MÄNNISKOR PÅ FLYKT

Idag har folk besvärligt genom att de kan inte bo i sina hemländer och många kan komma från ställen ,som inte har det som Sverige har det då.

Men  måste ta chansen ATT FLY FRÅN DRABBADE LÄNDER IDAG, genom att folk kan inte bo kvar I sitt hemland då, och många söker sig ut från många fattiga länder idag, som har velat bott kvar,  men de har inget val än att fly när inte landet känns tryggt att bo i då.

DET ÄR  MYCKET SPLITTRADE länder idag ,när det blir en massa problem och bråk ,då kan inte folk bo kvar, genom att andra människor förstör för dem ,som vill bo kvar i sitt hemland ,som vill inte ens fly från sitt hemland, men har inte så många val idag, när jorden är upp och ner, och mycket länder får sina liv förstörd. Men har inte en chans att rädda sitt liv, och många kan dö efter vägen innan innan de har kommit fram. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är il201805171517165863.jpgGENOMA ATT MÅNGA LÄNDER IDAG MÅSTE GÅ IN OCH HJÄLPA DEM DÅ, och många länder går på knäna idag när de flyr så mycket människor i krig, som skapar en massa problem för andra länder ,som inte har krig då. Men måste ta hand om mycket människor ,som kommer från krisdrabbade länder jorden är upp och ner idag.

GENOMA ATT FOLK FÖRSTÖR FÖR ANDRA MÄNNISKOR DÅ ,som vill bo kvar i sitt hemland, men har inget val än att fly när landet har problem med människor, som förstör deras land, genom att folk säljer vapen till människorna då, som skadar landet enormt då, genom att de kan inte bo kvar i hemlandet utan måste fly eller dö i sitt hemland. Men många människor kommer inte fram i tid då.

Det är mycket barn och familjer som dör efter vägen då, men har svårt att skydda sina liv  genom att det fattas pengar för många idag, genom att de förstör för varandra länderna nu GENOM ATT ALLA LÄNDER FÅR EKONOMIN ENORMT SKADAD DÅ när de för krig då, och förstör för andra länder, som inte har krig ,genom att ekonomin räcker inte till för alla människor ,när de hjälper folk från krisdrabbade länder då. Många länder går på knäna idag genom att täcker inte upp alls den ekonomiska situationen då ,och många länder får det mycket sämre idag genom alla krig och bråk då.

Nu får många länder lida för andra ställer till problem för andra människor idag, MEN JORDEN HAR ALDRIG VARIT SÅ UPP NER SOM NU. Det är terrorister eller andra bråk, som folk får stora problem med idag  och många länder är rädd för att terrorister ska skada deras land då, genom att många länder får problem med en massa bombattentat då, som många länder är rädd att hamna i då, och då får mycket länder dålig ekonomi ,och många länder lever på turister ,och många länder har blivit så mycket skadad av att folk förstör för dem då.

Men ekonomin blir skadad på många ställen i världen, genom att andra människor förstör för mycket människor idag, GENOM ALLA UPPROR OCH BRÅK uti världen som är nu. Men folk förstör för andra människor, som vill leva i sitt hemland då, genom att de köper fruktansvärda vapen ,och prejar ner länder idag ,och för att få slut på detta största problemet alla länder har idag. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nc3a4r-tiden-har-gc3a5tt-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN JORDEN HAR ALDRIG VARIT SÅ HEMSK OCH FRUKTANSVÄRT IDAG. Folk får fly hela tiden, genom att vi har galningar överallt ,som det verkar älska skada folk döda folk, som gör dem ännu mer lycklig ,genom att vi har galningar att göra med. Men kall och tokig, och galen ,så jorden är inte ens kul att födas till, så länge vi har galningar ,som leker runt och skjuter på allt de ser. Men har inget i  huvudet att tänka med, när vi ser länder de förstör, men tror de blir bättre av det.  

NI MÅSTE SLUTA  SÄLJA EN MASSA FARLIGA VAPEN TILL OLIKA LÄNDER DÅ, så folk kan bo kvar och kan bygga upp sitt hemland då, men måste fly som skadar enormt deras ekonomi ,som vill bo kvar då, men sluta upp att sälj en massa farliga vapen, och även sluta upp att sälja kärnvapen, som bara förstör jorden ännu mer då.

Ni måste sluta upp hjälpa länder med vapen nu ,för att få slut på allt kaos som blir i många länder idag, GENOM ATT DE FÅR EKONOMIN SKADAD DÅ ,men även länder som hjälper dem får en skadad ekonomi, men många länder som hjälper dem har inte själv så bra ekonomi då, att försörja många människor, som blir när de måste hjälpa mycket människor då.

Men idag får många länder problem med ekonomin på grund av andra hjälper folk med farliga vapen då. Det måste bli ett slut på allt då GENOM ATT NI DRAR NER VARANDRA när de har så mycket problem med folk, som förstör för andra människor då.

FÖR ATT FÅ JORDEN ATT ÖVERLEVA DÅ MÅSTE NI FÅ SLUT PÅ ALLT DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.