MIDSOMMAR

NU ÄR MIDSOMMAR OCH HOPPAS EN LUGN MIDSOMMAR UTAN EN MASSA ALKOHOL DÅ.

Genom att midsommarn i alla tider har folk supit sig redlös då ,genom att folk respekterar att folk får festa då ,genom att det tillhör att folk dricker under hela midsommaren ,och barnen lär sig samman sak de följer med föräldrarna såklart ,de dricker som förändrarna då ,GENOM ATT DET ÄR SÅ ACCEPTERAT när det är storhelger då, att dricka och festa som folk gjort i alla tider sen alkoholen kom till då, men ser ett sätt att vara med i gemenskapen då ha lite kul ,och släppa allt då genom att det är lättare att umgås för människor, som har svårt att prata och ha kul utan alkoholen då.

Men många dricker för de känner sig mera avslappnad då, när de ska ut och ha kul då, men alkoholen kan förstöra många människor ,genom att de litar mer till alkoholen än sig själv då genom att många kan känna att de får ett bättre självförtroende när de tar några glas då, men ökar på under kvällen, så många kan dricka sig redlös ibland, ISTIÄLLET FÖR ATT STÄLLA UNDAN ALKOHOLEN DÅ när ni ska umgås i större sällskap, ställ undan alkoholen då för att rädda er själv då.

GENOM ATT FÖRST OCH  FRÄMST  FÖRSTÖR ALL ALKOHOLEN HÄLSAN ENORMT ÄVEN RELATIONER ,som har familj och barn kan ställa till mer med alkoholen då ,genom att många familjer dricker, och många barn mår extra dåligt under midsommaren då, genom att föräldrarna eller vänner till dem dricker hejdlöst ibland. Det kan stöka till för barnen då genom att de måste dricka så mycket under kvällen, som blir mer och mer då, genom att barnen lär sig även ,att det är accepterat att festa och ha kul under midsommarn då.

Många kan festa och ha kul på större tillställningar när de nalkas midsommar, då drar många ut för festa och ha kul då, men kan dricka sig redlös ,och kan även hamna i en massa problem då ,genom att de vet inte vad de håller på med själv, när de dricker som de gör då. De kan hamna i slagsmål och bråk då, genom att då ska de bara festa och dricker och dricker sig redlös en del folk på större tillställningar då, men allt är så tillåtet idag ingen verka ändra om  något då ,även ta in reklam vin vindunken ,och alkohol som gör reklam om. MEN MÅSTE STOPPA REKLAMEN GENOM ATT HJÄLPA FOLK.

Men folk får ha reklam på internet och teven ,som måste bli slut på då, FÖR ATT VÄNDA EN TREND RUNT MIDSOMMARN DÅ , kan vara svårt när folk accepterar så mycket idag drick lite mindre då, men ändå har de reklam på teven och internet eller får folk en mejl om nya viner då.

Hur ska ni ha det då FOLK MÅSTE SLUTA LÄGGA REKLAM SOM BARA BLI EN MASSA PROBLEM DÅ genom att lägga ut reklam då. Och de måste sluta med reklam om viner och alkoholen då genom att gå emot allt drickande då, genom att många dricker för mycket då och få slut på mycket ,då ska ni sluta mata en massa reklam de erbjuder då alkohol drycker tutan försök att sluta lägga ut reklam om viner och andra drycker då  När ni ska lägga ut om alkoholen, då ska ni varna människorna när  ni lägger ut om alkoholen, då ska ni lägga ut om varningarna som blir med alkoholen då.

Nu är det en stor helg och VI HOPPAS ATT DET HÄNDER  INTE NÅGOT DÅ men det händer mycket problem då genom att folk dricker sig redlös och har så lite koll på sig själv då. Idag  kan folk bli utsatt för grova hemska saker som gruppvåldtäkter och våldtäkter idag, genom att landet har fått ett ännu större problem idag, då kan inte kvinnorna eller tjejerna gå som de vill då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f178a6ffc04846cf87c6672197c9f217.jpg

Hur mycket koll har ni inför storhelgen nu ,ATT TA VARA PÅ ER ,och slippa en massa problem då, genom att låta bli all alkohol då genom att skydda er mot problem då, och låt bli flaskan, och gå ut nykter för att rädda dig själv då, OCH TA TILL VANA LÄGG FLASKAN ÅT SIDAN DÅ, och köp inte hem alkohol då, utan gå nykter under midsommaren då, för rädda dig själv, och gå med gott  exempel när det gäller dina barn då. Köp inte hem alkohol visa barnen rätt väg då, och ta det till en vana att inte köpa hem alkohol. Måste rädda dig själv och barnen, genom att ska gå med gott exempel då, genom att slopa alkoholen då.

Genom att rädda familjen och barnen då ,GENOM ATT GÅ MED GOTT EXEMPEL DÅ, och då kommer ni kunna rädda många problem för framtiden då ,genom att börja hos er själv ,och sen barnen då, för att få slut på allt drickande som gör er sjuk okontrollerat då, och kroppen tål inte alkohol då. Men ni  får problem på annat sätt, genom att ni kan inte styra er själv fullt ut då, men barnen mår allra sämst under dessa helger då. Ni måste vänd om och tänk på barnen i första hand då.

Genom att göra en trevlig midsommar ihop med barnen utan alkohol såklart, bara ha kul ihop, utan att dricka då BARA HA KUL MED ERA BARN UNDER MIDSOMMAREN ,och gör det med barnen, som tillhör midsommar då. En en del klär midsommarstången då ,men ha kul med barnen då, utan alkohol för att fira en lugn midsommar tillsammans med barnen då.

 GLAD MIDSOMMAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.