DROGER-DRUGS

IDAG KAN FOLK RÅKA ILLA UT ,genom att folk är inte som förr i tiden då ,och idag har vi stora problem, genom att folk är inte som oss eller tänker som oss, när de hamnar i bråk med människor, och folk kan möta på så mycket problem idag ,genom att folk från andra länder är inte som oss, men mycket folk kan bli misshandlad utan någon anledning då.

MEN LÅNGT TILLBAKA, DÅ HADE INTE SVERIGE SÅHÄR ,utan nu kan folk bli utsatt för mycket idag, även männen kan få problem med människor från andra länder. Ibland måste de ha med droger att göra ,att de kan misshandla människor enormt då ,och har ingen spärr inom sig, genom att mycket kommer från droger ,som många kan fastna i då. Men måste ta sig ur, men kan även ha problem med, genom att de är fast i drogträsket  och fastnat med drogerna  då.

Men folk kan även bli utsatt för onödig misshandel bara för de vill ha pengar, som många kan råka illa ut ,att folk håller fast dem, och misshandlar folk tills de fått vad de vill ha då. Ibland handlar det om drogerna, och ibland inte droger utan pengarna folk vill ha då. De  kan slå ner oss, när det fattas pengar för dem ,genom att landet har fått mycket problem med det, genom att de har SAGT JA TILL PROBLEM FOLK DÅ. Nu  har vi ett land med bara en massa problem, och kan knappt gå ut idag, då kan även killarna råka illa ut annars är det kvinnorna eller tjejerna, som blir utsatt för våld genom gruppvåldtäkter och våldtäkter idag, som landet har stora problem med.

Men männen kan råka illa ut ,när de kommer flera män på dem då, men mest handlar det om pengarna de måste ha, genom att de har så svårt att acceptera oss. De ser inget fel i  det ,men har sagt JA till bra folk. Men mycket problem folk, som landet fått problem med nu, men kan bara slå ner oss på öppen gata eller NÄR DET GÄLLER DROGER, som många av dem har koppling till då, genom att de har mycket kontakter både här och där när det gäller att tjäna pengar på människor då.

MEN LANDET ÄR INTE SOM FÖRUT DÅ, genom att landet har bara en massa bråk, och problem idag ,och landet känns så mörkt idag, genom att folk fått för stora problem idag ,men förr fanns inte det utan bättre värld. Men idag kan det vara stora gängbildningar ,som kommer mycket problem folk då ,och många familjer har problem, genom att barnen kan även hamna fel idag. Men det finns så mycket folk ,som har problem med droger, och landet har problem med droger, och folk dricker ,men folk fortsätter i samma stil hela tiden då. Men mycket bråk och konflikter kommer från problem folket då, men bildar gäng idag, som unga människor kan hamna i ,om ni inte är vaken ,genom att landet strömmar över med så mycket problem nu, och mer mer problem om ni inte kan stoppa det.

Mycket problem  kommer från ghetton idag, genom att mycket folk lever i ghetton ,och mycket har gått för långt med landet då. .GENOM ATT DET HAR BILDATS FÖR MYCKET GHETTON DÅ. Därför har folk problem då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.