ATT HÅLLA FAST VID SITT MÅL- TO HOLD ON TO YOUR GOAL

IBLAND KÄNNER FOLK ATT  MÅSTE HÅLLA SIG KVAR DÅ hur svårt det än är ,då måste hålla kvar för att kunna gå vidare med sig själv, genom att saker och ting på vägen kan ställa till för människor ,som har så mycket tillit till det har tänkt sig då. Men känner att de snavar ibland på mållinjen när de sitter fast i problem på problem, och försöker hålla kvar ibland det oundvikliga då ,som många kan råka ut för idag.

Att hålla kvar de ni tror på ,då kan vara svårt om saker och ting ändrar om då, genom att hålla kvar drömmen kan vara svårt idag, genom att mycket folk kan snava på drömmar, som aldrig kan uppnås, genom att de ligger inte på samma tanke sätt då, utan har andra tankar som inte stämmer med de känner och tänker då, utan snavar ibland på mållinjen, som är både bekymmersamt då.

Genom att hålla kvar en tråd vi tror på då, genom att vara ståndaktig som folk kan glömma bort då, ATT HÅLLA KVAR SIN DRÖM SOM ÄR MÅLET ATT LYCKAS I LIVET ,även om andra människor tvivlar på dem ,så måste de själva hålla kvar sin dröm då, genom att ingen kan göra drömmen åt er då, utan ni måste själv hålla fast de ni trott på då, genom att alltid hålla fast i drömmen och alltid hålla kvar det inom er då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är df5ab5f8cb9af87b07b5c409f984c25f.jpgGenom att att alltid tro på sig själv då, som många kan falla på på grund av för lite självförtroende ,som folk kan falla på när de bär på drömmar, som inte alla kan se vad ni drömmer om då, GENOM ATT VISA UPP ETT DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE ,som gör att de faller efter vägen då.

GENOM ATT ALLTID VARA STÅNDAKTIG OCH HÅLLA KVAR SIN DRÖM ALLTD DÅ GENOM ATT VARA MÅLMEDVETEN ,som är den bästa egenskaper vi har då ,att alltid se er själv lyckas även om ni står på botten, då ska ni lyfta fram er ännu mer för att lyckas ännu mer då, genom att aldrig ge upp en dröm ni har inom er då, att alltid hålla er framme då även om ni känner det omöjligt ,så måste ni hålla er framme även om det ser mörkt ut, så måste ni se positivt på det, GENOM ATT VARA MÅLMEDVETEN ,SOM ÄR DEN BÄSTA EGENSKAP NI HAR HÅLLA FAST I DRÖMMAR SOM SVÅR ATT UPPNÅ DÅ.

Men det går hålla kvar i drömmen, som är svår att uppnå, genom att se att allt går även om drömmen känns långt borta ,då måste ändå hålla kvar i drömmen ni bär inom er då, genom att vara målmedveten, SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT VARA IDAG, genom att hålla fast det ni tror på ,då kan kännas långt borta då, men det går hålla kvar det du tror på då genom att hjärtat vet vad de vill då, och  det kan ingen ta ifrån er då, genom att hålla kvar i hjärtat vad du vill då, genom att vara målmedveten och säker vad du känner då, GENOM ATT SE MÅLET DÄR DU HÖR HEMMA DÅ, även om det ser mörkt ut nu. Men hålla kvar målet är bland det viktigaste att göra då, genom att hålla fast det vi känner är rätt då, och ingen kan rubba er då, genom att hålla kvar i drömmar som är drömmar vi måste hålla kvar då, genom att aldrig ge upp då, utan håll kvar drömmen inom er då, även om saker och ting ser knepigt ut nu.

Men se till drömmarna, som är bland det viktigaste att hålla kvar då, ATT KÄNNA SIG LYCKLIG ÄR OCKSÅ BLAND DET BÄSTA ATT KÄNNA DÅ, GENOM ATT VI VET VAD HJÄRTAT BÄR PÅ DÅ, och det kan ingen ta ifrån er då, även om ni tvivlar ,så håll kvar drömmen inom er, och var målmedveten som är bland det bästa att vara då, målmedveten i alla lägen då, genom att alltid hålla kvar er stora dröm ni har inom er då, även om den känns långt borta, så håll kvar drömmarna inom er ,för att alltid hålla fast drömmen, som känns just nu långt borta, men ibland kan saker och ting lösas upp snabbare än ni tror då.

Genom  att mycket händer nu ,och mycket kommer att kunna leva igen, genom att hålla kvar det ni tvivlar på, fast ni vet vad hjärtat berättar för dig , och i hjärtat ligger din dröm inkapslad då, genom att ni vet vad ni vill då, genom att alltid hålla kvar det, som även känns svårt då, genom att hålla kvar det ni bär i hjärtat, kan ingen ta ifrån er överhuvudtaget då utan ni kan hålla kvar allt ni drömmer om då, genom att vara målmedveten och vaken för allt då, genom att hålla kvar drömmar kan vara svårt idag, genom att ni är så olika då. MEN DET HANDLAR OM ER SJÄLVA FÖRST OCH FRÄMST, som är bland det viktigaste att hålla kvar hur ni vill leva idag genom att vara målmedveten som är bland det viktigaste att vara då GENOM ATT TÄNKA PÅ SIG SJÄLV DÅ genom att ingen känner er så väl som er själva då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 103856.jpgGENOM ATT SE FRAMTIDEN ,som kan kännas skrämmande ibland när saker och ting går galet då. Men hålla fast ändå fast ni känner det ouppnåelig då, men vad kan hända då, genom att mycket kan ändras om, som gör att saker ser konstigt ut nu, men om en tag kan saker och ting ändras om då, genom att tiden kan kännas jobbig nu.

Men ibland är det bättre att bara tänka på att allt går snabbt nu ,och tiden kan inte suddas ut då, genom att allt finns kvar och ingenting är borta för er då ,utan håll kvar det hjärtat berättar om då, GENOM ATT HÅLLA KVAR DRÖMMEN INOM ER, att se att framtiden är snart där då, genom att vara ståndaktig och målmedveten, som är bland det viktigaste att vara nu ,ge inte upp även om mycket känns mörkt ibland. Men tiden kommer när allt är löst på ett praktiskt sätt, genom att alltid veta vad vi vill då, genom att i hjärtat finns det en dröm ni måste hålla kvar då ,även om allt känns så långt borta för er ,så kommer mycket att ändras om snart ,men just nu är tiden jobbig då genom att det måste vänta in det ,som är jobbigt att vänta på och krävande då.

Genom att ni  måste se framtiden positivt ,som är svårt att se när ni sitter som vi gör då,  genom att hålla kvar det, som känns rätt nu genom att alltid vara målmedveten idag, som är svårt när saker känns jobbigt idag. Men tiden kommer när allt är över då, genom att leva i fred med många saker ,som har hakat upp sig nu då, genom att leva kommer ni att göra snart, men just nu har ni tappat trust till allt då, genom att leva i en massa problem ,som blev då bara problem, som ni inte önskat er då utan vara kvar i drömmen ändå fast ni sitter i stora problem ,som kommer tillslut suddas ut alla problem ni haft då, GENOM ATT ALLT KOMMER LÖSAS UPP SNART FÖR ER, genom att hålla kvar drömmen inom er, som är bland det viktigaste att ha då när ni sitter som ni gör nu. 

Ni måste leva utan problem snart ,men just nu är det problem på grund av saker och ting gått fel för er då. Men ge inte upp Birgitta, genom att livet känns hårt just nu,men om en tid är allt över då, genom att kunna leva igen Birgitta då ,genom att allt blev inte som du tänkt dig då. Men tiden kommer suddas ut snart ,och allt kommer bli annorlunda för er då, genom att vi måste hjälpa människor först vi kom överens om då. Men sen kan ni leva ihop med han som är den du väntar varje dag på då, och allt har dragit ut på tiden då, GENOM ATT JAG MÅSTE HA DIG OCH BIG PROTECTION, att skriva med mig Birgitta då, men tiden har varit tuff för er båda när ni jobbar som ni gör då, genom att inte ställa till mer problem för BIG PROTECTION då, genom att du ställer till mycket problem med honom ,genom att han måste sitta hos dig nu, och han har så stort skydd BIG PROTECTION då .Han  har en energi som är bland det starkaste att ha runt dig nu, genom att han måste skydda dig för allt nu, genom att huset är inte bra för dig Birgitta då, men måste vara här en tid då, men han skyddar dig så mycket Birgitta, och du känner inte av något från husets gamla energier ,som är mörk energi om han inte satt som skydd ,då skulle du inte klara av att vara här nu, genom att energin är mörk, och han måste sitta och skydda dig när du bor i huset, som är hus du inte gillar att bo i Birgitta. Men vi hade inget val än ta hjälp av din PROTECTION då ,genom att ni var klar att lämna varandra då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är beautiful-angel-angels-40699203-736-857.jpgGENOM ATT DU SKULLE BO ENSAM, SOM VI SÅG UT ALLT FÖR DIG BIRGITTA, VI GICK IGENOM MYCKET MED DIG, genom att din BIG PROTECTION måste vara kvar hos dig då ,genom att saker och ting kännas tungt för dig ,när du känner du känner saknad efter honom Birgitta, men vi har inget val ,än att börja med landet och jorden, genom att allt är uträknat då ,genom att se över landet först, som du har visat upp hur illa det är då ,men du kommer inte bli besviken på något snart, men nu är du besviken och rädda då ,att jag glömt bort dig då ,men jag följer er hela tiden då, genom att se över landet med dig ,och skriva med honom som fungerar bra då, GENOM ATT NI HAR EN KANAL UPP TILL MIG DÅ ,genom att jag har mycket jobb just nu, genom att många måste ha hjälp då många människor dör ,genom mycket problem de drabbas av då.

Krig kommer mycket folk från stora problem då, genom att så mycket folk dör genom krig då och JORDEN ÄR MÖRK IDAG, genom att många förstör mycket ,som jorden har fått extra problem med då. Men jag kommer och ser till dig då, genom att du är rädd när jag inte pratar med dig då, men jag har mycket jobb idag ,genom att så mycket människor dör idag då. MEN DU HAR BIG PROTECTION ATT SKRIVA IGENOM NU ,genom att folk måste få vetskap om hur det är nu. Jag kommer att ändra om mycket för dig snart då, men först hjälpa människor nu och skriva från mig då ,genom att ni har öppnat den kanalen mellan er bara för att skriva ner då ,som folk får vetskap om hur det ser ut då.

NU BIRGITTA KOMMER VI BLI KLAR SNART, men snart får du lämna huset, men måste vänta in en del saker, och måste se vad som händer då, genom att landet har stora problem och jorden är mörk idag ,genom att folk förstör mycket idag ,och du måste sitta i huset och skriva nu ,men kommer snart  bli fri då. GUD 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.