HÅRETT – THE HAIR

Idag är håret viktigt på många olika sätt, GENOM ATT FÖLJA MED TIDENS TRENDER DÅ ,genom att många har upptäckt hur skönt det är att ha långt hår, men kan sätta upp håret ,eller bara ha flätor en dag när vi är trött på att ha håret utsläppt då.

Men håret kan få problem idag om vi utsätter håret för mycket då, genom att det är en trend idag ,att färga och fixa håret idag ,och alla vill hänga med då, och modet svänger både här och där GENOM ATT FOLK KAN TILLOCH MED FÖRSTÖRA SITT HÅR när de utsätter håret för mycket olika farliga produkter då, genom att håret kan få en massa problem idag ,genom att folk är så pigg på att utsätta håret och måste hela tiden följa med modet idag ,för att vara inne då ,och testar fram olika kul saker med håret då. 

Men håret kan få problem tillslut även om ni har vackert kraftigt hår, så kan ni skada håret genom alla olika produkter ,som ni ska vara aktsam att använda, GENOM ATT HÅRET SKA VILA IBLAND från allt ni utsätter håret med då ,och mycket yngre människor har pippi på att utsätta sitt hår ,genom att de måste följa med trenderna då, och har inte koll på att de utsätter håret för problem ,utan köper bara hem en produkt ,som de skulle kollat upp mycket då, genom att håret kommer få problem i framtiden när ni fortsätter flera gånger utsätta håret då.

Idag kan folk bara ändra om sin färg på håret, när de är less då eller så gör de andra saker med håret ,som håret mår inte bra av då ,men nu är det så mycket trender, som hela tiden dyker upp nya trender, förr kunde kvinnor bara fläta håret då ,men nu förstör de håret genom att alla produkter, istället för att sätta upp håret i en vacker frisyr då eller låta håret hänga i två flätor eller en fläta SOM HÅRET MÅR MYCKET BÄTTRE AV DÅ än att använda en massa farliga produkter i håret då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images-3.jpg

MEN DET ÄR TRENDERNA SOM FÖRSTÖR FÖR MÄNNISKORNA DÅ, genom att männen hänger med på samma trender idag ,och använder farliga produkter, som kvinnorna gör idag, genom att alla ska följa med  modet idag, och ingen vill hamna utanför modet idag.

Genom att de har så mycket tryck utifrån då ,och måste hänga med då, genom att andra har så, och den har så ,och så vidare då, genom att folk har så svårt att stå emot trenderna idag, genom att folk har svårt att stå emot när de borde vara lite vaken idag, OCH INTE KÖPA ALLT SOM DE VISAR UPP DÅ.

GENOM ATT MÅNGA PRODUKTER FÖRSTÖR HÅRET MÅNGA AV PRODUKTERNA DÅ ,genom att folk är dålig på att läsa på innehållet, som är bland det viktigaste att göra innan vi sätter det i håret ,ska vi läsa igenom varje innehåll, vad den innehåller då, för att säkra oss då när vi läser igenom kommer en del förstå ,vad ni sätter i håret då bara för att hänga med ett mode då. Många tar produkter som är inte så bra, genom att vissa länder har inte den regeln som Sverige har då, genom att affärerna kan ta in från länder, som ställer till så mycket problem med håret då, genom att en del affärer tar från länder skulle sluta ta från då, genom att de kan ställa till mer med ert hår då.

VI MÅSTE LÄSA IGENOM VARJE PRODUKT INNAN VI SÄTTER DET I HÅRET, genom att inte lita på allt de visar upp då ,genom att se vad produkten innehåller då, för att rädda mycket hår idag, genom att det kommer senare i livet när ni utsätter håret för så mycket farliga produkter, som håret får utstå ofta hos er, som måste misshandla håret för mycket KAN FÅ PROBLEM I FRAMTIDEN DÅ .

Vi vet att ni tänker inte på det när ni köper hem produkter på produkter då, genom att ni litar på de visar upp nu, att håret kommer inte skadas överhuvudtaget då, men ni ska sluta att lita på det, läs på innehållsförteckningen, och DÅ KOMMER NI FÖRSTÅ MER VAD HÅRET FÅR UTSTÅ DÅ, genom att det är en trend idag, att ni måste vara på ett visst sätt då, och alla måste hänga med då, genom att folk är så påverkbar idag, genom att alla måste hänga med modet idag  Alla måste vara inne idag, genom att ingen vill hamna utanför. genom att folk vill vara fin ,och följa med alla trender som är idag då.

Men tänk på håret ,vad de kan få utstå idag bara för att hänga med alla trender som är nu ,och ni lever inte i en tid där alla måste hänga med modet då  och inte hamna utanför modet då, genom att folk bara följer trenderna. Men är dålig på att ta reda på mycket de köper hem  ,utan läser vad andra har upplevt då. Men tänker inte på vad framtiden har att bjuda på då genom att mycket kommer i framtiden när ni utsätter er för mycket med giftiga produkter då. Det finns att köpa på internet eller ute i affären eller hos frisören, OCH DET ÄR NI SOM LÄSER IGENOM VARJE INNEHÅLLFÖRTECKNING, FÖR ATT SÄKRA DIG DÅ innan ni sätter det i håret ,genom att ni får problem i framtiden om ni inte räddar håret idag ,från farliga giftiga produkter då, och det är ni som får problem i framtiden med ditt hår.

Genom att ni har misshandlat håret längre tid med farliga produkter ,som ni skulle vara lite mer noga, att kolla upp och läser på innehållsförteckningen, DÅ FÖRSTÅR NI ATT DETTA KAN NI INTE HA I HÅRET SÅKLART DÅ,  genom att ni lär er om produkten då, och  vad allt innehåller då, genom att lära sig om sig själv, och rädda sitt hår för framtidens problem då, genom att det kommer senare i livet, att ni får problem med håret då, genom att ni har utsatt håret en längre tid SOM KOMMER VISA SIG I FRAMTIDEN DÅ.

Men att sätta upp håret eller fläta håret ,då blir det inga problem, GENOM ATT NI TAR HAND OM HÅRET PÅ RÄTT SÄTT DÅ, OCH VÅRDAR HÅRET DÅ, genom att sluta med alla farliga giftiga produkter, då kommer håret må mycket bättre när ni låter håret få vara ifred från giftiga produkter ,då kan ni behålla håret utan en massa problem då, genom att inte utsätta håret för giftiga ämnen, som finns i många produkter ni tar i håret.

Genom  att rädda ert hår, då måste ni sluta upp att utsätta håret för problem för framtiden då ,och speciellt unga människor ska tänka på att det kommer senare i livet, att de börjar få problem med håret ,som de vill slippa då, men de kan ändra om i tid, och vara rädd om sitt hår, genom att slippa en massa problem när de blir äldre då, och håret börjar visa upp en massa problem, SOM KOMMER FRÅN SKADAT OCH MISSHANDLAT HÅR DÅ. Ni kan slippa det om ni slutar att utsätta håret, som ni gör idag för allt kommer i framtiden som ni vill slippa då.

Genom att börja nu för att behålla håret då ,genom att ändra om och lär dig att lyssna på dig själv, och läs på varje produkt ni använder i håret, då kan ni stoppa många många många problem om ni gör så, GENOM ATT NI VILL INTE HA PROBLEM I FRAMTIDEN ,då måste ni börja nu, och alla som är unga de tänker inte på alls faran för håret och framtiden då, genom att de är så inne i sina trender ,och mode de måste följa nu.

 DET KOMMER NÄR DE FÅ PROBLEM MED HÅRET, genom att de utsatt håret under en längre tid med farliga giftiga ämnen i håret då. Det kommer senare i livet ,som ni vill slippa då, utan ta hand om håret i tid, för att slippa framtidens problem TA HAND OM HÅRET för att slippa problem när ni blir gammal, då börja ni som är unga att ta hand om sitt hår genom att slippa framtida problem då

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.