BENEN -LEG

IBLAND UTSÄTTER VI VÅRA BEN FÖR MYCKET DÅ, genom att vi tar inte hand om dem ,genom att vi har mycket problem med benen då. Ni har arbeten ,som utsätter benen så mycket, och det finns arbetsplatser som folk utsätter benen ännu mer än andra arbetsplatser då.

Genom att folk jobbar på platser där de får problem med benen och utsätter kroppen varje dag för det, genom att många arbetsplatser har folk som inte  skyddar dem alls, genom att de har inget val än att gå dit då. Det är långa dagar utsätter benen varje dag,  och kan känna av en del människor att benen orkar inte med så långa arbetsdagar, som blir på en del ställen då. KAN UTSÄTTA BENEN FLERA TIMMARR GENOM ATT STÅ PÅ PLATSEN. 

Genom att de arbetar med fel yrke,  en del människor SOM ÄVEN FÖDS MED SVAG KROPP DÅ, genom att de passar inte för arbetet MEN BÖRJAR FÅ ONT I BENEN, som gör att de får svårt en del arbeten långa dagar då, genom att de utsätter benen för mycket, och får, mer problem med benen genom att de vill inte lyssna på kroppen sin ,fast de känner smärtor i benen, som kan uppstå när de inte byter arbete på en gång ,när de känner av benen så mycket kan en del folk fortsätta ändå att jobba, fast de ska dra ner på arbetstiden, genom att de måste börja ta hand om sina ben bättre  genom att utsätta benen varje dag som ni gör då.

Genom att börja tänka på er hälsa , genom att ni känner av smärtor i benen, och försöker vila benen ibland när ni känner av dem mest då GENOM ATT NI MÅSTE FÖRST DRA NER PÅ ARBETSTIDEN, men ni kommer även måste byta arbete när ni får för mycket problem med benen , genom att många människor kan födas med svag kropp ,och då kan benen bli lidande ,genom att ni känner av att ni har ett svagt skelett genom att ni reagerar som ni gör då.

Det spelar ingen roll om ni försöker tränar benen, genom att ni har föds med ett svagt skelett, som gör att benhinnorna reagerar ännu mer, genom att benen är svag från början, genom att ni föds med för svaga ben, men  ni måste börja söka andra jobb , som många människor kan lida av idag, Men de känner mest av benen när de jobbar med arbeten som sliter på benen, och benen kan känna av mycket när folk står på jobbet då, genom att ni använder benen för mycket då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är juke-box-greaser-michael-zinn.jpgFOLK HAR FÖR MYCKET STÅJOBB, då kan kroppen och benen reagerar på det, genom att kroppen är inte gjort för det, att jobba och stå hela dagarna ,men kroppen känner av det. Folk är född med en kropp vi ska ta hand om, genom att lära dig att lyssna på kroppen när vi känner av problem med benen , och många människor kan även försöka träna benen, genom att slippa en massa problem med benen då.

MEN VI SKA VARA AKTSAM OM BENEN ,och inte utsätta dem för mycket, genom att träna för mycket benen, men utsätter benen hela tiden, som gör att vi får problem med benen om vi utsätter dem för mycket med olika träningar ,genom att vara mer rädd om benen än att utsätta benen för mer problem.

Genom att folk ser inte att benen kan få stora problem om vi utsätter dem för mycket då.  Benen måste vila benen ,och inte utsätta benen för mycket , genom att så mycket folk kan överanstränga sina ben och kroppen , genom att de har ett mål att träna då, MEN MÅSTE TA DET LUGNT MED TRÄNINGEN. Men börjat få problem med benen redan ,då måste de ta vara på dem, istället för att utsätta dem för mer problem.

MEN FOLK SER INTE IDAG GENOM ATT TRÄNINGEN ÄR SÅ INNE IDAG TRÄNA HELA TIDEN genom att de är så inne att träna, som kan förvärra benen ännu mer ,genom att vi utsätter benen för problem, genom att vi är inte gjort så, att utsätta benen, genom att börja träna och utsätta benen ännu mer, när vi redan har börjat få problem med benen, SOM VI SKA TA HAND OM, ISTÄLLET för att utsätta benen hela tiden, genom träningar eller genom fel yrke ,som vi har, men fortsätter att utsätta benen, som ska vila mycket då, genom att alltid tänka på ,att vila benen ibland.

Genom att ni kan glömma bort att vila benen ibland, genom att ni ser inte signalerna när ni måste lära er, att känna igen signalerna till att vila benen ,som är bland det viktigaste att vila då, genom att inte utsätta benen för mer problem. Men så mycket folk börjar träna, som ska vara aktsam då, genom att kvinnorna har sämre skelett än männen har då, genom att många kvinnor tränar olika redskap för benen, som ska vara aktsam, GENOM ATT KVINNORNA HAR SÄMRE SKELETT ÄN MÄNNEN HAR DÅ. De måste tänka på att inte utsätta benen för mycket då, genom att se signalerna och ta hand om dig själv, genom att vara rädd om benen vi ska gå med hela livet, genom att vara varsam om hälsan då, och inte slita ut kroppen.

Genom att hålla balans genom livet är allra bäst, för att slippa en massa problem med benen då, och lär dig att vila benen ,genom att benen är inte gjort för att utsättas sådär varje dag då GENOM ATT KROPPEN MÅSTE LÄRA SIG LYSSNA PÅ SIGNALERNA DÅ. Men skydda kroppen mycket mer ,genom att inte överanstränga benen, som blir när du inte lyssna på signalerna, som är bland det viktigaste att göra då. Folk måste lyssna och vila benen, istället för att utsätta dem för mycket då

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 819586.jpgGenom att så mycket folk är så pigg på att träna då. Men ser inte riskerna de tänker inte på det ,att hålla balans, OCH VILA ISTÄLLET FÖR ATT UTSÄTTA BENEN FÖR PROBLEM ,och när vi lyssnar dåligt på kroppen, då kan benen känna av det.

FOLK MÅSTE VILA LYSSNA PÅ KROPPEN, för att behålla hälsa ,genom att vara vaken och lyssna när du känner av benen för mycket då, och en del kan få värk i benen, genom att de har inte lärt sig att ta vara  på benen då. MEN MÅSTE VILA BENEN, för att behålla  hälsan. Måste sätta dig ner och vila, istället för att utsätta benen som du gör. Vi får problem när vi vilar inte ens.

How to Choose a Sofa Color: 10 Steps (with Pictures) - wikiHowNu har folk utvecklat så bra saker idag GENOM ATT ANVÄNDA SIG AV EN DIVANSOFF när ni vilar benen, genom att mycket folk har köpt divansoffor, och kan ta hand om benen på ett bra sätt.

 Genom att vila benen i divansoffan då eller lägga upp benen på annat ställe då MEN VILA BENEN ,SOM GÖR ATT BENEN MÅR ÄNNU BÄTTRE DÅ , när vi lägger upp benen i soffan, istället för att utsätta benen, genom att vi lyssnar på signalerna, att ständigt LÄGGA UPP BENEN NÄR VI KÄNNER OSS TRÖTT DÅ. Vi ska inte utsätta benen för mycket då, genom att värna om benen som är extra viktigt, men utsätter benen för mycket ,och glömmer bort att vila benen då. Men många människor kan få onödiga problem med benen, genom att de utsätter benen varje dag och lyssnar inte på signalerna, som är bland det viktigaste att göra då, lyssna på kroppen när vi känner oss trött då.

Genom att vila, så ofta vi kan för att behålla hälsan genom livet ut, då lär vi oss att lyssna på kroppens signaler är bland det viktigaste att göra, för att behålla hälsan, och sluta upp att utsätta kroppen för problem. Men så mycket folk är så trött efter sitt arbete. Men de fortsätter att utsätta kroppen när de ska vila efter sitt arbete då, genom att ha balans genom livet kan vara svårt för rörliga människor ,som älskar att röra på sig, men även måste tänka på hälsan  genom att sluta upp att utsätta hälsan mer då.

GENOM ATT HÅLLA BALANS GENOM LIVET, även för människor som har svårt att sitta ner och vila, ska vara aktsam med kroppen sin ,genom att vila då när kroppen säger till om att vila, och inte överanstränga dig, utan vila för att behålla  hälsa då.

Vi har en kropp att ta hand om då, genom att lyssna på signalerna när vi känner av benen då GENOM ATT SÄTTA DIG NER och vila trötta benen då, genom att behålla hälsan genom livet ut då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.