SAMARBETE I FAMILJEN

Ibland går det dåligt att samarbeta FÖR DE LYSSNAR INTE PÅ VARANDRA DÅ ,genom att de har inte tänkt till, eller ser inte samma sak genom att inte lyssna på varandra då.

Genom att vi litar på varandra att de gör som de lovat då, ATT VI PRATAR MED VARANDRA DÅ ,istället för att hamna i onödiga problem som blir då. Vi tänker inte som dem utan har tänkt helt annorlunda då, genom att de kan inte lösa saker smart, och har inte samma tankesätt ,genom att utsätta sig för det.

Men det finns folk som kan inte samarbeta ,SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT GÖRA DÅ, för att slippa en massa onödiga problem som blir då ,genom att de pratar inte samma språk när inte kan samarbeta om enklaste sakerna då. Måste lära lyssna på varandra , för att göra det mycket enklare att prata och lyssna på varandra då, som ställer till problem hela tiden, NÄR DE INTE SAMARBETAR OCH HJÄLPER VARANDRA DE STÖKAR TILL HELA TIDEN DÅ ,som tröttar ut sig ,genom att de kan inte se varandra ens när de inte hjälper varandra med de lättaste kan göra då, att de har samma tanke för att underlätta då, Men slippa en massa onödiga problem, som blir då genom att de har dåligt samarbete ,och gör inte som de tänks sig ens, utan kan stöka till, istället för att underlätta mycket mer ,genom att hjälpa till och prata med varandra då.

Men det finns så mycket familjer som har svårt att samarbeta ,som är så enkelt att hjälpa varandra, istället för att stöka till ,genom att många kan lämna varandra, men vill inte inse vilka fel de gör då ,genom att de vill inte lyssna på den andra personen då, GENOM ATT DE HAR SLUTAT ATT LYSSNA PÅ VARANDRA DÅ, och idag är det viktigt att hjälpas åt, och samarbeta för att underlätta mycket saker hjälpa varandra, istället för att stöka till då.

Idag lämnar många varandra genom att landet har fullt med skilsmässor då ,genom att det toppar ,och varför toppar landet med skilsmässor, genom att männen är dålig på att hjälpa till då, men även att många kvinnor är dåligt att ta in sin man i samarbete då, för att underlätta mycket saker då, genom att hjälpa varandra, istället för att stjälpa varandra då. MEN  MYCKET SKILSMÄSSOR KOMMER FRÅN FRÅN DÅLIGT SAMARBETE DÅ, men har svårt hjälpas åt ,men stökar till för varandra som kan hända ofta då ,genom att männen är dålig på att hjälpa till ,eller att kvinnorna är dålig på att ta in dem i samarbete då, som är bland det viktigaste att göra då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.