MUSIKEN – MUSIC

Idag kan många musiker får problem, GENOM ATT MÅNGA SJUNGER SAMMA SAK , och musikstil finns det många av då, men även rösten spela stor roll, genom inom olika områden av musik då.

Idag måste folk hänga med vilken stil det är då, genom att många människor kan sjunga bra låtar ,som ska hänga med hela livet, men genom att mycket saker förändras så mycket idag, och många får slå sig igenom när de ska ta sina steg mot musiken, och många kan ha så dåligt SJÄLVFÖRTROENDET SOM FÄLLER DEM PÅ EN GÅNG DÅ, genom att folk som har dåligt självförtroende kan hamna bakom andra musiker då, och har även vacker röst och skriver musik då, men att tar steget mot sina önskningar drömmen de har.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cc66610e99691608cbcae248b0015221.jpgMen är värre att gå den vägen då, genom att självförtroendet är nästan i botten på en del människor, när de får lite hjälp att klara av musiken ,som de vill leva på då, och då måste många vara med, och stötta musiken då ,och speciellt föräldrarna är en viktig del i deras uppväxt. MÅSTE VARA MED NÄR DE TITTAR MOT MUSIKEN. 

Genom att de kan ha föräldrar som hjälper dem i mål då, men kan även ha föräldrar som är så liten intresserad av musiken, genom att de har så lite intressen av musiken själv då. Men tror inte på dem, som fått kämpat så mycket då, GENOM ATT MÅNGA FÖRÄLDRAR GÖR FEL DÅ ,när barnen valt sin bana, genom att det är deras intressen att hjälpa sonen ,eller dottern med musiken, genom att det är deras intressen som är svårt att ta ifrån dem då, genom att de brinner för musiken som de vill leva på då.

Men föräldrar som hjälper sina barn speciellt när det gäller musiken ,SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT STÖTTA DERAS ARBETE DÅ ,genom att lyckas allra bäst , då spelar föräldrarna en viktig roll ,GENOM ATT DE BYGGER EN GRUND TILLSAMMANS DÅ ,som är extra viktigt, att hjälpa sina barn att lyckats, genom att de hjälper till att bana vägen till dem då, genom att de får så mycket problem annars, om de inte får stöttning när de håller på med musiken.

Det är bra att vara med sina barn, och stötta och följa dem inom de yrke de gillar då, och föräldrarna spelar en stor roll, GENOM ATT DE TROR PÅ DEM DÅ ,som kan bygga upp så mycket tillit och självförtroende, som är extra viktigt att ha med sig då. Många kan halka på det, genom att ni har så mycket drömmar, men kommer ingen vart ibland, om de inte får uppmärksamhet och stöttning ,då kommer ni långt, genom att andra tror på dig.

Det finns mycket bra musiker, som får kämpa sig framåt, genom att föräldrarna ser inte en säker väg ,att överleva då, genom att de har så lite tillit till dem , som kan skada dig när ni är på väg framåt då, GENOM ATT NI BEHÖVER SÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET, OCH STÖTTNING OCH KÄRLEK DÅ, för att klara av stora utmaningar, genom att musiken är tufft för många musiker, som vill leva på sin musik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.