MÅNGA BARN LEVER I EN STRESSAD VÄRLD IDAG

IBLAND ÄR FOLK SÅ STRESSAD IDAG, genom att folk ska hinna med så mycket då genom att folk har svårt att stanna upp idag på grund av mycket folk måste passa en massa tider då.

Idag har mycket familjer en  stressig tid, och de ska passa en massa tider, då barnen ska till dagis eller barnen ska till skolan ,genom att de rusar från det ena till det andra idag ,och folk idag har svårt att stanna upp, och många föräldrar kan ha dåligt tålamod när barnen ska i väg på vissa ställen, genom att tålamodet tryter för mamma eller pappa ibland, och barnen kan uppleva EN STRESSIG VÄRLD de lever i. Men många människor idag kan leva ett stressat liv, och har mycket att passa då och föräldrarna är på väg till sitt arbete då.

MEN MÅNGA BARN KAN FÅ PROBLEM IDAG, genom att folk inte kan hålla sig lugn ibland när barnen måste stressa sig fram genom halva livet då ,genom att de springer till bussen, men har en tid att passa då. Ibland får barnen en stressig tid, genom att många föräldrar kan vara så stressad på morgonen, och ska passa en massa tider under dagen då.

Men morgonen kan börja med kaos på många ställen idag, genom att mamma och pappa ska hinna med allt då, genom att de har en stressig tid när de lever tillsammans med föräldrarna, GENOM ATT FÖRÄLDRARNA HAR SÅ LITE TÅLAMOD, och det kan vara både bråk och skrik på morgonen, genom att mamma och pappa måste passa tider ,som barnen får lida av, genom att det uppstår en massa konflikter och bråk, men har så litet tålamod, och många barn idag får stressa sig igenom livet då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är piper_s_family.jpgMEN MÅNGA BARN VILL BÖRJA HEMMA PÅ ETT LUGNT SÄTI INNAN DE GÅR TILL SKOLAN ELLER DAGISET, men föräldrarna kan stressa sina barn då ,genom att barnen mår allra bäst ,att leva i en lugn miljö, genom att kunna starta morgonen då. GENOM ATT DET SKA VARA LUGNT NÄR DE KLIVER UPP PÅ MORGONEN DÅ, och börja dagen lugnt, genom att de ska orka med hela tiden ,då kan det slita mycket på barnen, genom att varje morgon har problem att passa bussen som en del har då.

Men många har bil idag, men mycket folk tar bussen till arbetet, och kan slita och drar i barnen ,när de ska försöka hinna med bussen i tid, och hamnar i massa bråk och konflikter då, genom att folk har så svårt att lugna ner sig på morgonen ,när föräldrarna ska med barnen till dagis eller skolan då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53.jpgGENOM ATT FÖRÄLDRARNA SLITER MYCKET PÅ BARNENS PSYKISKE DÅ, att ha dessa konflikter när de kliver upp då, men kan komma i många konflikter, genom att barnen vill inte alls gå till dagis då, genom att många barn vill stanna hemma ibland, när de lever i en stressad värld, som många barn får börja morgonen med att stressa, och allt blir till en vana då ,genom att barnen idag kan leva ett stressat liv ,genom att båda föräldrarna arbetar då.

Men många barn kommer i kläm då genom att folk stannar inte upp utan fortsätter år efter år att stressa,  och många barn kan ha ett stressat liv ,genom att de börjar helt fel med barnen genom stanna upp tänkt til genom att många barn kan börja så, och det är ingen bra morgon för barnen.

Men barnen mår allra bäst när föräldrarna slutar upp att stressa på morgonen, GENOM ATT VARA UTE I GOD TID DÅ ,istället för springa jäkta till olika saker, att de är ute i tid, och ta den tid de behöver ha att passa bussen eller andra färdmedel  i tid då, genom att vara ute i god tid på morgonen ,och låta barnen kliva upp i en lugn miljö ,genom att sluta upp att kasta en massa ilska över barnen då genom att många föräldrar kan ha så lite tålamod ,och många föräldrar kan vara så arg och irriterad och stressad ,när de kliver upp, och rusar på hela dagen och springer och jäklar, och många barn kan sätta sig på tvären då, och kan hamna i en massa problem och konflikter med sina föräldrar då, och  många föräldrar bor själv idag ,och har mycket jobb att sköta om i hemmet. Och kan tära på barnen då när de blir för stressigt vissa dagar, genom att barnen är känslig än vad ni tror då.

Men många barn har ett stressigt liv när de växer upp som kan tära på barnens psykiske när de börjar morgonen att stressa till dagis och eller skolan då, MEN MÅSTE BÖRJA TID DÅ SLIPPER  BARNEN  KÄNNA  AV STRESSEN DÅ som bara ställer till för mycket för barnen när de upplever varje morgon samma sak då. Barnen kan knappt svälja maten i lugn och ro då än att de ska stressar på morgonen då.

GENOM ATT FÖRSÖKA ATT ÄNDRA OM , att försök att ändra om för barnen och ,då skulle barnen må allra bäst ,att börja i tid och ta det lugnt på morgonen ,för att slippa känna av problem från stressiga föräldrar, och kan vara så arg ibland när de ska hinna iväg till olika saker då.

BARNEN MÅR BÄST NÄR DE SLIPPER KÄNNA JÄKTIGT LIV DÅ,  men många barn kan ha det så att föräldrarna har så dålig tålamod då, men för att barnen ska må bra ,då måste ni ändra om livet när ni har små barnen som ska känna sig trygg då, men många barn råkar illa ut genom att båda föräldrarna arbetar då ,genom att de har inget val idag för klara av sitt liv då, men kan ha stressat liv idag ,när barnen är små , och många föräldrar känner att de räcker inte till ibland då.

MEN BARNEN FAR ILLA IDAG genom att allt är så stressat ,och full fart genom livet då ,och folk har svårt att stanna upp, att de fortsätter att stressa till olika ställen, och ser inte att många barn får leva ett stressat liv idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.