INTERNET OCH DATORVÄRLDEN-INTERNET COMPUTER WORLD.

IDAG MÅSTE FOLK FIXA INTERNETSIDOR, men kan upptäcka en del bra saker som funkar bra för dem då, men kan falla på många olika saker att sidan de tänker jobba ifrån är inte som den hade lovat då, genom att sidorna byggs upp efter folks behov, genom att de finns så mycket behov av att bygga olika sidor, men kan känna en del människor att det var en massa problem med just de temat.

Genom att de visar upp en bra bild, som är svårt att fixa själv, och många idag startar upp så mycket bloggar idag, men även mycket hemsidor, genom att alla måste synas på internet idag, genom att vi lever i en tid där vi har bara nästan bara tillgång till internet idag, genom att så mycket har vuxit runt internet idag, och MÅNGA MÅSTE HÄNGA MED IDAG, genom att det finns snart inget annat än internet idag. Men det har utvecklats så mycket inom den biten idag bara internet kommer växa ännu mer idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kozzi-a_beautiful_woman_on_sofa_with_a_laptop-6608x4951dhilllvarisjwaronfcamlrt-2.jpgMen förr hade inte folk tillgång till internet ,som nu. Idag kan människor designa vackra sidor ,som växer lavinartat idag, MEN ALLA HAR SNART EN DATOR I DAG ,MEN VÄXER LAVINARTAT IDAG ,och allt växer enormt snabbt idag. Men det finns fortfarande kvar människor som inte har internet idag, som får problem, genom att allt läggs på internet nu ,och ALL INFORMATION FINNS PÅ INTERNET IDAG, och folk har byggt upp enormt idag med att allt ska läggas på internet.  Alla skolor har internet idag ,genom att de ska söka all kunskap från internet , som skolan har byggt upp så mycket runt datorer och surfplattor idag ,och allt ska vara på internet idag.

Men det blir svårt för folk ,som är motståndare mot internet då, men de får svårt idag att få som de vill ha då, genom att mycket finns på internet ,och folk hämtar kunskap från internet idag, GENOM ALLT VÄXER LAVINARTAT IDAG att allt ska vara på internet då.

Men det finns människor som har svårt att hänga med tiden, genom att många äldre människor idag har inte internet då, genom att de har inget intresse för att lära sig då. Det finns en generation, som har inte lärt sig om det, genom att de lever som förr  i tiden. OCH HAR SVÅRT ATT ACCEPTERA DET som händer nu, att allt ska läggas på internet idag ,och de har svårt att hänga med jordens utveckling, genom att de lever kvar i sin tid då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fashion-illustration-drawings.jpegNu kommer många människor, som är motståndare mot datorn svårt att hänga med idag ,GENOM ATT VI HAR MOBILEN ATT GÅ UT PÅ INTERNET ,MEN SÖKER RUNT PÅ INTERNET. Hos många är det vanligt att googla runt på internet när vi söker saker, eller köper från internet, genom att mycket läggs på internet idag, och många äldre vill inte se det.

Genom att de vill leva kvar i sin tid då ,men kommer snava på mycket idag, genom att vi kan även gå in på viktiga sidor ,för att vi måste ändra om saker och ting då, GENOM ATT MYCKET FOLK JOBBAR MOT ATT ALLT SKA LÄGGAS PÅ INTERNET IDAG ,och då gäller det för andra att hänga med ,genom att allt utvecklats runt datorn och mobilen idag.

Men det blir problem för människor ,som är motståndare till datorn och mobilen då, genom att många ställen byggs det ut för mobilen ,och många ställen stängs det ner för vanlig telefon då ,genom att de jobbar mot att folk ska ha mobiler idag ,och det finns fortfarande människor som har vanlig hem telefon idag. Men jobbar mot att folk ska ha mobiler, och då kommer många problem, som fortfarande har vanlig telefon, genom att de jobbar mot att lägga ner på vissa ställen då ,och de bygger ut hela tiden mobilnätet ,men även att folk kopplar sig på fiber idag, genom att allt utvecklats i snabb takt idag, som ställer till för människor som vill leva som förr i tiden då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mitt-barn-birgitta-andlig-inspiration.pngMen allt bara fortsätter i snabb takt idag ,och mycket folk idag är kopplad till internet idag ,genom att folk har inte så stora val idag, genom att allt ni ska söka efter finns på internet ,och många som gillar att läsa böcker med sina barn, och även där läggs mycket på internet. Men många FÖRÄLDRAR VILL LÄSA EN SAGOBOK SOM FÖRR I TIDEN DÅ när de kan sitta och bläddra i boken de läser, genom att få en liten mysstund med barnen ,då är bokens val för många föräldrar idag, genom att de vill läsa och bläddra med sina barn då. Många vill ha som förr när det gäller sagoböcker, genom att kunna ha mysstunden ihop då. Men det finns mycket sagoböcker på internet. Men många vill ha som förr krypa ner i sängen med barnen och läsa för barnen då .

Många skolor har mycket på internet, som en del elever kan KÄNNA SIG TRÖTT ATT SITTA MED DATORN ELLER SURFPLATTAN, och göra sina uppgifter där, och många elever är inte så glad åt det, genom att många föräldrar vill att barnen får läroböcker ,som förr i tiden ,och allt läggs på internet , och sparar in många skolor, genom att använda sig av surfplattan eller dator då bara för att spara pengar , genom att många skolor kan ha kris idag ,har ekonomiska problem idag, genom att landet har fått mycket problem med ekonomin, och många skolor kan gå på knäna idag när det fattas material. Men de har utökat att använda mer surfplattor  och datorer då, genom att spara in mycket skolmaterial kostar idag.

Men det är ett bra sätt att spara på då ,men många elever kan bli trött när de använder för mycket surfplattan då ,GENOM ATT DET VAR BÄTTRE FÖRR I TIDEN DÅ, genom att barnen kan bli trött av att använda surfplattan, och kan kännas jobbigt att läsa på den alla uppgifter de måste jobba med. Men många kan bli trött att sitta jobba med surfplattor då. Men det bästa av allt dela upp användning av surfplattan,  genom att inte göra allt på den utan dela upp arbetet på surfplattan då.

GENOM ATT TA HJÄLP AV PAPPER ELLER BÖCKER IBLAND, för att slippa tröttheten  genom att många elever kan känna av när allt ska läggas på datorn och surfplattor då, och de är mycket enklare att jobba från en dator än en surfplattan , genom att bilden är mera vilande när ni har större skärm att jobba från, genom att inte lägga allt på surfplattan då.

MEN IDAG MÅSTE FOLK HÄNGA MED TIDENS UTVECKLING DÅ ,och många kan halka på det , genom allt jobbar mot ett dator samhälle, och folk måste hänga med den utveckling idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.