ATT FÖRLÅTA VARANDRA- TO FORGIVE EACH OTHER

  IBLAND HAMNAR  FOLK I ONÖDIGA KONFLIKTER, som kan bygga upp ett enormt berg av svek och besvikelser då, som många par kan råka ut för när de inte kan prata ,och lösa upp stora och små problem då.

Ibland blir det onödiga konflikter och bråk ,som tar slut på relationen ,GENOM ATT DE KAN INTE PRATA MED VARANDRA DÅ, och kommer fram till en bra lösning då.

Ibland är det bättre att lämna varandra när allt kör slut på varandra då, genom att de finns människor som har pippi på att starta igång en massa bråk ,och konflikter ,genom att de kan inte prata ut om problemen de har med varandra då. MEN BLIR TRÖTT OCH SLITEN BRÅK OCH KONFLIKTER, SOM SLITER PÅ RELATIONEN. Glädjen försvinner mer och mer när de bråkar för mycket.

Det bästa är lämna varandra, eller bara lämna varandra en tid ,tills allt har lagt sig då. IBLAND BEHÖVER REDA UPP KÄNSLOR SOM KAN TA SLUT. LEVER JOBBIGT LIV.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mmm-bmp.jpgMen måste prata med varandra om det, som de retar sig på. MEN KAN VARA TRÖTT IDAG NÄR DE LEVER MED ARBETE OCH FAMILJ.

Det bästa av allt ,det är ATT PRATA IGENOM ATT BÅDA KAN SÄGA SIN SAK DÅ, genom att det är bästa sättet att förlåta varandra för alla fel som blev då.

Genom att de kan vara så blind för varandra ,och kan knappt prata med varandra, fast de älskade varandra en gång i tiden då. MEN EFTER VÄGEN KAN HAMNA I EN MASSA BRÅK, onödiga konflikter ,som drar ner på energin i relationen då, och båda måste säga sin sak i relationen.

Genom att många kvinnor tycker att männen är dålig på att hjälpa till, och det är många män som är dålig på att hjälpa till, när har hem att ta hand om då, och känner oftast sig trött på livet ,och kan inte leva med varandra då. GENOM ATT DE HÅLLER PÅ ATT BRÄNNA UT SIG ,genom att männen var för dålig att hjälpa till då. Många kvinnor känner sig besviken, och känner att det är svårt att leva i en relation då, genom att de har svårt att gå vidare när de levt i en jobbig relation, som många kvinnor kan råka ut för då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0c3bf1b0ad7f788fc4d74acbe0872204.jpgMEN MÄNNEN MÅSTE ÄNDRA SITT SÄTT, för att behålla varandra hela livet då, genom att många kvinnor känner sig trött och besviken på männen, när de har svårt att hjälpa till som skapar ännu mera konflikter efter vägen.

Men är irriterad när de springer från hemmet och dagis. Men är urdålig att hjälpa till när de ska hjälpa till, men går blind och ser inte problem skapar i relationen, genom att hon vill lämna honom som gör mer skada när hon är så trött. MEN LÄR SIG ATT VAKNA UPP GENOM ATT RÄDDA SIN RELATION. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images.jpgGenom  att de har skapat ett dåligt mönster från början NÄR DE VAR NYKÄR båda var nykära då, och allt var bara rosor och kärlek, och gick på rosa moln hela tiden, tills det tog stopp när hon känner sig mindre älskad av sin man ,genom att han är dålig på att GE KÄRLEK OCH UPPMÄRKSAMHETEN ,SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT GE I EN RELATION om ni ska behålla varandra livet ut ,då måste de visa respekt mot varandra då.

Genom att kunna hålla kvar varandra, då är det extra viktigt att respektera varandra och tala om från början, hur du vill ha ditt liv med honom.

Vad du önskar dig i en relation, och vad som är viktigt för dig , även om ni lever på rosa moln , SKA NI SÄGA TILL FRÅN BÖRJAN ,OCH INTE EFTERÅT DÅ, genom att då kommer en massa konflikter och bråk då.

Men för att spara på problemen börja från början, även om ni är så kär ,och lever på rosa moln då, genom att relation ska hålla hela livet då, om ni berättar från början, hur ni vill ha det. Kan klara av mycket onödig problem när de från början berättar ,hur du vill leva när ni ska börja leva ihop. BÄSTA SÄTTET BÖRJA FRÅN BÖRJAN BERÄTTA FÖR ATT BEHÅLLA VARANDRA DÅ.

NI TAR UPP ALLT DÅ, för att behålla varandra hela livet, och inte  förlorar varandra lämnar varandra skilsmässa efter skilsmässa lämnar varandra då, som många par kan hamna i när de fött barn.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 464d180a83b76da056991d9fbfc33371.jpg

Men får lite hjälp i hemmet, som kvinnan känner att han förstör mycket hennes liv då ,som många skilsmässor kan sluta så, genom att männen är för dålig på att hjälpa till då. NÄR KVINNORNA FÖTT BARN, DÅ ÄR DET EXTRA VIKTIGT ATT HJÄLPA TILL. Men även tiden efter fött barn, då kommer andra arbetet med barn och pappa när de föder barn, mamma en ny familjemedlem i familjen. Men bästa livet för barnen ,som ska ta hand om får uppleva familjen föddes in i då. Men barn föds som ska ta hand om då. Men barnen mår bäst när de får leva ihop med föräldrarna då. MEN VÄNNER MED VARANDRA BÄSTA LIVET FÖR BARNEN DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images.jpgOm ni ska behålla varandra hela livet måste ni ta upp allt ,hur ni vill leva i en relation då, och vad som är viktigt för dig när ni har möts , genom att vara tydlig då när ni tar upp om era liv, genom att ni ska kunna behålla varandra hela livet om ni börjar från början, och berättar hur ni vill ha det, och då får ni en bra relation hela livet, GENOM ATT VISA VARANDRA RESPEKT OCH KÄRLEK, SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT GÖRA DÅ.

IBAND KAN PAR LYCKAS ATT LÖSA UPP STORA OCH SMÅ PROBLEM DÅ, genom ni pratar ut om alla besvikelser ni har då ,genom att lösa upp både tyngre och lätta saker då. Men det går om kärleken finns kvar hos er då, genom att prata och gå igenom med varandra då genom att lösa upp en massa missförstånd, som kan bli när vi känner oss sviken då. Men det går lösa upp både jobbiga, och lätta problem om ni båda ligger på samma nivå ATT FÖRLÅTA VARANDRA ,som är bland det viktigaste att göra för att bli läkt ihop då.

MEN FÅR INTE TA UPP OM GAMLA SAKER NÄR NI HAR PRATAT KLART, och dra upp en massa gamla saker när ni har gått igenom alla besvikelser. Men får inte ta upp om gamla händelser när ni har pratat klart. Eller kastar en massa besvikelser över varandra, för att gå vidare i en relation ,då måste ni gå igenom alla fel ni gjort mot varandra, OCH EFTERÅT SKA NI ALDRIG TA UPP DET IGEN ,annars åker in i samma problem igen, och har inte förlåtit varandra överhuvudtaget, om ni hamnar igen i en massa problem, och konflikter om samma gamla saker ,som ni har tagit upp om, då måste ni ta en runda igen.

För att gå vidare i en relation ,då måste ni göra upp med varandra, och prata ut med varandra, OCH EFTERÅT SKA NI ALDRIG TA UPP IGEN OM DET, genom att ni lämnar allt bakom er när ni går igenom allt, som har hänt både besvikelser och sorg då ,genom att ni gått med besvikelse en längre tid, som tar ett tag att lösa upp då, genom att besvikelsen kan sitta så hårt hos er.

Men det går lösa upp bit för bit en besvikelse ,som följer med sorgen då. Men sorg och besvikelser går lösa upp när ni reder ut med varandra, vad som hänt då, OCH FÖRLÅTA VARANDRA ÄR BLAND DET BÄSTA ATT GÖRA DÅ när tiden är mogen för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.