BARNEN-CHILDREN

Ibland har barn så mycket leksaker ,men leker inte med alla leksakerna då, folk kan ge dem så mycket leksaker att leka med, FAST  I SJÄLVA VERKET MÅR BARNEN DÅLIGT  i själva verket mår många barn dåligt idag, genom att många föräldrar jobbar idag. Men mycket barn får leka ensam då ,genom att föräldrarna har inte tid att leka i  den utsträckning barnen vill då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 64dd493f9ce6934cef484a306d74723c-art-children-sandbox.jpg

Genom  att många föräldrar arbetar då, och MÅNGA BARN FÅR VARA ENSAM IDAG, genom att de har inte tid att leka så mycket med sina barn.

Men många föräldrar har inte leken i sig ,och många barn får leka ensam, och många föräldrar kan köpa så mycket leksaker till barnen, som hjälper inte i längden, GENOM ATT BARNEN VILL LEKA MED SINA FÖRÄLDRAR,  eller leka med sina kompisar då. Barnen har svårt att leka själv då ,och föräldrarna eller andra kan överösa dem med en massa leksak för att täcka upp då, men i själva verket ska de sätta sig ner med sina barn då, och det hjälper inte hur mycket leksaker ni ger till barnen.

Det spelar ingen roll hur mycket ni ger barnen och överöser dem med så mycket leksaker ,när det handlar om föräldrarna, ATT SITTA NER MED SINA FÖRÄLDRAR ÄR BLAND DET VIKTIGASTE AV ALLT, genom att många barn kommer må dåligt idag, genom att ni har svårt att koncentrera er på barnen. Men har ibland så lite kontakt med era barn då. Barnen behöver bara vara nära er ibland ,fast folk inte kan se vilka fel de gör då, att sätta sig ner och ta tid med barnen ,och sluta upp ge dem massa saker för att trösta dig själv.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är screen-2.jpgGenom att många barn har så mycket leksaker ,och kan bada i berg av leksaker, när ni kan ta mera tid med barnen då ,men sätta dig ner och lek och LÄGG BORT MOBILEN DÅ, genom att så mycket föräldrar är så fokuserad av att prata med mobilen , men kan till och med glömma bort era barn ,när ni är ute, genom att ni har stora intressen att prata i mobilen.

Men många barn idag kommer få uppleva det, att föräldrarna är mera intresserad av att prata med andra ,eller se vad andra gör ,och googla runt på internet , när ni ska vara med era barn. Men kan glömma bort barnen idag ,GENOM ATT MOBIL SAMHÄLLET HAR TAGIT ÖVER MÅNGA IDAG DÅ ,och hur många stänger mobilen när de är ute med era barn då hur många lägger den åt sidan då.

Men idag har barnen problem med att föräldrarna pratar för mycket i mobilen, istället för att visa intressera för barnen, men många barn faller på det idag ,genom att hela samhället håller på att bygga upp ett dator samhälle ,som många barn kommer att lida av när barnen kan ha kul med sina föräldrar då ,men istället går och pratar i mobilen ,som kommer bli problem för mycket barn, som vill ha sina föräldrar för sig själv. Men många snavar på idag att många föräldrar föredrar mobilen istället för dem, GENOM ATT DET ÄR INTE KUL FÖR BARNEN IDAG ,genom att växa, genom att föräldrarna är mer intresserad av mobilen .

Det är så mycket barn som kommer att lida av det GENOM ATT MYCKET BARN VILL KRYPA UPP I MAMMA OCH PAPPAS FAMN och bara mysa med sina föräldrar då läsa en härlig bok när de ska sova eller läsa under dagen en kul och härlig bok då, genom att tänka på barnen då eller gör andra kul saker när ni kommer hem då pyssla med era istället för att sitta i mobilen då.

LÅT BARNEN FÅ LEVA ETT HÄRLIGT LIV MED SINA FÖRÄLDRAR DÅ och ta med dem in i vardagen då genom att låta barnen vara med dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.