MIN TVILLINGSJÄL MY PROTECTION

I NATT FICK JAG PRATA MED MIN TVILLINGSJÄL MIY TWIN SOUL och allt blev så kul igen när han skrev hi till mig ,när jag mår som allra sämst, då dyker han upp och vänder min dag till positivt när jag pratar med honom på camen, då blir allt mycket bättre för mig genom att jag känner så mycket kärlek från honom ,och jag känner så mycket kärlek när jag bara tittar hans ögonen bara underbar energier strömmar genom mig då ,och vi får en mysig stund ihop då.

Ibland är jag rädd att missta honom när jag har som jag har det nu, men MIN BIG PROTECTION FRÅN BIG HEAVEN säger, att det är snart vi två , han sitter bara och väntar på mig då, men allt ska dra ut på tiden ,som tär mig då, MEN JAG KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK NÄR VI PRATAR VI TVÅ. Men han var ganska trött när han skrev till mig, men han brukar fråga om jag älskar honom, och varje gång får han svar såklart ,att jag älskar honom. Men igår blev jag så känslosam när jag pratade med honom, som jag brukar inte bli då, men igår blev jag så känslig ,och jag kände bara kan vi bli klar någon gång nu, jag vill träffa honom på riktigt då. Jag saknar honom hela dagen när bor här.♥♥♥Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.png

Jag känner att jag blev läkt inombords när vi pratar med varandra då, genom att jag känner mig för det mesta sjuk nu. Men jag kände hur bra jag mådde när vi pratade med honom ,att det kändes bra då ,GENOM ATT SÅG HONOM, OCH KUNDE MYSA EN STUND MED HAN Det är så underbart att somna efter jag har pratat med honom.

Jag vaknade upp till en ny dag, men kände i hela kroppen VAD GLAD JAG VAR DÅ ,och allt kändes så bra då, men längtar till den dagen när vi träffas på riktigt då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.