MUSIK CHANGER- MUSIC
MUSIKEN ÄR SÅ SPLITTRAD IDAG PÅ OLIKA SÄTT. Ibland kan folk hamna utanför allt då, genom att de har inte följt med människor musiken idag ,genom att de fortfarande sjunger, som förr då ,och har kommit mycket nya artister idag, och det föds nya artister då ,genom att musiken är något folk vill hålla på med då, och musik kommer finnas kvar såklart.

MEN MUSIKEN UTVECKLATS SÅ SNABBT IDAG, och många kan hamna utanför idag, när det föds nya musikintresserade musiker då ,och många kan få problem som vill hålla på med musiken då, och många människor sjunger på olika sätt då, och ingen har samma röst som andra har då ,genom att musiken har utvecklats så mycket idag.

Det finns många människor som bara gillar sjunga ,som förr med enkel musik och bara sjunga som folk gjorde förr då. Folk får problem på en gång, genom att det kommer nytt intressant folk, som sjunger inte som de gjorde då, utan en helt annan musik idag, som människor kan få problem med. Folk vill jobba med musiken då, genom att de har svårt att ta sig fram idag bland människor, som inte sjunger som dem då, som har en helt annan röst och musikstil idag. DET HAR KOMMIT MER OCH MER NYTT FOLK ,som kan visa upp musik, som människor älskar att lyssna på då ,och folk gillar musik och arbetat med musik då. Ni som har hållit på mycket med musiken, då kan få problem om ni inte följer med musiken idag , genom att det är en annan tid idag då.

Men många långt tillbaka hade ett annat sätt än idag att sjunga då, genom att folk har utvecklat musiken så enormt idag ,och KOMMER  NYA FÖRMÅGOR HELA TIDEN som kommer ta plats bland musikvärlden då nya människor nytt ansikte kommer det se ut då.

Men kan inte göra något åt det ,som gillar att sjunga sina sånger som förr i tiden då, och många har problem att sjunga ,som enklare musik bara sånger, som de skriver ner vackra texter till då ,men har även svårt att få plats bland människor som har tagit mer och mer plats hos folkets hjärtan då, GENOM ATT DE LYSSNAR PÅ MODÄRN MUSIK, som är modernt idag ,men även andra röster idag, som folk får problem när de vill leva på sin musik då, genom att människorna har ändrats om så mycket idag, och folk som vill leva på musiken kan få problem, för dem som gillar att sjunga enkla sånger då, genom att folk sjunger inte som dem idag.

Det dyker upp nya förmågor, som hela tiden vill leva på sin musik då ,och det ställer till för andra som inte sjunger som dem ,även om de kan sjunga, men musikvärlden tittar åt ett annat håll idag då. MEN FÅR ARMBÅGA SIG FRAM IDAG ,GENOM ATT DET ÄR ANNAT FOLK SOM DYKER UPP NU.

Det kan vara sorg för många musiker då ,genom att de har inte samma chans som människor som föds idag ,och ställer till problem för människor som vill jobba med musiken ,och är van att jobba med musiken då, genom att de känner att det är bara de kan jobba med då, genom att de gillar att jobba med musiken, som bara har varit deras mål att leva på musiken då.  Men de kommer få problem att leva på musiken om de inte ändrar om då, genom att de måste följa med all utveckling inom musiken, som kan kännas tufft för en del människor då att hänga med då. MÅSTE TA EN ANNAN VÄG. 

Men det är det ända de kan göra HÄNGA MED DÅ, om de vill leva på musiken, då måste de hänga med inom musikvärlden. Det är problem för dem, som lever som de gjorde förr då. genom att de måste hänga med musik världen om de ska jobba med musik och leva på det då. Det är tufft för dig MEN NI MÅSTE HITTA NYA VÄGAR ATT TA DIG FRAM PÅ DÅ, Genom att det är en helt annan musikstil idag ,då måste vi följa med andra då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.