VET VILKA PROBLEM DET ÄR MED JORDEN NU, men människor måste börja lyssna på att rädda jorden, annars måste han stänga av jorden tillslut, genom att folk kan knappt vistas på jorden då. KRIG OCH BRÅK IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.pngJag minns att GUD tog upp om boken. Men han säger, att mycket är sant då ,GENOM ATT JORDEN KOMMER FÅ PROBLEM om vi inte lyssnar på GUD då, och nu upplyser han hela tiden ,att rädda jorden.

Genom att jag måste sitta och skriva hela tiden om olika saker då. SKRIVER HELA TIDEN.

V håller på att bli less, genom att vi vill  bli klar att skriva då. Han har sagt att jag måste ändå skriva när jag är klar här då. Men nu sitter vi ihop och skriver om allt möjligt då. GUD BEDTÄMMER ALLT.

JAG KOMMER ALLTID MÅSTE SKRIVA MEN INTE SOM NU.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.