MYCKET ONÖDIGT VÅLD I SAMHÄLLET

Ibland råkar människor ut för enorma problem, genom att landet har tagit in människor från andra länder, SOM HAR SVÅRT ATT ACCEPTERA OSS ÖVERHUVUDTAGET DÅ, och mycket människor kan bli så misshandlad av främmande människor då.

SVERIGE ÄR INTE EN SÄKER PLATS ATT BO PÅ IDAG ,genom att hela landet har hamnat i kris idag ,genom att så mycket folk kan bli misshandlad och mycket våld då, utan att någon har gjort dem något då. Nu lider landet idag, genom att ingen kan gå ut idag efter sen folk från fruktansvärda länder har flyttat hit då, genom att de kan inte respektera oss  när de har svårt att acceptera oss då.

Men det har flyttat hit människor, som kommer från mörka kulturer som kan inte respektera oss den vi är. DET ÄR FÖR MYCKET VÅLD IDAG, och folk  blir misshandlad av människor utan någon anledning då, genom att folk har ett annat sätt då. Kan inte visa respekt till oss då, och många bland dem som flyttat hit har inte känslor ,som vi har utan ser inget fel ,att slå ner människor när de måste stjäla pengar ,eller saker utan att vi gjort dem något då, Men kan sparka ner och misshandla oss utan anledning då, genom att många människor har inte den spärren då ,och kan utsätta oss för onödiga problem då. Men många vill ha pengar eller andra saker ,och kör med onödigt våld då, och sparkar ner oss utan vidare då.

Sverige har fått TAGITS MÅNGA SMÄLLAR utan anledning då, genom att folk har kommit från länder, som har ett hårdare sätt mot oss. Men många av dem kan ställa till problem idag ,genom att folk är inte som förr då utan kan bara slå ner oss då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpgIdag ser Sverige illa ut genom att folk kan inte respektera oss, och våldet har ökat enormt idag ,förr var det inte så mycket våld som nu, UTAN IDAG ÄR DET VARDAGSMAT för landet då.

Genom att våldet har ökat enormt idag OCH VEM SOM HELST KAN BLI UTSATT FÖR ONÖDIGT VÅLD IDAG, men folk har inte känslor när de gör som de gör då, och kan gå så långt att de mördar människor då, genom att de har inte känslorna med sig.

MEN KÄNNER INGEN SKULD ÖVERHUVUDTAGET DÅ, genom att folk kan vara så kall inombords då ,och för dem är det vanligt att misshandla människor då. De kan även ha problem inom familjen, som ingen kan se då, att de kan misshandla sin familj då utan anledning, men även misshandla folk ute ,utan anledning då, och kan förstöra onödiga liv då utan anledning misshandlar människor så hemskt ,så de har svårt att leva då.

Det är mer vanligt bland utländska människor då ,genom att de har en kultur som inte är som oss då, men det finns även bland svenska människor, som kan skada människor då, GENOM ATT VÄRLDEN UTANFÖR UPP OCH NER IDAG ,som alla kan se hur landet ser ut idag, och folk kan råka illa ut idag utan anledning idag. Men förr kunde folk skada varandra då ,men nu har det blivit för mycket av det, genom att folk kan idag bli utsatt utan anledning då, och folk kan knappt gå ut idag ,genom att landet har fått in för mycket problem folk, SOM DE SAGT JA TILL DÅ ,genom att inte kolla igenom alla människor ,som kommer från fruktansvärda förtryckta länder, som har en hemsk kultur då. Men landet har fått mer och mer problem, och måste börja försvara sig mot onödigt våld idag då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 3d2d2f4dc002d2f03b322868d159aa59.jpgIdag kan folk nästan inte gå ut idag, utan att stöta på en massa problem och VÅLDET OCH  VÅLDTÄKTERNA HAR ÖKAT idag sen de sade JA till människor, de skulle sett igenom då.

Men landet är inte som förr då, genom att landet lider enormt idag, genom att ingen går säker idag sen folk från fruktansvärda förtryckta länder har flyttat hit ,som de skulle sett igenom extra noga, men även sett igenom ännu mer innan de sagt JA till förtryckta länder, ATT DE  MÅSTE LEVA SOM OSS om de ska bo i landet, då måste leva som oss och släppa sin förtryckta kultur ,och ändrat om sin klädsel då. TA SEDEN DIT DE KOMMER OM NI SKA LEVA HÄR ,DÅ MSÅTE NI FÖLJA LAGEN ,genom att folk blir mer utsatta än förr nu ,genom att de har inte ändrat om människor ,som har flyt hit utan de får fortsätta ,som de bor i hemlandet sitt ,när de skulle visat dem på en gång vilka regler vi har ,och hur vi lever idag då.

Idag är det mycket onödigt våld ,vi kunde ha sluppit OM DE SÅG IGENOM FOLK, innan de sa JA till människor då, genom att nu kan vi knappt gå ut, och kan bli utsatt för onödiga saker idag, men landet lider idag, och folk måste gå på försvar kurser, för att skydda sig då, eller folk måste gå med försvarsspray idag, som landet fått extra problem med då, genom att folk kan inte en gå ut idag, sen har hjälpt fel folk hit då.

MEN VILKEN GALEN VÄRLD VI HAR HAMNAT I LÄRA SIG SLÅSS NÄR VI SKA UT. Men Sverige måste fått sig  en knäpp idag. Ska vi hålla på så. Men köpa saker för att skydda oss ,när regeringen verkar ha kul med oss. Men landet har aldrig varit så. Men vi får köpa spry men inte som polisen pepparspray, kan ta när de ska skydd sig. Men vi får inte skydda oss ens men de ska ha allt. Men vilken hemsk värld vi lever i. Men folk måste ha samma rätt att använda pepparspray som polisen. Men vi är mer svag än polisen och då ska vi ha förtur till det. Men när ska vi få rättvisa. Men polisen får gå självförsvarskurs. Men folk får betala den själv. Men då ska tjejer och killar få samma rätt som polisen får. Men en del föräldrar har inte råd eller pengar till det. Men då ska de hjälpa folk. 

MEN SVERIGE ÄR ILLA UTE IDAG. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.