SPLITTRAT LAND- THE COUNTRY IS A SPLIT COUNTRY

MEN HELA LANDET LIGGER SPLITTRAD I TVÅ DELAR, men tagit in folk som kan inte sköta sig ens. Folk har blivit sjuk som kan inte sköta sig ens.

MEN SVERIGE ÄR INTE ETT LJUST LAND LÄNGRE ,utan bara en massa problem med landet idag, genom att folk kan gå ihop, och rädda landet från stora problem i framtiden då.

Genom att landet blomstrat en gång i tiden då ,MEN LANDET GÅR BAKLÄNGES NU genom att vi har fått så mycket problem med landet idag. Men landet går baklänges, istället för framåt och rädda ekonomin, då fick vi problem när landet går baklänges. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sverige-i-dag-birgitta-andlig-inspiration.png

Genom att regeringen sade JA till människor de skulle sagt NEJ till då genom de sade JA till människor ,som kräver det ena än det andra då, som regeringen skulle ha varit extra noga att se igenom, när de hjälper människor från fruktansvärda förtryckta länder, sett igenom dem INNAN DE SAGT JA. TILL FÖRTRYKT KULTUR HAR MED SIG BURKA, NIQAB, BURQA OCH SLÖJOR.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka_thumb3.jpg

Som kan stökar till för tjejer , kvinnorna och barnen, när männen kliver över gränsen till Sverige. Men kolla hur kvinnor och tjejer går klädd ,det bäddar för gruppvåldtäkt och våldtäkt, genom att de får inte ens visa sig. Men burka, niqab, burqa och slöjor är ett hårt och förtryckt folk ,som dyker upp hos oss. Men är muslimer, men har inte som andra muslimer som lever här. Kan ändra om sig själv, som de vägrar, TA SEDEN DIT DE KOMMER ,SOM ANDRA GJORT SOM LEVER HÄR. MEN TOG IN FARLIGT FOLK. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpg

GENOM ATT DE TILL OCH MED SÄGER JA TILL BÖNEUTROP, SOM KOMMER FRÅN SÅ FÖRTRYCKTA LÄNDER ,SOM BÄR BURKA NIQAB, BURQA OCH SLÖJOR DÅ, som regeringen hjälper dem leva kvar i samma fördärv, som landet fått jättestora problem med nu. Men hjälper dem till och med böneutrop, som Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nedladdning.jpgandra länder har kommit mycket längre då.

Folk har flyttat hit förr från muslimska länder då ,SOM ALDRIG BEGÄR BÖNEUTROP, och måste ha böneutrop då. Folk har flyttat hit folk långt tillbaka då, så mycket muslimer och aldrig bett om böneutrop då. Men nu har regeringen sagt JA till människor ,som måste ha böneutrop annars kan de knappt leva då.

Varför kan andra muslimer leva utan böneutrop då, och kan sköta sin egen vardag perfekt då ,och har en moské att gå till, genom att Sverige har hjälpt folk att bygga en moské där de kan följa sin tro då. Men varför kan inte folk som bär burka, niqab, burqa och slöjor följa andra muslimer då, GENOM ATT MÅNGA MUSLIMSKA LÄNDER HAR UTVECKLATS SÅ MYCKET DÅ, och många är som oss, och bär liknande klädsel som oss då.

Varför kan folk leva som svenskar andra muslimer lever då? VARFÖR KAN DE INTE ÄNDRA SIG, OCH ,SLÄPPA DEN FRUKTANSVÄRDA KULTUR DE HAR DÅ, när andra muslimska länder har ändrats mycket då? De kan inte ens följa med världen då, utan måste bara fortsätta bära hemska klädseln, och måste ha böneutrop som vi svenskar inte har då, genom att vi är ett kristet folk med kyrka ,och de har moské då. Men de kan leva som de vill för mig då, och kan bygga moské utan böneutrop, och folk kan be ändå, än att ha böneutrop, som kommer från så förtryckta länder då, och begär böneutrop som landet kommer få stora problem då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1428131-purazfcw-7.jpg

VI KAN MEDITERA OCH LÄSA EN HÄRLIG BOK NÄR VI VILL, MEN ÄVEN BE NÄR VI VILL. Genom att de tillåter dem leva kvar i samma förtryckta liv när de flyttar hit, och VI FÅR PROBLEM  MED VÅLDTÄKTER som kommer från förtryckta länder, som de sagt JA till då, och kvinnorna har fått så mycket problem idag, genom att de kan inte ens gå ut idag, genom att de blir utsatt för gruppvåldtäkter eller annan våld  idag. SVERIGE HAR FÅTT PROBLEM IDAG ,SOM INGEN VILL SKA HÄNDA NÄR DE HJÄLPER FOLK HIT. MEN LÄR DEM ENS LEVA SOM OSS. MEN DÅ FICK VI PROBLEM PÅ EN GÅNG.

SKOLORNA HAR FÅTT PROBLEM FRÅN MÄNNISKOR, SOM KOMMER FRÅN FÖRTRYCKTA LÄNDER, FOLK BLIR KRÄNGT OCH KALLAR TJEJER FÖR FULA ORD. DET VÄRSA DE KAN KASTA UR SIG. NI VET VILKA ORD. Men blir utsatt varje dag då. Men skolorna hade inte problem förut. Men nu har många skolor problem, genom att de kallar dem för både det ena än det andra då. Många tjejer upplever mycket stress inom sig, genom att de vet inte vad killarna kan göra då. De känner till alla gruppvåldtäkter då ,som ingen tjej vill bli utsatt för då. Det blir obehaglig skolgång då, genom att inte veta vad som händer då, genom att de kan vräka ur sig så FRÄCKA KRÄNKANDE ORD DÅ, genom att killarna från dessa länder ser inte oss så fin och ren då ,genom att vi har inte samma kultur ens ,och vi bär inte den klädseln ens då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är lady-in-red-035-emerico-imre-toth.jpgDe påverkar sina barn ,genom att se ner på svenska folket så mycket ,och vi är skitigt i deras ögon ,som inte är som dem då. FÖRÄLDRAR KAN STÖKA TILL FÖR TJEJERNA I SKOLAN, GENOM ATT MAMMAN KAN PRATA SKIT OM SVENSKA TJEJERNA.

Nu går killarna i skolan, och gör dagarna surt för många TJEJER SURT FÖR DEM, ungdomar har  inte så kul att möta varje dag när tjejerna kommer till skolan då. Killarna kränker och kallar tjejer för fula ord. VI SER OHÄLSA DÅ ,OCH KALLAS FÖR MOBBNING DÅ ,och ohälsa kallas i våra ögon mobbning då.

BARN HAR RÄTT ATT KLARA AV SKOLGÅNGEN, genom att vi har lag på det. Vi vet förr ,då åkte barn och föräldrar in på samtal om de störde skolgången för barnen då. MEN RÄKTORN OCH LÄRAREN OCH FÖRÄLDRAR OCH BARN, ska in på samtal ,genom att det är den bästa metoden som finns. Barn får prata ut  tillsammans när läraren och föräldrar sitter tillsammans. BARNEN FÅR SÄGA SITT DÅ. PRATA UT MED VARANDRA. BLIR FRED MELLAN DEM.

HUR ÄR DET NU, KALLAR LÄRAREN IN FÖRÄLDRAR OCH BARNEN PÅ SAMTAL DÅ? Vi känner att skolan gör ingenting åt saken då ,och varför gör inte skolan något åt det då? Vi vet att många barn upplever det, och skolan tar inte ansvar då, förr åkte in på samtal då. Killarna ska inte ens gå kvar i skolan när inte kan sköta sig då ,genom att det blir ohälsa för mycket ungdomar idag ,och många skolor tar det så lätt då, genom att ingen vill bli utsatt för våldtäkter eller gruppvåldtäkter då ,genom att många har blivit utsatt för det .

NU ÄR DET SOMMARLOV OCH BAD OCH SOL FÖR MYCKET TJEJER IDAG, men vi vill inte höra ,att de har blivit utsatt för våldtäkter eller gruppvåldtäkter då, genom att nu är det sommar igen ,och många tjejer får stanna hemma då, genom att de vet inte vad som händer om de går ut ensam då. Skolan måste prata med föräldrarna till muslimska killarna då ,genom att få slut på stora problem då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är il_570xn.1780248878_gmed-2.jpg

Men tjejerna går med ohälsa nu, och mår dåligt, och det måste bli ett slut på allt då ,när de säger ja till förtryckta länder ,MÅSTE HJÄLPA DEM ATT SLÄPPA DEN KULTUREN DÅ ,och leva som människor lever idag, annars måste de lämna landet om de stökar till för mycket då.

GENOM ATT INGEN HAR RÄTT ATT FÖRSTÖRA ETT ETT HELT LIV INGEN HAR RÄTT ATT GÖRA DET. Ingen har rätt att bli utsatt för det tjejerna blir utsatt nu, ingen har rätt att misshandla tjejerna så mycket och kör med gruppvåldtäkter och våldtäkter då ,ingen har rätt till det då. Tjejerna ska även leva ett långt liv. Men kan kortas av illa snabbt efter gruppvåldtäkter eller våldtäkten då ,och många tjejer kan gå den vägen då, genom att bli så misshandlad, som många blir då .genom att de respekterar inte svenska folket ,som kör med åsnor i hemlandet då. NU MÅSTE DET BLI SLUT PÅ ALLT DÅ.

Det  kommer fortsätta idag om inte folk börjar se vart alla problem kommer ifrån då, GENOM ATT SÄGA NEJ TILL BÖNEUTROP DÅ ,genom att folk kan be ändå ,och andra muslimer klarade sig så bra på den tiden, när mycket muslimer flyttade hit då.

Men nu klar de inte av folk, som BURKA NIQAB, BURQA OCH SLÖJOR DÅ, utan till och med måste ha böneutrop när de flyttat till en annan kultur, DÅ SKA DE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ och ändra om varje kvinna som bär burka och slöjor då.

 VAR UTE I TID OCH VARNADE FRÅN GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA ATT LANDET KOMMER BLI MÖRKT DÅ, om ni säger JA TILL FÖRTRYKT KULTUR folk då. Nu har Sverige aldrig haft det såhär då, och nu har landet fått jättestora problem genom att de såg inte igenom människor som bär burk och slöjor vilka de är då, men andra muslimska länder ser vilka de är och varför kunde inte regeringen se det och sagt nej till dem då.

ATT RÄDDA SITT EGET FOLK ISTÄLLET FÖR EN MASSA GRUPPVÅLDTÄKTER DÅ, genom att det finns bra muslimer ,som aldrig skulle göra så, men folk som kommer från dessa förtryckta länder de kör ner oss i backen ,och vi blir till och med utsatt för grov misshandel då, och nu ska svenska folket ha det såhär då, genom att de sagt JA till människor ,som smutsar ner oss då, genom att de ser inte oss ren ens genom att de lever kvar på medeltiden folk som bär burka och slöjor då ,genom att andra muslimska länder har inte fastnat som folk som bär burka och slöjor då, och till och med måste ha böneutrop.

Och kräver det av ett land ,som är så mycket framåt på mycket då, men de kräver till och med av ett land ,som är så ljust på många sätt, genom att vi har kommit så långt idag med mycket saker då. VI TROR PÅ FÖRÄNDRINGAR. KVINNOR OCH TJEJER FÖLJER MODET SOM ÄR IDAG.

VARFÖR SER ANDRA MUSLIMSKA LÄNDER, ATT DE HAR EN KULTUR DE GILLAR INTE ALLS DÅ, genom att de gillar inte människor som bär burka överhuvudtaget då ,genom att de ser att kommer från en hård kultur, och andra länder har inte det fast de är muslim då, MEN HAR INTE BURKA NIQAB, BURQA OCH SLÖJOR muslimska länder då, genom att de lever inte kvar på medeltiden då utan följer med nu och mycket har ändras då..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.