INNE I EN LÅTSASVÄRLD

Idag kan barn vara inne i en låtsasvärld när saker och ting händer runt barnen, och stänger ute  alla människor ,FÖR ATT LEVA I SIN LÅTSASVÄRLD, GENOM ATT DE ÄR SJUK INOMBORDS, och litar inte på människor så mycket då, utan skapar kompisar som inte finns ens, genom att de är sjuk inombords då, och vet inte vem de kan lita på då, och börjar bygga upp låtsas kompisar då.

Genom  att i deras värld finns det saker, som gör att de blir sjuk av många olika saker då, MEN ÄVEN SJUK AV MÄNNISKOR DE LEVER MED, genom att människor kan ha ett beteende de klarar inte av då ,genom att hitta sin kompis, som inte kan skada dem alls då, genom att i låtsasvärlden är kompisarna snäll då, och gör som de själv vill då, genom att de har skapat en kompis i låtsasvärlden, som de litar på fullt ut då. Men i rätta världen finns det bara onda människor för dem ,och kan gå in i sin låtsasvärld när de mår allra sämst, och hittar på kompisar som inte andra kan se ens. Men i deras värld är den så verklig då, genom att de kan känna sig säker då, genom att ha sin låtsas kompis att prata med då.

Idag kan många barn må dåligt av allt som händer nu, och börjar bygga upp en låtsasvärld som överhuvudtaget inte finns för andra människor då, men för dem finns låtsasvärlden och kan leka och ha kul när inte det passar in med andra kompisar då, genom att i låtsasvärlden är människor snäll ,och kan skratta och ha kul ibland när de leker sina lekar själv då, genom att de har skapat en låtsasvärld ,som är inte farlig alls utan barnen kan skapa den själv ibland NÄR DE KÄNNER AV PROBLEM, då kan de kliva in i sin låtsasvärld och känner sig även trygg då, när alla problem finns utanför familjen som kan ha stora problem med spriten och droger.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6200677-dfncjhwe-7.jpgGenom att familjen har fått stora problem med sin hälsa, som barnen kan känna av, MEN HAR EN SÄKERHETSVENTIL ,som alla barn får när de lever i problem familjer då ,genom att de kliver ibland in i sin låtsasvärld ,när familjen får mer och mer problem ,men för att skydda sig då, genom att barn kan bli så sjuk av leva med familjen, som dricker mycket då och även kan ta droger, som känner på för barnen då. Men kan stänga ute världen utanför dem när föräldrarna dricker kopiöst mycket sprit och tar droger då, genom att världen utanför dem är hemsk, då börjar fantisera en annan värld, som de bygger upp till en låtsasvärld, som barn kan leva i fruktansvärda hem DÄR DET FINNS FINNS DROGER I ÖVERFLÖD DÅ.

Barn blir sjuk inombords då, och ser sin värld rasar runt dem ,genom att hitta föräldrarna fullt med droger och sprit då ,som är ett fruktansvärt liv för barnen då. MEN FÖR ATT KLARA AV DEN HEMSKA VÄRLDEN ,DÅ LÄGGER BARN EN EXTRA BUBBLA RUNT SIG ,GENOM ATT KLARA AV HEMSKA VÄRLDEN LEVER I.

Men för hävda sig i samhället då kan de börja hitta på saker, som inte stämmer överhuvudtaget då, men i deras värld existerar det, men inte som familjen har det då, genom att människor har inte sett ,ATT FAMILJEN MÅSTE HA SÅ MYCKET HJÄLP ATT SLUTA MED DROGER OCH SPRIT DÅ. Men barnen börjar då ,att bygga upp en låtsasvärld då, genom att där finns inga faror då, utan kan till och med stänga ute människor, som kan hjälpa familjen ur ett stort gissel då. Men människor ser inte vad som händer med familjen. Men ibland kan barnen visar upp en snäv sida ,och fantasi värld som existerar inte då, men hos barnen existerar fantasi världen då ,genom att folk ser inte farorna i familjen, GENOM ATT BARNEN KAN HITTA PÅ ATT FAMILJEN HAR INTE PROBLEM DÅ, genom att de ser problem, men stänger ute allt ,och kryper in i sin fantastiska fantasi värld, där ingenting kan hända dem då ,utan stänger ute allt från familjen ,och kryper in i fantasins värld en låtsasvärld ,som inte existerar överhuvudtaget då ,UTAN FAMILJEN HAR JÄTTESTORA PROBLEM MED DROGER OCH DRICKER DÅ.

Genom att de har satt upp ,så mycket skydd runt sig då, och VILL INTE SE ATT DE HAR PROBLEM FAMILJEN DÅ, även om de ser föräldrarna utslagen i droger och sprit då. Barnen upplever det ofta ,att föräldrarna har problem med droger, men kan stänga ute känslorna för att skydda sig själv då ,och går in nästa varje dag in i låtsasvärlden, som existerar inte överhuvudtaget då, men för dem gör det så, men för att rädda sig själv och inte se allt som händer i hemmet. INGEN SER DET UTAN BARN KAN LJUGA NÄR DE SKYDDAR SIG SJÄLV. BARN KAN HA FANTASI SOM INGEN SER ELLER TÄNKER PÅ.

Men kan även få problem med maten när föräldrarna inte kan ta hand om dem, genom att mycket pengar går till droger och sprit då ,genom att de lägger mycket pengar på det, och tänker inte ibland att barnen måste äta mat varje dag då. Men samhället kan missa barnen ,som kryper in i låtsasvärlden då ,genom att barnen måste ha så mycket hjälp då, men även hjälpa familjen på rätt spår då. Men folk ser inte saker i tid, när barn och familjen måste ha så mycket hjälp ,och stöttning då ,och hjälpa föräldrarna ur ett jättestort problem föräldrarna har då. FOLK MÅSTE VARA VAKEN ATT SE BARN FAR ILLA IDAG.

Genom att drogerna tar över familjens hälsa då ,och samma är det med människor, som dricker kopiöst mängder av sprit och vin, eller annan alkohol drycker, GENOM ATT MÅNGA BARN FAR SÅ ILLA IDAG, genom att familjen får inte rätt hjälp idag.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2250337446_e741d2fbc0_o-2-1.jpg

Men Sverige har problem med att droger och alkoholen då ,och folk festar mycket då, genom att många kan inte se igenom familjens problem då, fast de kan hålla på helg efter helg ,och barnen behöver hjälp, och familjen behöver hjälp att sluta med allt då ,GENOM ATT HÄLSAN HOS FÖRÄLDRARNA ÄR INTE SÅ BRA DÅ ,genom att de håller på att köra kroppen i botten tillslut, genom att folk ser inte ibland att familjen dricker för mycket då.

Genom att mycket folk accepterar det, och folk tar inte ansvar för sina barn då, genom att de ska också leva då, och skapa ett liv då. Men mycket barn kan vara skadad av att föräldrarna drack för mycket då, eller så drack en i familjen då ,och barn kan ha olika beteende sen de  växer upp då ,genom att alltid skydda sig själv då. Men även tar inte samma väg ,som förändrarna då, genom att en del barn växer upp ,och ändra om sitt liv då, genom att inte gå samma väg ,som sina föräldrar då. VIKER AV MOT EN BÄTTRE VÄG I LIVET EFTER SEN LÄMNAR FAMILJEN.

Men det finns barn som faller under drogerna och dricker kopiöst då. MEN DET ÄR SÅ OLIKA BLAND BARNEN ,SOM VÄXER UPP I DROGER OCH SPRIT TRÄSKET DÅ, genom att barn kan vara så enormt stark ,och känner att det är fel att dricka ,och tar droger då genom att inte göra som föräldrarna gjort då.

Men det är en splittrad värld många barn lever idag, genom att folk förstörs av droger och alkoholen då ,och svenska folket måste börja ta tag i det, genom att så mycket folk blir sjuk då, men folk kan välja en annan väg då ,och äter en massa tabletter och lugnande medel, som läkarna är så pigg på att skriva ut till människor då, genom de går in i drog träsket då, genom att äta lugnade medel då ,som är lika med folk som tar droger, genom att folk kan hämta från läkaren, eller köper på gatan då ,genom att svenska folket är sjuk av att äta så mycket lugnade medel ,och droger idag. Folk måste börja sluta med det, GENOM ATT TA TAG I LIVET, OCH KLIVA UR LÅTSASVÄRLDEN DÅ, genom att äta en massa tabletter istället för att leva då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gifFolk kan må dåligt på grund av pengarna och arbeten idag, men det hjälper inte långt att proppa i sig lugnade tabletter ,eller droger eller alkohol drycker då. Ni dövar er genom att inte sätta fart på livet erat då. Ni dövar er att ta tag i skolan och arbeten, när ni tar lugnade medel då ,genom att folk kan bli så orolig när de går utan arbete ,som är så vanligt idag ,MEN ÄVEN TAPPA SJÄLVKÄNSLAN OCH SJÄLVFÖRTROENDET DÅ, genom att de tappar allt när de äter droger och dricker och äter en massa lugnade medel då.

Genom att de sänker sig ännu mer, genom att ta droger eller lugnade medel då, genom att folk får problem att ta tag i sitt eget liv, om de äter lugnade medel ,eller tar droger och dricker kopiöst mängder med alkohol drycker då, GENOM ATT DE HAR SVÅRT ATT TA SIG FRAMÅT I LIVET DÅ, genom att de har tappat självförtroendet, att ta sig igenom andra människor då. Men kan även ta sitt liv, genom att de är sjuk inombords av allt de proppat i sig då ,genom att läkaren kan få en snäv bild av dem ,när människor åker upp och ner känslomässigt då.

DE KALLAR DET FÖR BORDERLINE ,MEN FOLK ÄR BARA SJUK AV SORG ATT TA SIG FRAMÅT LIVET DÅ. De ska söka jobb eller skolan kan folk må dåligt av, och kan oroa sig så mycket, genom att livet är tufft för dem. Kan vara jobbig vissa dagar, genom att de har svårt styra sina tankar ,genom att de vill leva som andra människor, och kan vara så enormt känslig då, och kan åka upp och ner ,genom att många tankar handlar om framtiden då arbete och pengar, som kan mala i dem då, men vill leva som andra människor ,men kan känna så mycket ångest och oro för framtiden, och svårt med arbeten som människor mår enormt dåligt, då kan åka upp och ner känslomässigt när de ligger inne i stora val, och rädslan är värsta boven i dramat då, genom att de känner sig låst på många sätt då.

Men har så jobbigt ibland när de har problem med ekonomin, eller andra problem och rädslor då, och har rädsla för mycket saker då, MEN DET BÄSTA TA BORT MEDICINEN FRÅN DEM DÅ. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpgGenom  att de har ett liv som känns extra jobbigt då, men sluta upp att stäng av era känslor utan jobba mot målet, istället för att proppat i er lugnade medel då, GENOM ATT LÖSA UPP EN INRE RÄDSLA OCH PROBLEM ,då måste de möta upp rädslan för att kunna må bra då ,genom att ni täpper till när ni tar lugnade medel låt känslan komma ut istället för att täppa till känslorna då.

GENOM ATT NI KOMMER INTE FRAMÅT, OCH TAPPAR SJÄLVFÖRTROENDET, som måste vara med då, genom att bli fri jobbiga känslor, då måste ni möta dem, för att bli fri, genom att så mycket folk är rädd ,att känna saker, då proppar folk i sig lugnade medel hela tiden, istället för att ta tag i livet då ,och många har ätit halva livet lugnade då ,och inte tagit tag i livet då.

NÄR MÅR DÅLIGT DET KOMMER FRÅN OLIKA HÄNDELSER DÅ, och många idag mår dåligt ,genom att de har lite pengar, och svårt att fixa ett arbete som andra har då ,genom att folk kan gräva ner så mycket ,när det gäller arbeten då, och ser andra tar sig framåt då. Men de kommer inte framåt ,de kan söka jobb på jobb, och får NEJ för många gånger ,och kan gå in i sin värld, och mår dåligt, och ser människor tar sig framåt, och har bra ekonomi då. Men de har dålig ekonomi, och svårt att få arbeten då ,som helst av allt vill ha då. Men får mycket NEJ ,och känner självförtroendet dalar hos dem då ,genom att andra kan arbeta och har bra ekonomi då.

Men kan åka ner i svackor när livet känns tufft för en del människor då, men låt bli att äta lugnade medel eller ta droger ,och dricker för mycket för att döva det som finns inom dig. Men försöker hela tiden vänd om ,GENOM ATT HITTA DET VILL ARBETA MED DÅ, och  kan hitta det när ni börjar bygga upp självkänslan då ,och slutar att ta lugnade medel för att ni mår dåligt då. Ni måste sluta med allt ,och hitta igen dig själv då ,men måste sluta med allt för att hitta igen ditt liv då. Det kan vara en tuff resa ,MEN DET GÅR SLUTA MED ALLT NI STOPPAR I ER gå framåt då ,och då kommer ni framåt, då kan ni hitta dig själv då.

MEN MÅSTE BÖRJA TA BORT LUGNANDE MEDEL ,SOM STOPPAR DIG SÅ MYCKET GENOM ATT VARJE MÄNNISKA ÄR FÖDD MED OLIKA KÄNSLOR DÅ .Ibland  kan vi dala enormt då men ibland är känslor på topp vissa dagar då, men då har de känslor som kan göra saker du orkar med då ,men även andra saker ni ta tag i då genom att ni har enorm energi då och ni har styrka inom er då ,men kan även se framåt de dagen ni är på topp då.

Nästa dag kan du dala igen, men håll kvar känslorna inom dig då, när du  dalar ,DÅ HÅLLER DE PÅ ATT GÖRA UPP MED MYCKET SAKER, och kan gräva ner sig enormt då, mens de dalar den dagen då ,genom att det händer mycket för dig under tiden du dalar ,och allt känns så mörk då. Men under mörkret finns det svar du håller på att göra upp med dig själv då, genom den dagen behöver du gräva dig fram ur mörkret då. Men dagen känns tufft för dig ,när du har jobbiga känslor inom dig då. Men håller på att lösa upp ett mörker ,som är jobbigt att se då.

Ni kan förlorat människor ,eller ser hur livet ser ut utan arbete och dåligt ekonomi, som blir problem för dig, och en massa rädslor du känner inför framtiden då, genom att du har sett en bit av din mörka värld ,som gör ont just då. Du har inte som andra människor genom att du känner att livet är slut, men har inget arbete att gå till ,kan vara utan arbete eller sjukskriven, som alla vet vilken ekonomi de får då. HAR MYCKET KÄNSLOR INOM SIG.

Men det går ta sig ur allt, genom att vara vaken då, OCH LÅTA BLI LUGNANDE MEDEL när du är på botten då, genom att hitta igen orsaken då. Varför du mår dåligt, men under mörkret har du svaret. Men måste börja söka den väg du gillar då, och vilket arbete du gillar då, genom att ta den vägen, som gör dig lycklig då, genom att slippa må dåligt, och åka upp och ner i känslorna ,och SÖKA DÄR NI HÖR HEMMA DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b12c80f93498927cef64f45ac48767bd.jpgIbland är det tufft för många att ta sig till sitt arbete de gillar då ,MEN MÅNGA KAN BLI BLI MANIPULERAD på vägen till yrke du gillar då, och folk lyssnar inte på dig.

MÅSTE STÄNGA AV MÄNNISKOR UNDER TIDEN DU HITTAR RÄTT. Men du måste även här stänga av människor som stressar dig då, genom att lugnade medel hjälper inte dig, utan måste stänga av alla som kan föra dig av vägen då.

Genom att de manipulerar dig, du mår ännu sämre när folk manipulerar dig, och pressar att ta arbeten du gillar inte alls då ,OCH ÄVEN ARBETSFÖRMEDLINGEN ÄR DÅLIG PÅ ATT LYSSNA OCH HJÄLPA MÄNNISKOR, och folk är även stressad av arbetsförmedlingens metoder då, genom att de lyssnar inte på individen överhuvudtaget då, och kan pressa människor in i fel yrke eller arbete, och även sätta människor på arbeten regeringen har hittat på ,som leder ingen vart då, genom att blir pressad hela tiden in i olika aktiviteter, som de är så lite intresserad av då.

Men måste infinna sig, och söka saker de inte gillar alls, genom att de lyssnar inte på folk då utan kan styra dem hur som helst ,och blir hotad ,att du får inga pengar om du inte tar arbetet de visar dig. Men sån knäpp värld kan folk hamna i ,och kan ingenting om dig. Men håll dig så långt från arbetsförmedlingen, sök på egen hand. Men även att många arbeten de erbjuder HAR INGEN PENSIONSGRUNDAND DÅ. Det ser ut så ,och folk har dålig ekonomi idag ,och de betalar ut dåligt till dem, och samma är det med folk som är sjukskriven ,de har jättedålig ekonomi då, genom att de ger inte 100% ,som skulle hjälpa dem långt då, men drar ner på allt för människor som är sjukskriven då. Men drar även ner på människor som är arbetslösa ,och så ser Sverige ut idag. SVERIGE ÄR INTE PERFKET LAND OM NI BLIR SJUK ELLER ARBETSLÖN, PENSION.

Men dyra hyror och dålig ekonomi för många människor idag. Det är inte konstigt att folk mår dåligt, att folk plötsligt hamnar i en snurrig värld då. Men folk kan ta lugnade medel eller tar droger och dricker ,folk har stora problem med arbeten som många har idag. MEN DET HJÄLPER BÄTTRE OM DU SLUTAR ATT TA DROGER ELLER LUGNADE MEDEL ELLER DRICKER FÖR ATT DÖVA DIG DÅ.

Men folk kan må så dåligt när de lever bara med problem runt sig då ,och det går ändra på mycket idag ,genom att låta bli lugnande medel då för att hitta igen dig själv ,genom att det hjälper inte om du proppar i dig massa lugnade medel eller droger och dricker ,när du ska ta dig ur då, men måste bli fri från allt gift i kroppen då. GENOM ATT NI ÄR FÖDD MED OLIKA KÄNSLOR DÅ. Det är meningen att du ska känna känslor, genom att vi är född med känslor ,som gör att du kan känna av själv när du måste ändra om  livet, som kan bli tufft när du måste ändra mycket runt dig.

Ibland kommer det upp mycket känslor då, men för att rensa bort problemet du bär inom dig ,och alla människor är född med känslor som hjälper att se klart då .Ibland  kan ni få ångest som är extra besvärligt att få då, men då har du en tickande bomb inom dig då ,genom att ångesten berättar att du har problem, men måste lösa upp, så djupa rädslor som finns inom dig då.

ÅNGEST ROPAR PÅ HJÄLP MIG DÅ ,och vill helst av allt bli fri känslorna då ,och försöker springa ifrån då ,men det det bästa av allt titta på vart det kommer ifrån, då tittar du för att lösa upp det ,FÖR ATT BLI FRI ÅNGEST, SOM ÄR EN STOR RÄDDNINGSKAPPSEL DÅ bli fri problemet när du tar tag i ångest ,som ångest kommer från då.

ÅNGES KAN KOMMA FRÅN MYCKET SAKER DÅ, och mycket folk kan få ångest för att de har dålig ekonomi, och mycket rädd för framtiden då ,och få ångest när sitter fel i livet då, genom relationer då eller genom andra saker de upplever ångest. Men det går städa bort ångest när den dyker upp då. Ni måste se vart den kommer från när du känner att du får panik och ångest då. Du måste ta hand dig själv och börja reda upp när ångest dyker upp då. Ibland kan vi bo fel och får ångest av det då ,men då måste vi flytta för att slippa ångest då genom att den talar om för dig ,att nu måste du flytta då, för att bli fri ångesten då.

Ni kommer aldrig bli fri ångest om ni tar medicin för ångest då ,och DÅ BLIR ÅNGESTEN KVAR DÅ, genom att du stoppar i dig tabletter som dövar dig, och kommer inte bli fri problemet ångest då, genom att ångest talar om för dig, att du måste ändra din livssituation då, genom att ibland måste du lämna människor, som drar ner dig och får ångest då ,genom att ångesten talar om för dig, att du måste lämna dem, för att må bra då ,och då kommer ångest försvinna från dig.

ÅNGESTEN ÄR EN RÄDDNINGSKAPPSEL SOM VI KÄNNER ATT NÅGOT ÄR FEL DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.