ATT STÖTTA VARANDRA

IBLAND KAN VI KÄNNA ATT VI HAR  FASTNAT I KÄRLEKSRELATIONEN känner oss låst, och kommer ingen vart och fastnat i en återvändsgränd ,och har svårt att ta sig ur problem par sitter i då.

GENOM ATT VARA UPPMÄRKSAM PÅ DET när de har det svårt då. Ibland är det svårt att ta sig ur ett större problem ,eller lite problem då, men hjälper varandra att ta sig ur ett stort gissel, som skapar ännu mera problem runt problem de sitter i då, genom att se framåt kan vara svårt när problem på problem dyker upp hela tiden då.

Men att hjälpa varandra är det bästa att göra när någon faller, ATT LYFTA VARANDRA även om de inte vill ta emot hjälp då ,genom att sitta fast i pengar ibland ,som är den vanligaste orsaken då, att pengarna kan stöka till rejält när folk ska förändra livet ,då kan pengar vara en bidragande orsak ,att folk ger upp de har tänkt sig då ,och kan hamna i  fruktansvärd lidande ,när det är svårt att se ,att de måste hjälpas åt då, och stötta varandra när någon faller rejält då, GENOM ATT KÄRLEKEN KAN FÖRÄNDRAS MYCKET MÄNNISKOR DÅ, GENOM ATT SE VARANDRA DÅ även om saker och ting kan stöka till.

Så är det viktigt att hjälpa varandra och stötta varandra när någon faller rejält, och kan må så dåligt av att inte kan göra som de tänkt sig då, genom att pengarna är för det mesta en bidragande orsak då, att folk mår ännu sämre då. De kan stänga av människor som ska stötta varandra ,och GE VARANDRA EXTRA MYCKET KÄRLEK när hamnat i en återvändsgränd då. Som relationer kan hamna ibland, och försöker ge upp det som känns extra svårt att göra då, genom att lyssna och stötta varandra är den bästa lösningarna, att hålla kvar varandra då ,genom att lyssna och stötta varandra då ,och se framtiden i sikte när det känns extra svårt att se en  ljus framtid när allt bara går baklänges då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45fd213fdadb1615158f98ae8488f506.gifIbland kan kärleks relationer hamna i  problem ,när de har hittat den de vill leva med då ,och plötsligt så stökar pengarna till det rejält då ,genom att saker och ting vändas upp och ner då ,och har svårt att ta sig vidare då. PARET HAR FASTNAT I EN ÅTERVÄNDSGRÄND ,och har svårt att se framtiden just då ,genom att allt känns så hopplöst just då, MEN DÅ ÄR DET VIKTIGT ATT STÖTTA VARANRA EXTRA MYCKET DÅ, att se när den andre mår dåligt då ,att lyfta varandra hela tiden för att behålla varandra livet ut då.

Genom att ibland kan människor börja ge upp ,genom att de ser inte vad de måste göra då, ta tillbaka varandra när någon börjar tvivla på relationen då, ta reda på och stötta varandra när de har det allra svårast då, genom att inte ge upp varandra bara för andra visar knepiga signaler då ,utan kan vara sjuk inombords och känner att livet känns hopplöst just då, och då ska de stötta varandra när de känner så, FÖR ATT TA TILLBAKA GLÄDJEN I LIVET DÅ ,att leva med hoppet inom dig då.

Genom att stötta och se signalerna när någon faller rejält då. Men måste hålla varandra uppe hela tiden, att hjälpas åt då när de har fastnat rejält ,och har svårt att ta sig ur problem just då, genom att pengarna kan sänka många människor idag när de ska gå framåt då. DET FINNS BARA KÄRLEK, SOM HJÄLPER VARANDRA UTAN ATT TÄNKA PÅ ALLA PROBLEM RUNT DEM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mmm-bmp.jpgIBLAND KAN KÄRLEKEN FÅ EN TÖRN när saker och ting känns extra tufft idag ,men leva med hoppet inom oss, även om saker ting inte blir som vi vill då.

Genom att aldrig ge upp vi har som sikte, ATT LEVA MED MÄNNISKOR SOM VI ÄLSKAR SÅ MYCKET, då måste vi hålla uppe livet då.

Ibland faller folk har tappat bort sin tillit till det ,varför de gör som de gör då ,genom att ta reda på ,och stötta varandra är bland det bästa att göra då, GENOM ATT  BEHÅLLA VARANDRA LIVET UT DÅ, och då måste vi stötta och hjälpa varandra när någon har det extra jobbigt då, och vara vaken och stötta varandra när vi har det svårt då.

Genom att lyssna på den som faller då ,att lyfta varandra igen och igen, för dela ett liv ihop ,DÅ MÅSTE VI STÖTTA OCH SE SIGNALERNA FRÅN VARANDRA DÅ ,att livet kan vara tufft ibland ,men det går hjälpa varandra och stötta varandra, FÖR ATT LEVA ETT PERFEKT LIV IHOP DÅ, och då måste vi stötta varandra när någon faller, bara vara vaken tills saker och ting löst sig då.

Men folk kan hamna problem när pengarna stökar till rejält då ,och då kan livet kännas tufft då, men det går ändå behålla varandra även om vi hamnar i en massa problem, genom att stötta varandra och se framåt. Vi ser framtiden då ,genom att vara vaken när någon faller rejält då, genom att lyfta varandra och stötta varandra då, för att  leva ett liv ihop, då måste vi hjälpa varandra och stötta när vi faller då, för att behålla varandra hela livet ,DÅ KÄRLEK ÄR DET VIKTIGASTE ATT GE DÅ när vi hamnar i problem ,som vi inte tänkt oss då.

Men då är det extra viktigt att vara vaken och se signalerna ,för att vända om då, genom att leva med den vi vill leva med, DÅ MÅSTE VI  HJÄLPA VARANDRA OM NÅGON FALLER DÅ ,och då ska lyfta varandra då, genom att vi vet vad vi känner för varandra då ,och då är det extra viktigt att stötta varandra hela tiden då ,genom att vara vaken när någon mår inte bra ,att se signalera till varandra, för att visa upp att vi bryr oss om varandra då.

GE KÄRLEK ÄR DET BÄSTA ATT BARA GE UTAN ATT FRÅGA DEN kan vara svårt när någon inte mår bra, då är det bra att ge kärlek ,för att vända varandra rätt ,genom att kärlek är bland det finaste vi kan ge när de mår dåligt då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.