MANIPULATION

Ibland händer det saker och ting efter vägen ,genom att vi kan bli så sårad och besviken ,som vi inte kan göra något åt då ,GENOM ATT LIGGER INTE PÅ SAMMA PLAN DÅ, genom att vi har stött på  problem med saker vi inte tänk oss då.

MEN HAMNAR I ONÖDIGA PROBLEM DÅ ,genom att de ser inte att vi kan få stora problem då, genom att de är så inne på sitt ,och idag kan folk bli så lurad av saker vi egentligen inte ska hoppa på, genom att vi har inte samma bana att gå, men människor kan övertyga oss så mycket ,så vi tror själv på det då ,genom att vi har så mycket trust till dem då.

Genom  att vi har skapat ett nät runt oss av tillit då, som vi kan råka ut för människor då genom att många vill ändra om människor, som har inte med dem att göra ens. Men ser chansen att manipulera då, och många saker handlar om pengar då. Ibland kan det handla om stora pengar ,som människor kan ha så mycket tillit till dem, genom att de har så mycket trust ,och kan till och med se upp till dem. GENOM ATT VI HAR SKAPAT ETT NÄT AV TILLIT TILL MÄNNISKOR DE KAN GÖRA DÅ ,genom att viljan är som starkast hos dem då, men göra det bästa av situationen ,och kan bli så manipulerad av människor som har så mycket karisma då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är stopp-i-systemet-birgitta-andlig-inspiration.png

Men folk ser dem högre än sig själv då ,och ser upp till dem ,genom att de har så mycket tillit till människor, som kan tillslut komma fram, att de var inte som de trodde då ,och känner sig så besviken på människor ,som gör så, och hade så mycket tillit till dem då. Genom att trodde på dem, och såg upp till dem ,genom att de skapar ett nät runt sig då, som människor kan falla på då, genom att har svårt att tänka själv, när andra tar över det, genom att människor ska göra sina egna val i livet, som blir allra bäst för alla människor inblandad då. FOLK KAN BLI SJUK AV MANIPULATION ,GENOM ATT FOLK SKAPAR EN STRESS RUNT DEM, MEN FOLK SKA TÄNKA OCH KÄNNA SJÄLV ,GENOM ATT BEHÅLLA SIN HÄLSA.

MANIPULATION KAN FOLK UTSÄTTA DIG FÖR MEN BLIR SJUK AV DET. Men arbetsförmedlingen är ett ställe folk kan bli manipulerad, men även hota folk om de inte gör som de gör. Men kan var så ful att får inte ut sin ersättning om de inte gör som dem. Men Sverige är inget bra land att leva i.

Men människor kan stöta på människor ,SOM SÄNKER DEM I BOTTEN DÅ ,genom att de har blivit så manipulerad, och sett upp till dem så mycket då, som kan ställa till problem för dem när de upplever efter ett tag hur det är då. Men stämmer dåligt för dem. Det kan vara raka motsatt till dem ,när vi tar upp om intressen vi har. De känner enorm besvikelse, som är svår att skaka av sig då, genom att den finns där besvikelsen, som är jobbig att skaka av sig när de känner sig sviken av människor de sett upp till då, genom att det finns en hel värld idag av människor ,som kan manipulera oss, genom att det är så lätt att falla på det, men säg NEJ kan vara svårt för en del acceptera då, genom att vi människor styr våra egna liv då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 688903.jpgVILKEN PLAN HADE VI MED OSS DÅ ,OCH VILKA MÄNNISKOR VI SKA MÖTA PÅ DÅ allt ligger så fint inkapslad hos oss då, genom att vi följer en energi då ,och då möter vi på människor ,som vi hade inte tänkt få problem med då. GENOM ATT DE HAR STARK KARISMA DÅ, och visar upp så mycket tillit ,som vi åker in i ett nät av besvikelse då, genom att vi hade inte ens tänkt göra det, de visar upp då, och kan prata och manipulerar hela tiden ,som vi får stora problem med då. Men vi kan inte göra som de tänkt ens, genom att vi har inte ens råd, att gå den vägen då. 

Genom att många kan visa upp så fina saker ,som aldrig kommer existerar då, men i deras värld existerar det, MEN INTE I VÅR VÄRLD FINNS DET,  genom att vi har gått in i ett nät vi inte tänkt göra då. Men visar upp fantastiska saker som inte existerar överhuvudtaget då, genom att vi är olika människor då, och har olika saker att göra då. Men vi kan bli så intresserad av det de visar upp, en säker plan då genom att de har så säkra kort på handen för oss då, och visar upp en fantastisk väg som ser ljust ut då.

Genom att de tar upp alla möjligheter med att gå den vägen, som leder till bra liv då, genom att lita på människor då. Vi kan även falla efter vägen, OM VI INTE KÄNNER IN SJÄLV, SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT LYSSNA SJÄLV DÅ, för att slippa få problem då lyssna vad vi vill egentligen göra då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9c234e76afaf376b4934c98d119ae46a.jpgGenom att det svämmar över hela tiden med erbjudanden på erbjudande, som ni har svårt att stå emot då, genom att ni åker in i ett nät av manipulation då, som är svårt att se ibland, vad som händer när viljan tar över andra personens  vilja då. NI HAMNAR I EN GRÅ VÄRLD.

Genom att många människor idag kan råka ut för människor, som tar över deras vilja då, genom att de har svårt att tänka och känna, när de blir så pressad då, och tar över viljan hos dem då. FOLK HAMNAR I ETT STRESSAD LIV, SOM GÖR ATT NI HAR SVÅRT ATT TÄNKA KLART DÅ.

Genom att inte vara lyhörd och uppmärksam då ,när människor försöker styra ditt val ,SOM DU SKA GÖRA SJÄLV DÅ, genom att slippa bli utsatt problem, och slippa bli besviken på människor då ,som kan förstöra en del saker efter vägen då.

Genom att människor har så mycket tillit till människor idag, men vi måste sortera då, genom att du måste känna själv i hjärtat vad du vill då, för att slippa bli besviken, och känner sig lurad av människor, de har så mycket tillit till då, genom att så mycket människor kan bli in lurad i saker, de inte tänkt sig då. FOLK MÅSTE SÄTTA SIG NER OCH LYSSNA IN ,VAD DU VILL GÖRA DÅ.

Genom att de litar fullt ut på människor ,som gör dig besviken ibland ,genom att de har inte samma tanke, och känslor som dig ,men kan inte känna in vad som är rätt eller fel för dig då ,och det är bara ni själva, som känner vad ni vill göra då ,genom att ni kan känna själv vad ni vill göra då. VI MÅSTE LITA PÅ EGET HJÄRTA VAD VI KÄNNER DÅ.

Idag kan folk åka in i ett nät av manipulation då, och kan vara så svag att säga NEJ till människor, som hela tiden försöker få över dig på din sida då, genom att folk kan sätta bromsklossar, som gör det svårt för dig då. MEN KAN FÅ DET SVÅRT ATT STYRA SJÄLV DITT VAL, om de leder in dig på fel bana i livet då, genom att ni kan bli så besviken när saker och ting inte funkar då, och ni hade tillit till människor som du skulle varit extra noga vaken då.

Men folk kan manipulera svaga människor i samhället då, genom att folk dras in i ett nät av manipulation ,som har svårt att styra då ,genom att de kan även känna sig rädd då, men har även tillit till människor som kan ställa till för mycket för dem. Genom att vara vaken är det bästa av allt idag, och försök att ta inget beslut ni själv är inte säker på då, UTAN VÄNTA OCH KÄNN IN EGNA VAL, än andra ska känna in till dig som blir så fel då. Ni blir lurad in i ett nät av manipulation, som blir så fel då ,genom att vi kan tänka och känna själv då, som är bland det bästa att göra då tänka och känna om det är rätt för oss då.

VI MÅR BÄST NÄR VI VÄLJER ALLT SJÄLV DÅ, och kan styra mycket bättre när vi är noga och känner in själv då, och livet bli mycket ljusare om vi känner in själv då, och tillåt ingen annan känna in dina val då, genom att vi måste lära dig att bara lyssna på hjärtat ,vad vi vill då, och ingen ska styra ditt val som blir bekymmer för dig. Om du tillåter folk välja åt dig då. Det blir fel i längden då genom att du måste lära er att känna in själv då som blir allra bäst då genom att ingen har varit med och stökat till för er då, genom att ni tar egna beslut då GENOM ATT VÄLJA SJÄLV ÄR BLAND DET SÄKRASTE NI GÖR DÅ välja själv då ,för att slippa problem då, genom att hjärtat vet vad ni vill då. Ni ska följa hjärtat genom att ni känner in allt själv, och ta inga egna beslut snabbt ,genom att tänka till ändå fast du tar egna beslut då.

Du ska försöka hålla dig från människor som manipulerar dig då ,genom att de styr och tar över ditt liv då ,men du måste tänka själv nu ,och känna in ditt eget val ,GENOM ATT VI KÄNNER BÄST SJÄLV DÅ ,MEN VI FÖDS MED EN PLAN VI SKA FÖLJA, som blir bäst att göra egna val då ,som blir bäst för dig ,genom att du vet redan vad du vill följ ,och gör det vi vill då, genom att följa dig själva ,istället för att följa andra människor som blir så fel då.

Det är bara vi som känner sig själv då, och vad vi vill göra då, och lyssna på hjärtat ,då blir det mycket enklare för dig om vi tar egna val ,DÅ FÅR VI ETT MYCKET BÄTTRE LIV DÅ men ingen känner dig så väl, som du känner så väl, genom att många kan manipulera dig ,så du tappar bort dig själv, och vet inte vad du vill då. Men har haft så mycket styrande folk runt dig, genom att du är osäker, och har svårt att känna in då ,som kan stöka till för dig som känner, så vilsen och vet inte vad vi vill då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är guardian-angel.jpgVI MÅSTE BÖRJA STÄNGA AV SÅ MYCKET MÄNNISKOR RUNT OSS ,SÅ VI KAN BÖRJA TÄNKA OCH KÄNNA IN SJÄLV DÅ.

DET GÅR GÖRA DET VI VIL bara känna in själv då, och stänga av alla människor tills du kommer upp på rätt bana då, genom att städa bort allt runt dig, för att hitta igen dig själv då, genom att inte ha så mycket folk runt dig då ,som bara kan stöka till för dig då.

Vi kan börja och känna själv ,och VI KOMMER ÄVEN VÄXA SJÄLVFÖRTROENDET DÅ, genom att vi börjar känna in sig själv, och växer lavinartat, genom att vi börjar komma tillbaka på banan igen ,och vet exakt vad vi vill då.

GENOM ATT FOLK KAN BLI SÅ MANIPULERAD NÄR DET GÄLLER YRKEN OCH ARBETEN DÅ, genom att alla människor vet vad de vill då. Det kommer fram mer vad du vill när du släpper alla människor ,som manipulerar dig, genom att vi börjar lyssna på oss själva då ,och  livet blir mycket enklare när vi lyssnar på oss själva då.

VAR NOGA MED DITT VAL I LIVET DÅ ,IBLAND ÄR DET STÖRRE VAL VI MÅSTE GÖRA DÅ ,men det handlar om dig själv ,då ska ingen göra ditt val åt dig, genom att stänga av människor när du håller på med att välja ditt liv då.

Genom att vara så mycket ensam när vi går igenom själv, då måste vi vara ensam, för att hitta rätt i livet då. Ibland måste vi vara tyst för andra människor, genom att folk kan styra dig av vägen då, om vi pratar med människor som inte tänker som dig, GENOM ATT HÅLLA DRÖMMEN INOM DIG, då kan vi lyckas allra bäst, genom att vi gör egna val hela tiden då och ingen styr över dig , genom att slippa tappa självkänslan som blir när andra ska styra över dig. 

GÅ MYCKET I NATUREN NÄR DU SKA VÄLJA, SOM GÖR DIG MER VAKEN GENOM ATT VARA SJÄLV UTAN MÄNNISOR. Men känn in när du sitter i naturen ,vad som kommer upp hos dig. Men du kan gå och vandra i naturen, och känna in den du är på riktigt, så allt blir bra för dig. Men ingen känner dig så väl än dig själv. Vem du är, hur du ska leva ,och vad du älskar att göra som gör dig glad.

ENSAMHET ÄR BÄST NÄR DU ÄR INNE I VALEN ,SOM GÖR DIG MEST RÄTTVIS. Du kan känna in och se den du är. Men visualisera den du är ,men våga vara den du är på riktigt. Håll dig undan folk ,som drar dig åt andra hållet ,men håll även tyst tills du är säker den du är.

VI KAN BYGGA UPP ETT EGET LIV IGEN GENOM ATT BARA LYSSNA PÅ DIG  SJÄLV DÅ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.