BOSTÄDER-APARTMENT
 IBLAND ÄR DET SVÅR ATT HITTA RÄTT PLATS I LIVET DÅ genom att man kan hamna vart som helst , genom att folk har svårt att hitta de söker, genom att livet är inte så lätt då.

Men  att hitta en plats man trivs på kan vara svårt genom alla andra sökande, som gör att det är svårt att hitta rätt bland alla bostäderna , GENOM ATT KÖERNA VÄXER LAVINARTAT IDAG ,genom all invandring som också måste hitta en bostad ,som passar allra bästa för dem då, men kan hamna i så risiga bostäder, som folk hyr ut till folk då, och kan även hamna i en källare där de hyr ut till människor i smyg då, genom att folk har svårt att bo i en källare MEN ÄVEN FÖRBJUDET ATT BO DÄR, genom att det är inte den bästa standarden alla gånger.

Men folk kan bli så pressad när de söker bland olika bostäder då, och kan även bo i en källare, som inte är det bästa av allt, genom att folk kan fösas in där ,genom att det är svårt att hitta bostäder idag ,genom att mycket köer växer på många ställen idag ,och alla vill ha tak över huvudet idag, och då blir det problem på vissa ställen. ATT HJÄLPA FOLK RÄTT DÅ.

GENOM ATT MÅNG KÄLLARLOKALER ÄR INTE DET BÄSTA ATT BO I DÅ, genom att det finns källare, som är i så dåligt skick idag, genom att folk kan nästan inte bo där, genom att de har inte renoverat för att bo där, men kan hyra ut till människor kommer från andra länder, genom att de har så lite val idag ,när de försöker sätta bo , och tar ibland bostäder ,som inte många vill ha då genom att det är inte fräsch och hälsosam att bo där. 

EGENLIGEN FÅR MAN INTE ENS SOVA I LOKALEN ,MEN FÅR ARBETA DÄR ,MEN INTE SOVA DÄR, DET ÄR FÖRJUDET ATT GÖRA DET. FÅR INTE HYRA FÖR ATT LEVA OCH BO DÄR.

Men tar det som bjuds då ,tills de kan hitta mycket bättre hem att bo i , genom att i Sverige finns det folk, som hyr ut så risiga hem och källare lokaler ,som knappt folk kan bo i då, men ser pengar i det att tjäna på andra då ,utan att fixat lägenhet rätt, utan bara pengar vill de ha utan att renovera bostaden. Många som flyttar hit från andra länder kan falla på det när det är så mycket bostadsbrist idag, genom all invandring som är nu .De kan bo så dåligt när folk inte renovera bostäderna,  genom att många bostäder är dålig i Sverige GENOM ATT DE SKÖTER INTE OM SINA HUS EN DEL FOLK SOM ÄGER FASTIGHETER DÅ , genom att de renovera inte i tid då, genom att många som äger bostäder kan stöka till enormt idag, genom att de vill inte lägga pengarna på att renovera  och kan dra in på det.

Men hus måste tas om hand då ANNARS BLIR DET OHÄLSA att bo i lägenheterna som inte tas om hand, då blir det mycket ohälsa tillslut om de inte ser över husen ,genom att allt kostar pengar att renovera, som folk drar sig för, genom att de vill inte lägga pengar på bostäder ,som de ser att folk kan förstöra , genom att de lär inte folk hur de ska sköta om sin bostad, genom att de lär inte människor från andra länder hur de ska sköta om sin bostad då. De kan dra sig för att renovera, och kan inte ens bo i vissa bostäder SOM ÄR STOR HÄLSORISK att bo där ,genom att bostäderna måste tas om hand idag, men folk kan falla på det, att de hyr lägenheter som är hälsorisk, genom att huset måste renoveras när de bor där.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4530713-kpgrairn-7.jpgMen idag kan folk hyra ut källarlokaler för att bo i små rum när kön är som störst idag genom att folk har flytt till ett land, som har svårt att ge folk tak över huvudet, genom att kön växer folk får inte plats idag, OCH REGERINGEN SÄGER JA HELA TIDEN DÅ, men ser inte allvaret, genom att folk får svårt bo bra, genom att de hyr ut dåliga hem, och dåligt skick, genom all invandring. De har börjat hyra ut källarlokaler, som ingen ska bo i då, genom att folk flyr ,men ser inte Sverige hur det är egentligen ,genom att de säger JA till människor hela tiden ,och bostadsköerna växer lavinartat idag genom all invandring , ,och folk får svårt att bo i landet ,men måste ta bostäder, som inte är så bra att bo i ,genom att många bostäder är inte så hälsosam att bo i då.

Folk hyr ut till flyktingar då ,men ser även chansen att tjäna på dem ,GENOM ATT MYCKET GÅR INTE RÄTT TILL DÅ ,utan det handlar om pengarna, som många kan falla på idag ,när de råkar ut för hyresvärdar ,som skulle sagt NRJ till bostaden , men kan bli lurad på mycket idag, genom att de känner inte till landet överhuvudtaget då och litar på att folk är ärliga då och ser inte att de kan även ta ut för hög hyra för bostaden, genom att idag är det pengar som gäller, de tänker inte på hyresgästerna överhuvudtaget , genom att de ser pengarna, att tjäna en massa pengar på invandringen, som folk kan falla på, och de tar för mycket betalt , de hyr ut som hyr bostaden,  och har inte koll på att de tar för mycket för bostaden då, och många källare lokaler tar de för mycket för då ,genom att folk som flyr hit ,ser inte det genom att de litar på dem fullt ut ,fast de kan till och med höja hyran när de hyr ut till människor från andra länder ,men kan bo dåligt på många ställen  ,genom att det finns så lite bostäder att hyra då.

Idag byggs det många nya bostäder ,SOM KOSTAR MYCKET ATT HYRA FÖR FOLK ,som flyr hit , genom att många nybyggda bostäder kostar för mycket, även för svenska folket  ,genom att det är så mycket obalans i ekonomin då, genom arbeten och de får samma sak  som flyttar till Sverige då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 729229-1.pngDET ÄR DYRT ATT BO I LANDET om de kommer från vissa fattiga länder, som har så lite utbildning bakom sig då, genom att lägga sig på en högre lön, då måste folk gå så mycket skolor för att kunna leva ett normalt liv i Sverige, genom att landet är uppbyggd på skolor som har stökat till för människor ,som tar enkla arbeten, men kan falla på det genom att många bostäder kostar för mycket idag, genom att många har dålig ekonomi av svenska folket , genom att folk får inte höjd ekonomi idag ,utan får även dåligt , som går på extra jobb som arbetsförmedlingen visar dem , genom att de täcker inte upp hyran på många lägenheter ,och speciellt om ni måste bo ensam ,då blir det en massa problem genom att hyran kan vara för dyr för er ,som går arbetslös eller sjukskriven då.

Genom att folk får inte hundra procent när de är sjukskriven, eller folk som är arbetslösa samma där, de får inte hundra procent, som ska täcka uppehället då, GENOM ATT DE  HAR DRAIGT NER PÅ  MYCKET FÖR  SVESNKA FOLKET DÅ, och folk som flyr hit kommer falla på samma sak, som svenska folket faller på då, och kommer falla på att de säger JA till arbetsförmedlingen erbjuder då ,som många är utan pensionsgrundande lön då.

GENOM ATT DET MÅSTE BLI EN ÄNDRING NU, genom att folk måste bo då, och de kan bo flera i lägenheten ,de klarar sig såklart då ,men folk som vill  bo själv får problem då ,genom att lägenheten kostar för mycket för många människor idag, och då får folk med liten inkomst problem , genom att de måste ändra om mycket för att få bra balans i landet  ,genom att många som flyr hit ,har inte hunnit med att bygga upp ett liv , genom att de har inte hunnit med det.

Folk bor dåligt idag genom att det är så mycket obalans I ekonomin då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.