KVINNA HAR BLIVIT MÖRDAD

Allt sökande efter folk SOM HAR BLIVIT FÖR VANLIGT I SVERIGE NU ,genom att folk bara försvinner på olika sätt ,men landet har fått problem nu, genom att folk kan bara försvinna ,och blir mördad idag, genom att landet har tagit emot för mycket problem folk idag.

Jag skulle lägga mig att sova, men plötsligt SER JAG VAD SOM HÄNDER NU, och jag får bara en massa bilder då måste beskriva vad jag ser nu. Jag måste lägga ut på en gång.

Jag  fick ett starkt ljus från en ficklampa ,som lyste så starkt, så jag nästan blev bländad av lampan, genom att den lyste så starkt då, OCH VAR TVUNGEN ATT TITTA VIDARE DÅ men började se mer och mer då.

Jag ser en flaska, som är halv som är av slagen flaskhals då, och försöker göra illa någon genom att använda flaskan ,SOM ETT VAPEN DÅ, men försöker springa ifrån. Men har svårt att springa ifrån då, men ser någon går och söker med en ficklampa i en mörk skog  ,genom att någon är borta, och kan inte hitta den de söker då,  men går igenom skogen, genom att försöka hitta den de söker efter då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 92047ab053250037dfab78fb472ca856.jpgMEN FÖLJER ETT SPÅR GENOM SKOGEN , genom att de kan hitta de söker bland träden, och det är en lång bred stig ,genom skogen då.

Jag ser en människa ligger på backen ,och drar i ena armen då, och lägger ner armen då, genom att de är inte vid liv då UTAN ÄR DÖD DÅ.

LETAR EFTER FOLK Men även inlindad i en filt ,men filten är mörk blå, och ligger om lindad med fötterna utanför då. Men det ser ut att vara på kvällen då, genom att jag ser att det är mörkt då, men någon är ute och söker med en ficklampa, men försöker hitta den de letar efter då.

Men den de söker efter lever inte ,UTAN ÄR LIVLÖS , men ser en bil bredvid den som ligger på marken då ,en mörk bil som är nästan svart ,men väldigt mörkt är lacken då. Jag  ser en person bredvid den ,som ligger där, men någon tittar mot himlen och röker en cigarett då ,genom att han vet inte vad han ska göra då.

Det  känns som han väntar på någon, men han står i skymundan, och röker sin cigarett då. Men det ligger en död person på marken, men han väntar in någon, genom att han känns så . Han  lutar sig mot bilen sin mens han väntar in då, men fimpar sin cigarett, och lutar sig mot bilen då, men tar upp en mobil och pratar och pratar i mobilen ,och han drar sin hand över sitt mörka hår, och hans  armar har fullt med hår, men han tittar ner på kroppen, som ligger där. Men drar med handen sin mot nacke då, men känns som en gammal bilmodell, men han försöker starta bilen ,men han startar den med några trådar, genom att han äger inte bilen då, men jag hör samlar värde på bilden då genom att det är en gammal bil då.

Han smal och mörk killen ,han ser väldigt smal ut, men bär vanliga byxor inte jeans då ,utan helt vanliga byxor bär han, men han står starta bilen då. Men har en mobil han pratar i då men han väntar på någon ,genom att han gjort saker, som han vill ha hjälp med då .

Jag ser att det är en kvinna med mörkt hår, genom att det sticker ut lite från filten hon är inlindat i då. Jag ser att hennes hår har lockar då, det lilla jag ser då. MEN EN VANLIG BILD I SAMHÄLLET, SOM MÅSTE BLI ETT STOPP PÅ. SVERIGE FÅTT ENORMA PROBLEM IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.