MÄNISKORS HJÄLP

 IDAG  HAR ALLA MÄNNISKOR KÄNNINGAR AV JORDENS PROBLEM DÅ,  genom att människor håller på att förstöra jorden bit för bit om inte människor gör något åt alla förstörelser då ,och då kommer jorden inte klara av trycket ,som på många ställen blir uti världen problem.

Genom  att folk måste börja själv rädda sin jord att överleva då, genom att så mycket lände har problem med människor, som stökar till för dem då. Nu måste människor från olika länder rädda jorden då, GENOM ATT DET ÄR FOLK SOM MÅSTE TA HAND OM JORDEN DÅ, genom att jorden lider av alla utsläpp, och andra saker jorden lider av då.

Hur kan vi rädda jorden då när människor bor både här och där då, MEN DÅ HAR GUD KOMMIT PÅ ATT ANVÄNDA SVERIGES DÅ SOM ÄR EN SÄKER PLATS DÅ genom att landet är säkraste landet att jobba från då, genom att folk lider enormt idag från alla problem som jorden fått det nu genom alla bråk och krig som är nu och folk kan knappt leva i vissa länder idag, genom att folk har så mycket bråk då och folk respekterar inte inte varandra då utan bara en massa problem och bråk på många ställen idag då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ba2853995053379be45187arz4new.gif

Genom att alla människor måste fly från sina hem idag, genom att folk förstör för dem som vill stanna i sitt hemland då, men har inget val idag fly till olika länder idag ,GENOM ATT JORDEN ÄR UPP OCH NER IDAG bara en massa bråk ,som ställer till för andra människor när de måste fly från sitt hemland då, och söker länder som kan rädda dem från att gå under då. Sverige och andra länder måste gå in och rädda så mycket människor i flykt då, genom att de har svårt att stanna kvar i hemlandet då.

Men då blir andra länder lidande när länder har problem med en massa uppror och bråk idag, och även krig på vissa ställen då, och hela jorden är upp och ner idag ,GENOM ATT FOLK SÄLJER VAPEN TILL LÄNDER DÅ, DE MÅSTE SLUTA ATT SÄLJA VAPEN ,men även sluta sälja kärnvapen till människor vet inte vad de håller på med då, och folk vågar inte gå emot då, fast de ser hur fel det är att sälja kärnvapen ,och speciellt till farliga länder då, och då får mycket folk problem med det då.

GUD ser framtiden hur den kommer se ut då, om folk inte slutar upp att använda farliga vapen då, genom att de förstör jorden ännu mer då. Men folk kommer få så mycket problem med jorden tillslut om inte folk hjälps åt då, ATT MÄNNISKOR HJÄLPER VARANDRA ,ISTÄLLET FÖR ATT STJÄLPER VARANDRA DÅ, som kommer bli om inte folk respekterar varandra, genom att sluta upp att förstöra för andra människor då.

Men folk har förstört jorden under en längre tid ,och folk vill ha fred på jorden som folk skriker om fred på jorden. Men hur ska ni kunna skapa fred idag ,som jorden ser ut idag GENOM ATT FOLK MÅSTE BÖRJA FÖRST ATT RESPEKTERA VARANDRA FULLT UT DÅ OCH HJÄLPAS ÅT DÅ, genom att många länder förstör för andra länder då. Så mycket folk kan få sin länder förstört då, genom alla utsläpp från giftiga ämnen som ställer till för jorden då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b343601a27505e2a9d35c6fa7f72154e.jpgMEN LÄNDER HAR INTE LÄRT SIG TA HAND OM SITT EGET LAND. De ska hjälpas åt då och få slut på många problem ,som blir när länder inte kan ta hand om sitt land då.

Ibland ser folk mycket problem när de besöker olika problem länder då. Men kommer ingen vart då genom att folk har svårt att hjälpa vissa länder att se problem i framtiden då, GENOM ATT JORDEN LIDER FÖR MYCKET IDAG FRÅN ALLA OLIKA UTSLÄPP OCH FÖRORENINGAR DÅ ,som många länder har så mycket problem med då.

Genom att de har inte koll på utsläppen ,som skadar jorden enormt då. MEN FORTSÄTTER ÄNDÅ ATT STÄLLA TILL PROBLEM FÖR JORDEN DÅ ,Genom att folk accepterar inte naturen liven då, utan har svårt att ta hand om djuren och naturen då, som ställer till ännu mer problem med jorden. Men vända människor att värna om jorden, och ta bort farliga utsläpp från olika farliga saker, som förstör enormt jorden. MEN FOLK MÅSTE SÄTTA IGÅNG OCH TA HAND OM JORDEN NU.

Men jorden fortsätter hela tiden att förstöras ,GENOM ALLA FRUKTANSVÄRDA KEMIKALIER JORDEN FÅR PROBLEM MED DÅ, som har fortsatt år efter år då, och i vissa länder är det mycket värre än andra länder då, genom att folk har inte lärt sig om hur giftigt  det är, genom att de fortsätter år efter år då, men jorden får mer problem då.

Jordan förstörs enormt från alla vapen de använder då ,och alla utsläpp från bilarna då, och i vissa länder kan de knappt gå ut då ,genom att folk kan knappt andas då ,genom alla utsläpp från bilen då, och många länder har det värre än andra länder då, men mycket utsläpp från bilen eller flygeln förstör enormt om de inte ändrar om alla utsläpp från bilen och flygplanen då, men även mycket båtar släpper ut mycket då. MEN  GUD VILL ÄNDRA OM ALLA UTSLÄPP SOM BLIR DÅ, genom att jorden ska överleva då, men många länder har problem idag .

GUD HAR SETT FRAMTIDEN MED JORDEN DÅ, och han måste hjälpa människor att inse hur  allvarligt det är med jorden hjälpa människor att rädda jorden, så folk kan fortsätta leva på jorden som är en mötesplats för alla människor då att mötas då, men jorden har fått för mycket problem nu och nu måste han hjälpa människor att få jorden att överleva då, genom att få slut på många problem som folk har idag.

DET KAN ALLA MÄNNISKOR SE HUR DET SER UT PÅ JORDEN IDAG, att vi måste rädda jorden, genom att folk har problem att stanna i sina länder genom att folk förstör för dem då ,och folk kan förstöra hela länder då, och en massa problem de ställer till för andra då, och många människor kan bli utsatt för onödiga attentat då. Nu har folk problem med terrorister då, som även förstör tryggheten för många människor idag. Genom att de har så lätt att köpa vapen då, som förstör tryggheten för andra människor då. Nu är många länder rädd för en massa problem med terrorister, och skapar ännu mer otrygghet för människorna då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images-1.jpgMEN GUD KAN RÄDDA JORDEN GENOM ATT MÄNNISKOR GÅR IHOP DÅ. Nu har jag sett hur GUD har bestämt hur han ska nå ut till andra människor då.

JAG VET ATT GUD PRATADE OM ETT SYSTEM HAN KAN NÅ UT TILL MÄNNISKORNA DÅ och visade inte allt för mig då .Men nu vet jag hur han har tänkt sig då. GUD använder sig av FACEBOOK har jag sett nu. Jag vet att flesta länder har Facebook idag, genom att så mycket länder har utvecklats så mycket idag.

GUD har sett att folk har jättestora problem idag ,MEN KAN NÅ UT TILL FOLK SETT FRAMTIDEN UTVECKLING MED INTERNET DÅ, att han kan nå ut till många människor genom internet då.

Jag tänkte inte så mycket på det när han pratade om det, MEN JAG SER VAD SOM HÄNDER MED FACEBOOK DÅ. Nu ser jag vad som händer med Facebook, jag får först några vänförfrågan då, och jag såg vad som hände med mig då. Men efter 3 veckor kommer det 5 nya vänförfrågan då, men sade JA till dem då. Men vänförfrågan strömmade in till mig ,att jag blev både rädd och chockad av alla förfrågningar som dök upp då. Ibland sade JA till 988 men det fortsätter att strömma in vänförfrågan varje dag jag öppnade mobilen då, 900 vissa , 791 , 859 varje dag jag sätter på mobilen ,då har det ökat vänförfrågan då. Jag kan in räkna varje siffra med alla  vänförfrågan då ,även nu när jag sitter och skriver strömmar det in nya vänförfrågan då. Jag har fått snabbt fullt på Facebook med nytt folk hela tiden då. Jag har inte hunnit med att säga JA idag då. Det ligger och väntar en massa idag då. 755 men, i natt när jag lade mig, då var siffran på 4526. Jag har haft förut närmare 200 ,men det fortsätter att strömma in, så jag kommer nå över 5000 vänner då, genom att folk strömmar in till mig då.

Jag vet inte hur det fungerar, MEN FOLK KÄNNER AV JORDENS PROBLEM DÅ, och de dras till mig då, men kommer från olika samhällsklasser då, och från olika länder jag kan inget om då. Det kommer folk som är så fattiga men även så rika människor.

Jag har suttit och pratat med en del folk,men vet att de är rika människor ,som kommer från rika länder då, men även fattigt folk då, men även vanligt människor då. Det är en splittrad värld därute då. JORDEN ÄR FULLT MED PROBLEM SÅKLALRT. 

GUD SADE TILL MIG ATT JAG MÅSTE SÄGA JA TILL VARJE VÄNFÖRFRÅGAN DÅ, men även svara om de vill prata med mig då. Jag får inte prata för mycket utan hålla balans då. Jag har svårt att låta bli att prata med trevliga människor då, genom att jag pratar för länge då. Jag har fått problem att jobba med bloggen min nu genom att de måste ringa mig då. Jag blir störd av det då ,och det spelar ingen roll om jag säger att jag jobbar nu. De ringer ändå, men jag måste hinna med att säga hello till dem, som vill heja på mig då. Jag säger att jag har inte tid, men de är som de vänder dövörat till, de lyssnar inte ett dugg.

Jag har hittat mycket kul folk att sitta och parta med då, men. Det är en blandning av många olika människor då, men människor har känt av att titta mot Sverige då, genom att GUD har satt igång allt nu, genom att folk måste ha hjälp idag då.  JAG BLEV LITE GLADARE DÅ .

Jag har svårt att sitta med bloggen nu, genom att jag måste dela upp min dag då. LADY NADA var igår och pratade med mig lite grann, genom att jag tycke det var jobbigt då. Men hon förstod hur jag kände det, genom att jag är inte glad att bo här när jag ska sitta och säga JA då, genom att hade önskat att jag var klar innan de dök upp då. GUD SA HAN VÄNTAR IN FOLK DÅ, men jag vet inte hur länge han väntar in folk då, genom att jag vill bli fri från att bo här då. Ibland är GUD svår att nå ,genom att han har fullt upp nu ,men fick några minuter med honom igår då. Jag blir less när han springer ifrån mig då. Jag vet att jag sitter tillsammans med BIG PROTECTION då, och vi är ett perfekt team då, men vill ändå prata med dem när allt drar ut på tiden nu.

Jag vet att hade jag varit ute i tid att fixa en ny skärm till min dator, då har jag kunnat jobba i lugn och ro då. Men genom att jag använder surfplattan får jag problem då ,genom att de tar inte hänsyn alls, utan måste prata med mig, fast jag säger jag är upptagen och jobbar då. Det är inte alla då, men en del skriver till mig som GUD tycker att de kan göra då. MÅSTE SKAFFA EN BÄRBAR DATOR GENOM ATT FLYTTA LÄTT. 

Men ser tillbaka på mina fel jag gjort då, genom att jag väntar tills den går sönder då. Jag brukar hålla på att vela mycket ,innan jag köper då, och jag tänker på att den ska hålla länge helst då. Jag i ett nötskal då. Jag köpte mig en ny dator, som jag var tvungen till då ,fast jag gillar gamla systemet då. Jag fick min dator byggd, som var perfekt för mig. Jag tycker det är perfekt att byta ut vissa delar när det behövs då ,men nu hade det gått för långt, och det tekniska utvecklats för fort ,som synd var ,genom att allt skulle bli så dyrt då, eller så gick det inte som jag hade tänkt mig då. Men vill bara bli klar och därför köper jag ingen ny skärm då. Jag brukar köpa själv mina saker då, men jag vet att det är ingen mening att att fråga om hjälp då. Det skulle bli sura miner då.

Jag får hoppas att det fungerar att sitta med surfplattan då ,fast det är jobbigt att sitta så. JAG HOPPAS PÅ ATT BLI KLAR DÅ ,genom att sitta som jag gör nu. Vi måste även skriva om olika saker då, genom att vi känner in allt nu.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.