TRAFIKEN

Ibland kan folk råka ut FÖR ONÖDIGA OLYCKOR, genom att de ser sig inte för då ,och bara går över vägen utan se sig för då, men folk kan göra så idag utan att respektera trafiken då.

Ibland respektera folk inte trafiken då ,genom att bara utsätta andra som blir när de bara rusar på i sin takt då, men det finns folk som kan ställa till onödiga olyckor, GENOM ATT INTE RESPEKTERA TRAFIKEN DÅ. Ibland går det bra, men ibland skadas många dödas i trafiken nästa varje dag,  genom att folk har svårt att respektera varandra i trafiken.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fashion-illustration-drawings.jpegIBLAND GÅR FOLK OCH PRATAR I MOBILEN, som har ingen koll alls på trafiken då utan lever i sin värld då, och rusar på sitt sätt, genom att folk kan köra ihjäl folk hur enkelt som helst , genom att de har svårt respektera varandra i trafiken då.

NU NU KOMMER ÄVEN MÅNGA MOTORCYKLAR FRAM ,som även de har svårt att respektera folk i trafiken då, genom att folk kör för fort idag, och folk har motorcyklar ,som går fort som dundrar fram, utan ta så mycket hänsyn till bilisterna då.

Men kommer med hög hastighet ,och bara dundrar förbi då, men folk har slutat att respektera varandra i trafiken, även folk har problem med folk, som cyklar som bara kan stöka till i trafiken idag, GENOM ATT INGEN LÄR SIG ATT TA ANSVAR FÖR SITT EGET ELLER ANDARS LIV DÅ, genom att folk bara kör på i sin takt då.

Idag kan många onödiga olyckor komma från människor, SOM INTE RESPEKTERAR TRAFIKEN ÖVERHUVUDTAGET ,eller så kan folk bli dödad av en full bilist, som kan vara påverkad av droger och alkohol då , folk inte kan respektera varandra överhuvudtaget idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8b98c902cf1377c673aeb982963cfb03.jpgMen det måste bli en ändring på det ,genom att så mycket onödiga bilolyckor GENOM VÅRDSLÖSHETEN I TRAFIKEN DÅ, genom att de respekterar inte varandra i trafiken, när det ser ut som det gör idag ,och folk försöker att lära folk om trafiken, men folk tar inte in då, genom att folk kan varna och varna ,men tar inte till sig, och det händer inte mig .

Alla har ansvar i trafiken, genom att få slut på mycket lidande, som även kommer från en BILOLYCKOR MOTORCYKEL OLYCKOR MEN KAN HAMNA I MYCKET LIDANDE, genom att folk inte lär sig respektera människorna då.

Genom att de har inte koll alla människor, KAN HAMNA I EN ONÖDIG OLYCKA ,för de är inte uppmärksam då, genom att de respekterar inte varandra i trafiken då ,genom onödiga olyckor, som blir när folk inte kan respektera folk.

DET MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ DET, genom att de skadar andra då, men kan även skada sig själv ,genom att de vårdslöshet i trafiken genom att det finns folk ,som är inte uppmärksam i trafiken, som kan ställa till onödiga olyckor då ,genom att de ser inte upp en del människor då.

DET FINNS FOLK  SOM STÖKA TILL I TRAFIKEN SOM INTE TAR ANSVAR DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.