KRIG OCH TERRORISTER- WAR AND TERRORISTS

IDAG ANVÄNDS DET FARLIGA VAPEN, som kommer utvecklats ännu mer genom att folk är så pigg på att använda vapen då.

Idag springer mycket människor för att rädda sina liv, genom att många människor känner inte sig trygg att leva ett perfekt liv då, och folk har problem att leva kvar i sina hemländer då ,GENOM ATT MÅNGA LÄNDER FÅR PROBLEM MED KRIG OCH BRÅK DÅ, och jorden är inte kul att leva på ,genom att många människor flyr för att rädda sitt liv idag.

IDAG UTVECKLATS DET SÅ MYCKET FARLIGA KRIGSVAPEN ,och folk kommer på ännu mera problem för folk, som vill ha fred på jorden då. Men har utvecklats så mycket farliga krigsvapen idag, och mer och mer vapen har de utvecklas från första vapnet människorna hade utvecklats då ,och folk fortsätter att hitta på nya vapen farliga vapen idag.

Nu har många länder problem att leva GENOM ATT FOLK HJÄLPER DEM MED FARLIGA VAPEN DÅ ,och försöker förstöra så mycket länder genom att preja ner länder då. Idag har folk börjat tillverka vapen ,som kan bara förstöra för länder ,som har svårt att bygga upp på nytt då, genom att många länder blir förstörd genom olika krigsvapen då, men idag har folk slutat respektera varandra då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ba2853995053379be45187arz4new.gif

Vi ser bara vapen, som skjuter mot ett land de kan bara förstöra då ,och landet har det mörkt idag, genom att de har farliga vapen, som bara kan skjuta ner ett land ,och förstör ett helt land ,som börjar bli för mycket av det. Men får förstöra länder efter länder, och ingen har rätt att göra det ens. MEN STOPPA ALLA GALNINGAR ÄR SVÅRT IDAG ,GENOM ATT FOLK BARA DELAR UT VAPEN SÅ ENKELT TILL DEM.

Det är terrorister som har farliga vapen då, och länder får mycket problem med terroristerna då ,GENOM ATT DE KAN FINNAS TERRORISTER BÅDE HÄR OCH DÄR DÅ, och folk känner sig inte trygg då, genom att många terrorister kan bara preja ner ställe idag, som folk har svårt att vistas där. Men kan bara dyka upp idag ,och skjuta ner folk hej vilt idag, genom att vi har med terrorister idag.

Men har en hjärna som kan inte ens tänka, men för dem är att döda folk och skjuta ner folk ,som vi har problem terrorister, SOM INGEN VERKAR TA TAG IS SJUKA FRAMFART MOT FOLK IDAG, ingen verkar ta tag i deras sjuka framfart mot folk idag. Men folk får lida för sjuka människor, som tar död på allt de ser, då kan de skjuta ner länder ,genom att de är sjuk terrorister, som vi fått problem med nu. Men ,IS tillhör galningarna ,som kan förstöra länder idag ,genom att IS är sjuka människor, som kan kolla gå igenom deras huvud ,då ser vi svart från dem. Men hjärtat är kolsvart hos IS ,men får leka runt jorden med sin framfart, tills någon klok person kan stoppa deras tok.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gifMEN IS MÅSTE STOPPAS ,GENOM ATT DE ÄR GALEN KAN ALLA SE, ATT IS HAR INGET ATT TÄNKA MED ENS,NÄR IS GÖR SOM DE GÖR. MEN KVINNOR HAR BLIVIT UTSATT FÖR DEM MEN TROR ATT DE GÖR RÄTT IDIOTER FRÅN MIG. Men måste ta tag IS, genom att den gruppen växer ,men är som barn ,som måste slå ner folk efter IS framfart. MEN SÄTT STOPP PÅ IS ,GENOM ATT IS ÄR SJUK SOM GÖR SOM DE GÖR SVART INOMBORDS AV HAT. 

Men folk måste ta sin semester tripp, fast folk kan hamna i stora problem idag ,genom att terrorister finns på många ställen idag, och många länder är rädd för att hamna i problem då. IS STÅR LÄNGST UPP PÅ LISTAN ,SOM GALNINGAR SOM FÅR SKADA SÅ MYCKET FOLK ,GENOM ATT INGEN TAR HAND OM IS ENS. MEN ARG OCH FRUKTANVÄRD ÄR IS. 

MEN TERRORISTER  HAR BRETT UT SIG PÅ MÅNGA STÄLLEN IDAG, men har svårt att freda sig mot dem, genom att folk hjälper dem med vapen, då är det enkelt att förstöra olika länder då, och folk får ännu mera problem idag, genom att de säljer livsfarliga vapen till människor idag, som är livsfarliga vapen ,men folk hjälper dem att skada länder, men folk hjälper många terrorister med vapen, men för att få slut på det ,DÅ MÅSTE  FOLK SLUTA SÄLJA VAPEN DÅ.

IDAG SER DET MÖRKT UT, genom att många länder kommer få problem med terroristerna då ,och mörkertalet antalet växer med döda människor då, och en del länder kommer få problem nu, genom att många terrorister har ingen känsla ,som kan stoppa dem när de sätter igång då, genom att de har koppling till olika människor, och det har vuxit terroristerna då. IS VÄXER VARJE DAG, SOM MÅSTE SLUTA HJÄLPA IS MED VAPEN. 

Genom  att de växter enormt mycket problem när de inte kan få slut på termometern då, och många länder känner inte sig trygg idag, genom att de har problem med terroristerna då ,som kan bara preja ner olika ställen utan att känna skuld överhuvudtaget då, genom att deras inre är mörkt då, och MÅNGA TERRORISTER BÄR PÅ ETT ENORMT MÖRKER INOM SIG DÅ ,som bara växer hat inom dem då ,och mörkret bara växer då ,genom att de har problem inombords, som ingen har hjälpt dem att lösa upp då, och kan samlas i gäng, och det bildar större gäng då, och får extra drivkraft att förstöra för andra människor då, genom att de bär på ett mörker inom sig då. ALLA KAN SE ATT IS ÄR SJUK. MEN ÄVEN ANDRA TERRORISTER S,OM MÅSTE FÅ HJÄLP NÄR DE GÖR SOM DE GÖR.

Men idag kan folk få mycket problem med terroristerna, genom att de har vuxit mycket terrorister runt om i världen då, men har olika kopplingar till varandra då ,genom att de hjälper varandra att förstöra för andra människor då, genom att de bär på en mörk värld terroristerna då ,SOM HAR INGEN SPÄRR INOM SIG DÅ, och en del känner att de gör för sitt land, att de utsätter sig ,eller för GUD som de tror på då, genom att de är förblindad av hat varje terrorist då ,har ingen spärr inom sig då, genom att mörkret växer enormt inombords ,och de mår för det mesta dåligt varje terrorist då.

Men jorden har problem med terroristerna ,och många människor är rädd för att hamna  där terrorister finns då, MEN ÄR SVÅRT ATT SE DEM, genom att de kan finnas i många länder terroristerna då, och har svårt att hålla koll på dem då, genom att de kan visa upp ett perfekt liv då, som inte alla kan se att de är en terrorist då, genom att mörkret växer bit för bit inom dem.

De växer bara mörker inom dem ,tills det smäller en dag, genom att de får hjälp med farliga vapen, som gör att länder får problem att leva i sina länder då, men människor slutar att hjälper dem med vapen, DÅ SKULLE DET SE ANNORLUNDA UT IDAG ,men de hjälper dem med vapen, och då har vi problem med terroristerna då, och det växer även folk runt dem som hjälper dem. VI SER ATT IS FÅR SÅ MYCKET HJÄLP MED VAPEN OCH SKADAR MÄNNIKSOR HELA TIDEN. 

Ibland växer problem för länder på en del ställen i världen, och terrorister är besvärligt att bli utsatt för  ,genom att de förstör för mycket länder ,som är rädd att leva normalt liv ,genom att många människor känner sig  inte trygg längre, så länge ingen gör något åt IS, och andra som kör samma stil som IS. Men måste få stopp på dem ,genom att jorden har fått stora problem med terroristerna, som kan dyka upp vart som helst i världen då, genom att en del har kopplingar till varandra stora ligor och gäng då, som är mest vanligt idag, att de växer runt terroristerna ,genom att mycket folk går ihop och hjälper dem ,OCH PÅ MÅNGA STÄLLEN HAR DET VUXIT IDAG, genom att folk kan inte urskilja, vad som är rätt eller fel då genom att de är så förblindad av hat inom sig då ,och jorden har fått stora problem med terroristerna ,som växer på en del ställen i världen då ,men har platser att hålla till på då.

Idag mår mycket folk dåligt ,och samma med terroristerna då, som ser mycket orättvisor SOM HAR  SKAPAT STORA KLYFTOR IDAG, genom att folk kan ha mycket pengar ,och en del har knappt pengar att leva på då, genom att mycket orättvisor växer runt jorden då, och många människor klarar av det ,men mycket terrorister klarar inte av det, utan hittar på saker, som gör att de skadar andra människor då, genom att de bär på ett mörker inom sig som bara växer då. Det finns ingen spärr inom dem då ,genom att de är förblindad av hat då ,som driver på dem då ,när de bär på så mycket hat och mörker inom sig då ,genom att de bär på så mycket problem då  och allt växer inom dem då och kan inte urskilja vad som är rätt eller fel då. FARLIGT FOLK SOM FÅR INTE VÄXA ENS.

Men idag är det krig och mycket konflikter och terrorister ,så jorden är inte kul att leva på då ,och det finns bara ett mörker runt jorden då. Idag har folk problem att leva tryggt ,som de flesta eftersträvar idag, men tryggheten rycks bort på många ställen idag ,ingen går säker idag genom att jorden är mörk och upp och ner idag AV ATT FOLK INTE KAN SAMSAS DÅ. Men för att få slut på problem med krig och terroristerna, då måste folk gå ihop och sluta sälja vapen nu ,och nu är jorden mörk, men länder äger fortfarande kärnvapen idag ,och det utvecklats mot fel håll idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gifMEN FÖR ATT SKAPA FRED, DÅ MÅSTE NI SLUTA SÄLJA VAPEN TILL GALNINGAR, ANNARS FÅR VI HA DET SÅHÄR ,måste sluta upp att sälja en massa farliga vapen då ,för att få slut på så mycket lidande idag, genom att sluta upp att utsätta oskyldiga människor då, som många länder får problem med då ,genom terroristerna eller andra bråk och konflikter och krig då.

Sluta upp att sälj farliga vapen, genom att jorden är mörk idag, GENOM ATT JORDEN FÖRSTÖRS ÄVEN AV ALLA FARLIGA VAPEN DÅ jorden är mörk idag ,och på många ställen är jorden ännu mörkare än på andra ställen då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.