MIN TVILLINGSJÄL MIN BIG PROTECTION

IGÅR  FICK JAG EN UNDERBAR STUND MED MIN TVILLINGSJÄL DÅ, men han var inte så glad över alla vänförfrågan som jag hade fått då.

Men  vi hamnade i lite konflikter då, men jag sa du har ju vänner då, men han har inte så mycket vänner som jag har nu, utan bara under 400 vänner ,som är mest män då. MEN JAG FICK HONOM ATT FÖRSTÅ TILLSLUT att det var bara vanliga vänner som han har då, men det är klart att han reagerar på att jag har nästan 5000 vänner snart då fast jag har inte varit ute och sagt JA till alla ,som strömma in nu, men har kommit över 5000 sträcket då men han ville att jag skulle ta bort vänner då.

JAG FÅR INTE TA BORT DEM FÖR GUD GENOM ATT DET ÄR HANS PÅHITT NU,men var tyst om det såklart då, men sen fick vi som vanligt en härlig stund ihop då. Jag mår som vanligt bra när vi pratar på camen då ,och glömmer bort allt jobbigt då ,GENOM ATT HAN FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE DÅ genom att han bara visar sig då.

Jag var rädd för att han skulle upptäcka det som händer på Facebook nu, MEN HAN HAR FACEBOOK SJÄLV DÅ ,så han ser allt vad som händer då, men jag kan förstå att han blev sur och svartsjuk på mig jag reagerar på samma sätt när han har lagt dit någon kvinna då, men har sett att hon har så mycket vänner så jag glömmer bort det sen då. Jag kan förstå att han reagerade på det då. Jag fick prata med honom om det att det är bara vänner jag har sagt ja till då. Jag sa inget om att de ringer mycket folk till mig som jag  håller på att bli tokig på då, genom att jag är inte intresserad av dem då.

Han såg väl igenom mina vänner då, men jag kan förstå att han blev svartsjuk och arg på mig då ,som kan inte göra något åt det, genom att det är GUDS påhitt som han kommer snart att se då. När han sade till mig att ta bort dem, då blev jag lite orolig för att missta honom då GENOM ATT JAG KAN INTE STYRA ÖVER NÅGOT NU och det har kommit idag folk så jag kan inte göra något åt det.

Jag har varit rädd förut att lägga till vänner då och speciellt män då som han inte gillar då, men nu blev han inte glad på mig och jag är väl inte så glad på GUDS  påhitt nu, genom att jag hade inte trott detta då även om han pratade om jorden och andra saker om Sveriges största problem då men hade inte trott att han skulle använda Facebook som en kanal utåt då ,men jag vet inte idag hur GUD har tänkt nu, men det kommer hela tiden då genom att GUD ser först Sveriges största problem och sen har han jorden som har en massa problem då.

Jag fick problem men kan inte säga att det är GUD påhitt nu. Jag blev rädd när han ringde och påvisade det jag ville bara springa från allt då, genom att det är så mycket splittrad folk jag sagt JA till och han kan se som jag ser det då . Men även bra folk då, men jag kan förstå honom då genom att jag har sett mycket då. Jag är glad att han lugnade ner sig då och VI FICK EN FIN NATT IHOP  genom att han ringde så sent då.

MEN VILL BARA BLI KLAR OCH MÖTA MIN TVILLINGSJÄL MIY TWIN SOUL DÅ ,men allt ska dra ut tiden som vanligt då. Men jag försöker ändå att ha trust till allt fast jag har problem nu, men jag vet att jag måste vänta in en massa saker sen är  jag fri som fågeln då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.