INSKOLNING

BARNEN FÅR ALLTID SKOLAS IN I SIN NYA SKOLA DÅ, men mer problem har hänt för en del barn idag ,genom att de blandar ihop barn med varandra ,som har inte kommit lika långt i sin utveckling då.

GENOM ATT BARNEN VÄXER OLIKA DÅ ,och föräldrar kan skola in barnen som skulle väntat ,att skola in dem, genom att barn växer olika i sin utveckling ,och en del barn växer snabbt, medans en del barn växer inte lika snabbt som dem, och det har inte med att barnen är sämre än andra barn, att lära sig läsa då, utan att de kan till och med börja för tidigt för en del barn då.

DET KAN STÄLLA TILL FÖR EN DEL BARN, SOM INTE ÄR PÅ SAMMA UTVECKLINGS NIVÅ, genom att barn växer så olika, och föräldrarna kan få för sig att det är något fel på dem. Men barnen har inte vuxit klart då, genom att de har inte utvecklats i samma nivå som sina skolkamraterna har vuxit ,och kan känna att de är inte som dem, genom att de har inte hunnit växa klart då, som kan ställa till för barn som inte har vuxit klart, och kan ha så mycket lek i sig när de ska skolas in, genom att de ligger inte i samma nivå, som sina klasskamrater ligger då.

De kan få problem med att lära in genom att de fortfarande har kvar leken i sig då, när andra barnen har sina intressen för skolan. Men kan ställa till för barnen som har börjat för tidigt då, genom att de kan få stora problem när de inte har vuxit lika ,som sina klasskamrater och får kämpa mycket med skolan, när de vill göra andra saker än att läsa då. MÅSTE LYSSNA PÅ BARNEN. MÅSTE KÄNNA IN BARNEN ,SÅ ALLT BLIR BÄST FÖR DEM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är piper_s_family.jpgIdag har folk ändrat på mycket saker då, genom att folk tror på dem, som styr över skolan  och har ändrat om inskolningen, och kan börja alldeles för tidigt ,men ser inte att de har barn som har kommit dit, GENOM ATT DE FORTFARANDE ÄR KVAR I BARN STADIET DÅ, och håller på att leka då, och har så mycket fantasier och tankar ,som väger upp mer än skolan då, genom att de är inte klar då, men har inte vuxit klart överhuvudtaget då.

Men föräldrarna kan tro att det är fel på barnen, när barnen inte är som sina klasskamrater då ,GENOM ATT DE HAR INTE VUXIT SOM DEM I SIN UTVECKLING, och är kvar ännu på barnstadiet ,som ställer för föräldrar och barnen, när de har inte vuxit som dem. Det är inte något fel på barnet alls, barnet har inte som dem i sin utveckling, och måste helst av allt vänta ,och skola in sitt barn i rätt tid då, för att få bättre och tryggare skolgång, genom att barnen är så olika och ligger i olika utvecklings plan, genom att de började för tidigt, och var inte klar för att gå till skolan överhuvudtaget då.

Men hade inget val än att följa med lagen LAGEN OM OBLIKATORISK SKOLGÅNG för alla barn måste gå i skolan, fast vissa barn är inte klar för skolan GENOM ATT DE  HAR   MYCKET LEK OCH  FANTASIER ,som ställer till problem för barnen och föräldrarna ,som vill att sina barn ska lära sig läsa och räkna, när fantasin tar över dem ,och får svårt att lära in då ,genom att de har så mycket tankar och fantasier ,som kan ta över det när de ska lära in då ,genom att de har inte så mycket intresse för skolan, genom att de har leken kvar då började för tidigt ,när andra skolkamraterna började i tid, och har så stora intressen för att lära sig nya saker då.

Det kan ställa för barn som är inte mogen då och är inget fel på dem utan har inte vuxit som andra barnen har vuxit,  som ställer till mycket problem för barn ,som har inte vuxit som andra skolkamraterna, GENOM ATT BARNEN SKA VÄNTA IN SKOLAN BÖRJA INTE FÖR TIDTIGT SKOLAN, genom att barnen kan vara så mycket utvecklad på olika nivåer ,men det är inget fel på dem, utan de har inte vuxit som andra skolkamraterna , genom att de skulle väntat, och inte börja för tidigt, genom att många barn som börjar för tidigt kan ställa för andra barnen , genom att de har leken i sig då och många skolklasser kan få problem med barnen, som inte vuxit som andra då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är beautiful-angels-art-children-painting-8kfx.jpg

De kan få mer stimmig klass då ,genom att de har så svårt att sitta still då, som andra skolkamraterna gör då, MEN BARNEN ÄR MOGEN BARNEN NÄR DE ÄLSKAR ATT LÄRA SIG LÄSA OCH SKRIVA OCH RÄKNA DÅ ,och då är barnen mogen för att börja skolan ,genom att har ett så brinnande intresse ,att lära sig läsa och skriva och lära sig att räkna ,då har barnen börjat i rätt tid i skolan då, genom att de har ett brinnande intresse för skolan ,och barnen som börjar för tidigt har inte samma brinnande intresse, som barnen som börjar i tid då.

Genom att barnen känner ibland att tiden är inne för att gå i skolan då genom att de kan längta till att börja skolan och vill bara gå i skolan då och bara vill lära sig att läsa och skriva och tycker om att räkna då. Många föräldrar kan se själv på barnen när de gillar att lära sig att läsa då och föräldrar kan se på sina barn att de har ett brinnande intresse för att lära sig att läsa och räkna då GENOM ATT DÅ ÄR BARNEN MOGEN FÖR ATT BÖRJA SKOLAN DÅ ,genom att barnen som är inte mogen att börja skolan överhuvudtaget, de kan ställa till för barnen, som är mogen ,genom att de stökar till ,och kan få svårt att lära in, som inte är mogen att börja skolan överhuvudtaget då ,utan klassen kan få en stökig klass, som är många föräldrar bävar för.

Genom att de vill att sitt barn ska klara av skolan då, men barnet kan hamna i en stökig klass  ,och kan även tappa sitt egna intressen ,som var så intresserad av skolan då. Men de kan tappa själv intressen för skolan, genom att de blir för mycket problem med skolan, genom att det går barn ,som skulle väntat att börja skolan då.

Idag kan skolan se ut så på olika håll ,och barn kan även bli mobbad av barnen, som har börjat för tidigt ,och har så lite intressen för skolan då, genom att de är inte mogen då när andra barnen är mogen för skolan, och MÅNGA SKOLKLASSER KAN VARA SÅ FRUKTANSVÄRT STIMMIG ,och barnen ska lära in då. Men mycket kan förstöra för barnen då,  om de får en stimmig skolklass ,och kan få problem,  när de ska lära in då.

4 reaktioner till “INSKOLNING

  1. Thank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 1. It’s the best time to make some plans for the future and it is time
  to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or advice.

  Maybe you can write next articles referring to this article.
  I wish to read even more things about it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.