HURTIG OCH PIGG

IDAG KAN FOLK VISA SIG PIGG OCH HURTIG ,MEN KAN VARA SÅ TRÖTT DÅ ,men känner  egentligen att orkar inte med de visar upp då.

Genom att folk kan känna sig så hurtig och pigg ibland, fast i själva verket är de inte hurtig och pigg överhuvudtaget då, men folk kan uppleva att de är så pigg och hurtig FAST DE KAN VISA UPP EN SÅN SNÄV BILD AV SIG SJÄLV DÅ, och folk kan uppleva dem så pigg och hurtig, men kan vara en falsk bild de visar då.

Genom att de vägrar att ta hjälp av andra då, genom att de ska fixa allt då ,och tänker inte fråga andra överhuvudtaget då ,genom att de ska fixa allt då ,och folk upplever dem pigg och hurtig när de möter dem, att de klarar av så mycket själv fast de kan vara en så falsk bild. Men är så trött i kroppen vissa dagar , men vill inte visa upp den bilden när de är ute går och möter olika människor. Folk kan uppleva dem hurtig då, att de kan klara av så mycket då ,men de har också vissa dagar ,då kroppen orkar inte samma då ,men har även dagar när de vill vila och känner sig trött då.

Men folk kan få en snäv bild av personen då, genom att de visar upp en falsk bild ibland genom att inte visa som det är i själva verket, att de är som andra människor att vissa dagar är de trött då, och vissa dagar mindre trött, men kan visa upp en snäv bild människor som upplever dem hurtig och pigg när de möter dem då. IBLAND VILL DE INTE VISA UPP HUR DET ÄR DÅ, att de kan vara så trött vissa dagar då, men vill inte erkänna det för andra upplever dem pigg och hurtig. Men i själva verket är det en falsk bild de visar upp då, genom att de är som andra människor, men vissa dagar har mer problem med andra saker då. Men har svårt att visa upp sanningen hur det är egentligen då ,om inte folk kan lära sig läsa igenom dem ,genom att folk som upplever dem mer hurtig och pigg ,då kan även få problem när de ska ha extra hjälp ibland.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sell-beautiful-angel-portrait-painting-portrait-art-home-decoration-lt014.jpgGenom att folk får en så snäv bild av dem, genom att de ser inte deras vardag överhuvudtaget då, genom att de ser bara en pigg och hurtig människa mitt emot dem då, men kan ha så mycket problem, som de visar inte upp överhuvudtaget då, utan en falsk bild av sig själv när de måste ha extra hjälp i samhället ,då kan de åka på stora och mindre problem, GENOM ATT FOLK KAN INTE LÄSA IGENOM DEM när de möter dem, utan pigg och hurtig visar de upp då. Men även andra saker de visar upp fel då ,genom att de kan se en person pigg och hurtig och fint klädd och tänker på sitt välmående då, genom att sköta om den biten då.

MEN DET ÄR EN FALSK BILD UTIFRÅN DÅ ,men deras inre är inte så varje dag pigg och hurtig ,kan även vara trött och utsliten efter tyngre jobb de haft då. Men folk ser människor pigg och hurtig, som kan få problem vissa dagar när de ska söka lättare arbeten då, genom att de måste börja ändra om sitt liv då. Men folk kan uppleva att de har inte problem med kroppen då. Ibland syns inte det på utsidan överhuvudtaget då, genom att de visar upp en snäv bild i samhället,  genom att är så trött inombords då. MEN KROPPEN SÄGER NEJ VISSA DAGAR DÅ, och folk kan inte läsa av dem rätt då, genom att de ser bara en pigg och hurtig kvinna de möter på då, fast deras inre kan vara så utslitet under en längre tid av arbeten ,som de egentligen inte klarar av egentligen av då.

MEN KAN HAMNA I SAMHÄLLETS KLOR DÅ, genom att de har svårt att få hjälp då ,när de måste börja ändra om sin väg inom sitt liv, genom att kroppen har börjat säga NEJ då, men måste hitta arbeten som passar dem, SOM HANDEN I HANDSKEN DÅ ,genom att kroppen har sagt NEJ då. Men måste hitta ett arbete som passar dem utan att få problem med kroppen sin, och börjar försöka ta sig ur sitt tyngre arbete då, genom att de  fått så  lite hjälp att ta sig ur då, genom att de ser en snäv bild av en person ,som är pigg och hurtig, och många kan falla på det, GENOM ATT DE KAN INTE LÄSA AV MÄNNISKOR ÖVERHUVUDTAGET DÅ, och kan få problem när ni ska ha extra mycket hjälp,  genom att de ser en hurtig och pigg person framför sig , men som är utsliten i kroppen då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1547611755901.jpgMen folk ser en helt fel bild av personen då ,och KAN FÅ PROBLEM I SAMHÄLLET DÅ, genom att de kan inte läsa igenom dem, och hjälper dem rätt.

Men ser inte deras inre då, och folk upplever dem pigg och alert då, och kan klara av andra saker ,som de överhuvudtaget inte kan se ,men kan inte se deras inre vissa dagar ,som har så stora problem då. MEN KAN HA EN SKADAD KROPP GENOM ALL SLIT DE GÅTT IGENOM.

Men kan visa upp en snäv bild när ska hjälpa dem. BLIR EN FALSK BILD AV SIG SJÄLV. Ibland måste de ha extra mycket hjälp, genom att de kan inte se deras dagar, hur de ser ut ibland.

Men en del dagar kan de vara trött ,och har ont i kroppen GENOM ALLT I HEMMET DÅ. Men nästa dag mycket piggare då ,men då upplever folk pigg och alert ,men är inte det överhuvudtaget pigg och hurtig då. MEN TRÖTT EFTER ALLT DE VARIT MED OM ,SOM INGEN SER IBLAND.

Men kan få dålig hjälpa i samhället, genom att de lyssnar inte på dem, eller ser dagarna när de har problem ,genom att de ser en hurtig och pigg person mitt emot sig ,men kan inte se deras inre då, genom att de har visat upp en snäv bild för dem, som läser av dem fel då. Men har dagar ,som är mera problem än andra dagar då. DE KAN FÅ FEL HJÄLP NÄR DE SKA HJÄLPA DEM DÅ ,genom att folk kan inte lyssna på dem ,eller känna in rätt för dem, bara för de ser en hurtig och pigg person då, och folk kan falla på det, genom att de visar upp en snäv bild av sitt liv.

Men kan vara utsliten, genom att de jobbat fel med kroppen sin ,men kan få problem när de måste få hjälp, och ibland större hjälp, MEN FOLK ÄR  DÅLIG PÅ ATT SE FOLK OCH LYSSNA PÅ DEM DÅ, genom att de har dagar som inte fungerar överhuvudtaget då. Men folk kan hamna fel på många sätt ,genom att folk lyssnar inte på dem när de måste ha extra hjälp ibland, genom att de visar upp en snäv bild av sig själv, som är pigg och hurtig, som är inte överhuvudtaget då, men bilden visar upp det, som folk kan falla på när de ska ha hjälp då.

Alla har rätt till hjälp ,och folk måste lära sig lyssna på dem ,de har samma rätt till hjälp även om de visar upp en dag ,att de är hurtig och pigg då, SAMMA HJÄLP FÖR DEM DÅ ,genom att lära sig läsa av människor mycket bättre, då skulle det bli mindre problem, ATT ALLA ÄR VÄRDA ATT FÅ HJÄLP DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.