TÄNDERNA -TEETH

Tänderna är ett problem för mycket folk idag GENOM ATT VI HAR FEL BEHANDLAT TÄNDERNA DÅ, genom att vi har inte varit nog vaken när det gäller tänderna utan bara litar på folk hela tiden ,och speciellt tandläkaren litar vi på då.

Genom att han kan visa upp en fin bild av hur det är med dina tänder ,genom att du litar såklart på tandläkaren då ,genom att du lärt dig sen du var barn, hur du ska lita på dem ,som kan allt om tänderna, genom att ni har inte sett alla varningarna när ni går till tandläkaren då ATT VISSA KAN NÄSTAN FÖRSTÖRA TÄNDER PÅ DIG, genom att de har börjat lära sig nya saker, som de har så lite kunskap om då.

Genom att de ser att folk har en massa fel i tänderna ,och börjar utveckla mer mer och mer metoder, som många människor kan råka illa ut idag ,genom att tandläkaren har börjat undersöka vart alla fel kommer ifrån då. De kan börja forska fram nya saker för rädda tänderna på folket. Men i själva verket kan de skada mycket om de inte lärt sig rätt då, GENOM ATT TÄNDERNA OCH TANDKÖTT HÄNGER IHOP DÅ, och många kan börja misshandla tandköttet så illa, och har så lite kunskap om tandköttet hur de ska tas om hand då.

Många tandläkare kan förstöra tänderna genom att de kan så lite om tandköttet, och kan gräva med saker de ska vara aktsam då, GENOM ATT VARJE TAND HAR ETT GAMMALT MINNE I  SIG ,som gör att ni får stora problem då. Ni börjar utforska tänderna mer då ,genom att folk har så dålig tandhälsa, och hittar på nya metoder som gör att tänderna får problem då, genom att varje tand född med ett minne då, som ni städar efter vägen när ni lever på jorden. Många barn när de växer upp, har minnen i sina framtänder , som kommer senare när de var barn. Många kan få problem med tänderna när ni växer upp då . De kan få ont eller inflammation i tandköttet då, men minnet finns i tänderna ,som har stökat till för er, som har mycket problem med tänderna.

Men börjar uppsöka tandläkaren då, genom att ni börjar få så mycket problem med en tand, men vad finns i tanden då? JO ETT MINNE SOM DU FICK UPP, och kan få mer och mer problem med tanden då börjar gå igenom många behandlingar hos tandläkaren, och börjar att förstöra tandköttet, som ni ska vara aktsam om, för att behålla tänderna mycket bättre då ,GENOM ATT DET ÄR  ETT SKYDD RUNT VARJE TAND, att tänderna ska hålla länge då. Men folk har börjat gräva i tandköttet som är inte bra i längden, genom att tandköttet sitter som ett skydd ,för att hålla, och inte gräva i tandköttet som många tandläkaren gör idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-tvillingsjc3a4l-birgitta-andlig-inspiraton.pngGenom att de har inte kunskap om tandköttet funktioner då ,att tandköttet ska ni inte gräva i då, och många kan komma till olika tandhygienister ,SOM FÖRSTÖR TÄNDERNA MER FÖR FRAMTIDEN DÅ, genom att många av tandhygienister är inte så varsam då ,som folk har börjat gå till , genom att folk har problem med tänderna, då dyker tandhygienisten upp.

Men problemet började långt tillbaka när ni var så lite aktsam om tänderna, genom att ni började gräva med olika redskap, som tandstickor och små borstar som är på modet nu, men även tandtråd har funnits länge hos mycket folk då, men ni får mer problem med tänderna ,GENOM ATT NI BÖRJAR MISSHANDLA TÄNDERNA, och får mer problem ni som börjat få problem med tänderna, och  då kan du få mera problem med tänderna ,genom att ni litar på tandläkaren, som har visat upp så mycket fel för att behålla tänderna. Ni kan använda mellanrumsborstar när tandköttet är inte svullen.  Det går bra att använda dem utan att gräva så mycket, men kör med små borstar.

GENOM ATT TÄNDERNA FÖDS MED MINNEN ,och kan komma från många besvärliga liv som gör att tänder börjar uppvisa en massa problem då

MEN HOS EN DEL FOLK KOMMER DET FRÅN FRUKTANSVÄRDA LIV DÅ ,och ska rensa bara era liv, genom att tänderna är uppbyggd så, att varje tand har minnen, och för att komma åt minnet, då måste ni titta på det och speciellt om ni ska till tandläkaren då, att titta först ,och sen kan ni besöka tandläkaren, och det kan till och med gå över sen ni har kollat upp vart det kommer ifrån.

Ibland kan det komma från detta liv, efter uppväxt eller från tidigare liv ni haft, genom att ni rensar ett djup minne ,som fanns kvar ,och många människor i Sverige städar även mycket problem liv, och då får ni även problem med tänderna, GENOM ATT KROPPEN HÄNGER IHOP MED TÄNDERNA DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är screen-5.jpgHAR NI JÄTTEONT I TÄNDERNA SÄTT DIG NER OCH MEDITERA DÅ, och försök att slappna av då och titta igenom problem med tanden ,genom att ni kan få ont en del folk i tänderna  ,men inte alla har problem med tänderna då. Ni som inte har problem med tänderna ska ta hand om tänderna, men gå inte till tandläkaren i onödan, utan bara om ni har ont då, men titta först vart det kommer ifrån då GENOM ATT LÖSA UPP PROBLEMT DÅ.

Men många barn kan ha så mycket problem med tänderna, men genom att de kan även förstöra tänderna när ni äter en massa fel föda då ,och SOCKER ÄR ETT ÄMNE SOM TÄNDERNA INTE GILLAR DÅ, men mycket folk äter så mycket socker idag.

Men hur ska ni hjälpa barnen när de får ont i tänderna, genom att de är barn , och ni kan titta på vart det kommer ifrån, men hur ska ni hjälpa era barn då, genom att de har en massa problem en del barn, genom att de föds med en del hemska minnen, och då kan barnen reagera på det, genom att de föds med minnen från andra liv, men även fast de är så liten kan de  få problem med sina tänder, som kommer från liv de lever nu. Hur ska ni ändra om det på ett litet barn ,GENOM ATT MÅNGA BARN KAN VARA SÅ OROLIG UNDER SIN UPPVÄXT DÅ, och visa på symtom som ni har svårt att hjälpa dem, genom att tänderna finns det en massa minnen hela tiden de lever. Barnen mår dåligt ,då finns det i tänderna på dem, genom att många barn kan bo så fel ,men kan få en massa symtom när de reagerar på olika händelser då, men det ligger kvar hos dem.

Ni går till tandläkaren, men ni har inte sett att ditt barn har ett minne i tänderna, genom att ni har inte lärt om då, men varje gång barnen mår dåligt kan även tänderna reagera på det ,och då börjar ni gå till tandläkaren ,genom att ni tror att barnen har så mycket fel i tänderna då, mer från problem med sin uppväxt då ,GENOM ATT TÄNDERNA REAGERAR DÅ, och då är det något hos era barn, som mår inte bra. Men måste vända situationen som är inte det enklaste att göra då, genom att ditt barn har reagerat på något, som ni kan inte se varför har barnet en massa fel i tänderna, men det kommer från minnen som lägger sig i ditt barns tänder.

Men måste ta det lugnt med tänderna och inte förstöra mer, GENOM ATT RÄDDA BARNENS TÄNDER, genom att ta hand om dem då, genom att försöka nå minnet hos dem ,då kan vara svårt när de är för liten för att kolla det. Men det kommer tillbaka hela tiden ,genom att de har problem med tänderna, men försök och lär barnen att vara rädd om tänderna ,och skicka inte dem till en massa tandhygienister,  genom att de kan förvärra mer för barnen då ,genom att problemen kommer i framtiden ,OM NI HÅLLER PÅ ATT GRÄVA I TANDKÖTTET OCH TÄNDERNA DÅ, genom att värna om barnen nu, annars kommer barnen få så mycket problem i framtiden ,när ni inte kan ta hand om tänderna på rätt sätt då.

När ni lär att titta på minnen i tanden, då kommer ni rädda tänder, GENOM ATT LÄRA ER ATT SE VART DET KOMMER IFRÅN DÅ för att få slut på mycket tand problem då, genom att alltid kolla upp innan ni går till tandläkaren, genom att städa bort minnena, men dyker upp nya minnen, genom att ni stöter på problem då, men de lagras inte på samma sätt ,som ni var barn då ,och även tidigare liv städas bort kommer inte tillbaka då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.