KRONHJORT – RED DEER

IDAG HAR KRONHJORTEN MYCKET PROBLEM ATT LEVA, som han inte hade förr, då levde kronhjorten bättre ,genom att det är mycket jakt på kronhjorten idag ,och många länder har kronhjort som har mycket problem idag ,genom att det är även djurens föda, som människorna tar från djuren.

Men  kronhjorten har blivit mycket förstört för idag ,genom att många människor jagar kronhjort. Men även naturen på vissa ställen är inte perfekt, genom alla skogsavverkning idag ,som förstör mycket kronhjortens liv idag, genom att kronhjort har behov av naturen som människorna har. Men på många ställen har det skövlas så mycket skog, som kronhjorten får problem med då, GENOM ATT DEN GILLAR ATT NATUREN OCH STRÖVA RUNT I NATUREN KRONHJORTEN DÅ. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kronhjort1_stor402x.jpgMen mycket människor skövlar skog  kronhjorten får problem ,genom alla skövlingar av skog nu, och kronhjort har lång tillbaka kunnat ströva runt i naturen.  Idag får kronhjorten problem ,genom att folk skövlar skogen då, men även mycket jakt på kronhjort, som gör att beståndet på kronhjort kommer minskas om inte folk ändrar om, och låt kronhjorten få leva idag, och låta naturen vara i fred då, GENOM ATT MATEN KOMMER FRÅN NATUREN ,SOM KRONHJORTEN ÄTER AV DÅ. Men när ni skövlas för mycket skog, då får kronhjorten problem då, genom att den gillar att ströva om kring i naturen.

Man mycket folk har förstört mycket för kronhjorten idag GENOM ATT DE HAR SLUTAT UPP ATT RESPEKTERA DJUREN IDAG, de bara skövlas skog på vissa ställen då, och förstör mer och mer naturen för kronhjorten ,som äter av naturens föda då, men även andra djur är kronhjortens föda, men de äter när de är hungriga då. Men det gör inte människorna utan de lagrar upp mat, och jakten förstör för djuren då ,när folk inte kan respektera djuren idag utan bara tar och tar och skövlingar skogar, som är djurens natur och ströva runt i då.

MEN KRONHJORTEN HAR PROBLEM ATT LEVA HAR VI SETT NU. Men folk måste börja ändra om sitt sätt mot djuren då ,genom att börja respektera djuren idag ,och lära sig att inte förstöra för djuren idag, genom att djuren ska ha naturen kvar ,och kunna ströva runt och äta från naturen som är deras föda  då. Men många djur har problem med människor, som bara tar från dem ,och då måste de ut på jakt efter föda, och det ser ut så idag ,genom att folk inte kan se ,att de förstör så mycket för djuren idag och kronhjorten har stora problem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är har-framtiden-c3b6ppnat-sig-birgitta-andlig-inspiration.pngMen  folk fortsätter och fortsätter och förstör för djuren då, genom att de kan inte respektera och se vad de gör, när de tar bort en massa skog vad som händer då, GENOM ATT DE FÖRSTÖR FÖR MYCKET FÖR DJURENS  FÖDA DÅ, men folk kan börja respektera djuren nu genom att behålla djuren idag.

Men folk måste ändra om mycket för att BEHÅLLA DJUREN OCH NATUREN, och speciellt kronhjorten gillar att ströva runt i naturen , och gillar att äta av naturens föda då, men kronhjorten måste söka födan som andra såklart.

Nu har GUD låst fast mig att skriva och kan knappt sova genom att jag känner in hela tiden det jag ska ta upp om då.

NU KOM KRONHJORTEN UPP NU 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.