LÄKARNA – THE DOCTORS

DOKTORERNA UTVECKLATS PÅ OLIKA SÄTT IDAG. Ibland söker många läkare en annan väg att utvecklas efter sina stora intressen då, genom att landet har mycket greningar inom läkarna, och folk söker en läkare, men kan inte ta den läkaren längre då genom att har börjat söka andra vägar inom vården, och måste börja utforska andra delar av människorna då.,

MEN FOLK KAN INTE LÄNGRE GÅ TILL DEN LÄKAREN, genom att läkaren har andra uppgifter att fylla, genom att de har börjat specialiserar sig på en annan greningar inom vården då, och har en annan uppgift att fylla då, genom att de har börjat utforska människorna på ett annat sätt, än vanliga läkarna, genom att de söker och söker svar på saker, som inte andra har hittat då. Men har börjar arbeta som forskare då, som andra läkaren har så stora intressen av ,att hitta svaret på många saker då. Många specialister söker och söker svar ,och börjar forska fram olika saker ,för att accepterar inte att folk ska leva en tid , utan kommer på nytt då ,och kan fortsätta hitta svaret på människor döden eller andra saker ,och människor kan inte leva för evigt då. Men inom läkare världen, då vill de helst av allt hitta svaret på varför då.

Men det är svårt idag att hitta svaren på olika sjukdomar som plötsligt dyker upp som människor vill få bukt med då, men egentligen går det inte få bukt med alla sjukdomar som dyker upp idag genom att folk försöker hitta svaret på många sjukdomar idag och många läkare går långa utbildningar då genom att de är så intresserad av människor, men även hitta svaret som många läkare eftersträvar idag och går så mycket olika skolor då och det finns så mycket greningar idag inom läkarna då, men de fortsätter att forska fram nya saker som de blir extra intressant för en del läkare då, men har hela tiden sökande efter svaret på många knepiga sjukdomar som dyker upp i samhället då, men kan inte hitta svar på alla sjukdomar som folk får idag OCH  FOLK KAN INTE LEVA FÖR EVIGT DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är h21286-l177702201.jpgGENOM ATT FOLK DÖR OCH FÖDS IDAG, och folk kan ha korta liv, och långa liv på jorden då. Men folk kan inte acceptera att folk dör förtidigt ,och börjar forskar fram nya saker nya metoder, som kan förlänga lidandet då, genom att de får gå igenom fruktansvärda behandlingar ,och har hoppet att leva då..

Men kan utsättas för så mycket behandlingar som tär på deras hälsa då. De får gå igenom alla behandlingar ,då kan folk leva lite längre , eller så hjälper det dåligt ,genom att många människor är klar för att lämna jorden då. Men mycket människor vill att de stannar kvar då ,och de kan vara de närmaste som trycker på det, att ta hjälp av dem. Men kan leva en tid i smärtor ,och en massa olika behandlingar får gå igenom då, och det  kan tära på deras psykiske enormt ,genom att de mår dåligt ,och känner stress inom sig under tiden de försöker överleva en tid, och kan gå igenom fruktansvärda behandlingar bara för att vara kvar då, när tiden kommer ändå rinna ut för dem. MEN VILL HÅLLA KVAR MÄNNISKOR VI ÄLSKAR SÅKLART. 

MÅNGA KÄNNER SJÄLV DET ,OCH MÅNGA ÄLDRE MÄNNISKOR KÄNNER NÄR DE ÄR KLAR, att lämna jorden de vill dö, och har tappat allt inom sig , genom att de känner sig klar  ,och många kan trycka på olika behandlingar när de är klar då, och drar ut på tiden för många ,som hamnar inom olika ställen då, genom att de kan försöka hålla dem vid liv ,fast de skulle lämnat jorden för länge sedan.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration.gifVI KÄNNER ATT VI ÄR KLAR NÄR KROPPEN HÅLLER PÅ ATT GE UPP ,OCH EN DEL LEVER LÄNGRE ÄN ANDRA MÄNNISKOR.

Men folk måste välja själv om de vill förlänga lidandet 1 eller 2 år, eller längre då, genom att många människor får även äta en massa mediciner ,för att uppehålla livet för andra när de är klar att dö.  MEN FOLK HITTAR PÅ  NYA METODER, FORSKNINGEN ÄR STOR IDAG BLAND ALLA FORSKARE IDAG.

Idag kan folk bli tvingad till både det ena än det andra, och har hoppet inom sig att bli läkt. Men kan förlänga en tid för en del människor ,genom att de går igenom fruktansvärda behandlingar. Men forskar fram till människor idag. Genom att folk har svårt att acceptera när människor ska dö. Ibland dör folk en för tidig död, MEN FOLK BÖRJAR FORSKA FRAM OLIKA METODER, för att leva mycket längre. Men folk har kommit långt inom läkarkonsten , genom att många läkare söker mycket svar på många olika saker idag, men kan inte få svar på allt ,genom att folk kan inte leva för evigt då.

Men folk vill leva en längre tid ,än bara en kort tid på jorden. Men folk ska ändå tillbaka till jorden, genom att de får bara hem och vända en del barn, och barn kan dö förtidigt.  Men de måste bara ner och vända, genom att de har ett längre liv efter det, genom att de var tvungna ner och vända ,och möta sina föräldrar som kommer från andra liv, men måste ha en liten kontakt med dem GENOM ATT DE STÄDAR ENERGIER MED DEM.

Men sen kommer tillbaka igen, men har med andra människor att göra ,och kan få ett långt liv då, genom att de ska stanna längre på jorden ,och har en plan att följa och möta olika människor på jorden. Men folk måste till jorden när de städar energier med olika människor, och de städar minnen från dem ,och livet kan vara bra, men även mycket upp och ner för en del människor då. MEN EN DEL BARN FÖDS OCH DÖR ,GENOM ATT STÄDA ENERGIN, MEN SEN TILLBAKA IGEN.

Men folk kan bli sjuk av vanlig föda mat ,som ni ska vara lite aktsam att äta ,genom att många saker ni stoppar i er kan i längden ställa till problem för er hälsa då, och kan bli sjuk av det ni äter, och då börjar folk få problem, och många börjar forska fram hjälp, när de ser att folk blir sjuk, och försöker hela tiden hitta svaret när folk blir sjuk, men det kommer från mycket olika saker då, men födan kommer mycket problem från. IBLAND ÄTER NI SAKER NI ÖVERHUVUDTAGET INTE SKA ÄTA DÅ ,genom att kroppen är inte gjort för det, genom att kroppen börjar uppvisa olika sjukdomar ,som kommer från ni stoppar i er.

Men folk blir sjuk när de stoppar i er saker ni inte tål, men många forskare försöker hitta svaret på, varför så mycket folk blir sjuk, genom att många sjukdomar kommer från saker ni inte kan se, genom att folk fortsätter att bli sjuk, och folk kan även måste gå igenom många behandlingar idag ,genom att ni äter fel föda många av er, GENOM ATT DE HAR UTVECKLATS ,SÅ MYCKET GIFTIGA PRODUKTER ,som finns uti handeln idag, genom att folk långt tillbaka hade inte samma problem då. Nu har läkarna svårt att se vart de kommer ifrån då.

Men idag tror folk att de ska leva länge, och hittar på nya metoder idag ,men folk kan leva längre  idag, genom att de utsätter sig för olika fruktansvärda metoder idag bara för att leva då. Ibland är det för andra människor ni lever för ,ATT GÖRA DEM GLAD OCH NÖJD DÅ, fast ni är klar att lämna livet på jorden. Men kommer på nyare och nyare saker för de slutar aldrig upp, att hitta svaret när folk blir sjuk av liknande saker då, att kroppen reagerar på det genom att de har samma sjukdomar, men kan inte se vart de kommer ifrån då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 5d792bc11e8dd435ec4e19d0aaab78b2-norman-rockwell-paintings-norman-rockwell-art.jpgMEN ALLA SJUKDOMAR ,SOM UPPSTÅR KOMMER I GRUNDEN HUR NI LEVER DÅ, genom att ni tar inte reda på vad ni stoppar i era barn, eller er själva då, genom att folk kan bli sjuk av så mycket saker, som kroppen reagerar på då. Men ni ser inte det alla gånger, genom att ni litar på det ni köper hem idag, och många av produkterna är giftiga att ens äta av då.

Genom att det kommer efter en tid användning, men ser inte när ni äter produkten ni har köpt hem, ATT NI REAGERAR FLERA ÅR EFTERÅT NI ÄTER FEL FÖDA ,SOM KROPPEN MATAS MED, ni reagera på det fler år ,eller många år fram i tiden då. Ni kan inte se det, genom att ni kan bli sjuk av produkter i framtiden då, och får problem med hälsan, genom att ni matar kroppen med gift då.

MEN FOLK HAR UPPTÄCKT DET ATT VI ÄTER FÖR MYCKET GIFTIGA PRODUKTER, som finns i handeln är giftig att äta då ,och en del är mer gift i än andra produkter. Men kommer upptäcka efter lång tid användning då, men folk ser inte ens det när de köper hem till barnen ATT DET ÄR GIFT FARLIGA ÄMNEN I, genom att de litar på människor, som tillverkar produkten, genom att de har så mycket trust tillit  till människor ,som tillverkar olika produkter, genom att de kan blanda i ämnen ,som kroppen kan få stora problem med.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e7921cda5289536e9b0ff0b8f4729449.jpg

Genom att folk måste börja sortera idag ,om ni ska må bra hela livet, då måste ni börja sortera då, genom att ni måste lära om varje produkt ni köper hem idag. VAD DEN INNEHÅLLER FÖR ÄMNEN DÅ ,genom att kolla upp det du köper hem, då kommer ni klara av hälsan mycket bättre istället för att bli sjuk då.

Men idag forskar hela tiden på olika problem ni har idag, genom att folk blir sjuk av det. Men ser inte vart det kommer ifrån, genom att folk äter saker de ska låta bli då, och då uppstår det sjukdomar då, som även kan uppstå på onormalt sätt. MEN MÅSTE KOLLA IGENOM NI KÖPER HEM.

MEN NI KAN INTE FÖRSTÅ VART DE KOMMER IFRÅN DÅ ,utan försöker forska fram olika metoder när folk får ,så mycket knepiga sjukdomar ,som kan uppstå idag ,genom ni lever så, genom att ni äter fel en längre tid av produkter ni köper hem. Men kan även ge till barnen, och barnen kan bli sjuk när de äter för mycket av det. Men kan komma när barnen har vuxit upp då ,och får knepig symtom då. Som ni kommer börja forska fram vart det kommer ifrån.

Men har svårt att se, och hitta sambandet med mat eller giftiga produkter, att det kommer därifrån då ,genom att ni kan inte se orsaken, genom att ni har inte hitta sambandet med maten då. Ni ser inte det, varför personen har fått så mycket problem med hälsan då, och kan bli långa operationer, genom att lösa problemet. MEN I GRUNDEN KOMMER FRÅN HUR VI LEVER IDAG.

Men genom att de fortsätter att forska fram nya  metoden inom läkarna, då har de inte hitta svaret ,varför folk är sjuk ,genom att då skulle de uppmana folk ,att inte äta av den produkten eller andra saker ,som förstör hälsan på er, MEN DE HAR INTE SETT SAMBANDET MED HÄLSAN OCH PRODUKTERNA DÅ, genom att de fortsätter att forska fram ,som gör att folk får lida mer, men försöker även stoppa i folk mediciner. Men kan inte se vart allt kommer ifrån då ,men mycket folk drabbas av att folk inte är vaken ,genom att folk litar för mycket på människorna då. ALLA LÄKARE SOM SKRIVER UT TILL FOLK.

GENOM ATT VARJE MÄNNISKA MÅSTE TA EGET ANSVAR IDAG, men även eget ansvar över barnen ,genom att inte köpa hem giftiga saker, men även se igenom mycket saker, som kan ställa till för hälsan våran ,genom att vara vaken vad vi äter och stoppar i oss då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.