BIG PROTECTION – PROTECTION

Ibland vet jag inte vart ska ta vägen nu NÄR DET BÖRJAR UPPDAGAS BÅDE DET ENA ÄN DET ANDRA DÅ ,och hade inte trott detta som jag ser nu.

GUD hittar på saker, jag inte varit beredd på då ,GENOM ATT JAG KALLAS FÖR BIG PROTECTION DÅ, som folk har lärt känna mig som BIG PROTECTION ,fast GUD skulle aldrig kalla mig TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR DÅ, utan det är vi människor som kallar oss för twin soul då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8e082899c1c9b8eb2929c2a00dd4624a-1.jpgMEN DET VAR LADY NADA ,som sa att jag mött på min tvillingsjäl då. Men jag kände ,men vilken lycka för mig att leva med en tvillingsjäl då.

Genom att folk har berättat så mycket om tvillingsjälar ,så jag  blev glad när Lady Nada sa det till mig, att du ska leva med din tvillingsjäl då. JAG KÄNDE MIG LYCKLIG NÄR HON SA DET. Han var så ung som jag retar mig på mig. Men jagar han på Facebook. Men lugnar ner mig. Men retar mig på åldern, som har så dåligt självförtroende, jaga männen som han visar så lätt.

Men tillhör inte den kategorin ens. MEN GUD LYFTER UPP KEWAN OCH MIG. Det är ni två. Men säger så lätt det. Men jaga unga killar ,som bara stökar till för mig. Han levde livet när han kommer från Kurdistan.

Hans lycka som kommer från hemsk land, han blev förvandlad. Men landet gör inget åt sin knäppa kultur ens. Men männen reser från Kurdistan. Men ser världen, som har fastnat från stenåldern på dem. Men går klädd som långt tillbaka. FRUKTANSVÄRT ATT SE LÄNDER FÖRSTÖR MÄNNISKOR. 

Men kommer till ett land där världen ser annorlunda ut var lyckan för han. Men landet han kommer ifrån, fattar inte ett dugg fortsätter år efter år ,och kränker folk mer och mer. MEN ÄR SJUKT FOLK DÄR, NÄR JAG SER HAN FÖRVANDLAS MED LYCKA INOM SIG jag ser han förvandlas med lycka. Men måste vänta på han. Men lagar i Kurdistan är sjuka lagar när jag ser hur han lever upp när han flyger till England.

Men England är lyckolandet för han. MEN HAR EN KULTUR BORDE SÄTTA ÅT, genom att ändra om mörk kultur som tror att gör rätt. Men männen verkar mer ändra om, genom att flickorna måste även göra som männen gör. Men männen tänker mer än kvinnor gör när man ser hur Kewan gör. Men ändra om kultur kan ta ett tag tills tänker till ,leva som vi lever. Men kan ta hundra år eller så börjar folk se oss. Slutar vara blind, genom att kulturen förstör för männen och kvinnorna. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är new-outlaw-hearts-image.jpgMEN FÅR SE VÄRLDEN SOM DEN SER UT.  Men Kurdistan landet som knappt kvinnan drog upp kjolen ens. Men visar inte ens armar bara händer syns från kvinnor som lever där. Men går med sjalar.

Men när Kewan kommer till England, men han får se världen utanför sin hemska mörka kultur. Han lever livet ,som inte jag såg ens. Men han får se vackra världen, som kommer från svart hemsk kultur. Men han älskar livet, men testar allt när han kommer över gränsen. Kewan drack inte en droppe när jag mötte han. Han var renlevnadsmänniska. Han rökte inte ens. Jag sa ,måste vara tråkig för dig ,som varken dricker eller röker. MEN HAN SA ATT HAN RÖKTE INTE ELLER DRICKER. 

Men efter 1 år, då blev det partyn efter partyn festande och allt annat hemskt han testar på. MEN KEWAN FÅR LEVA LIVET. MEN SITTER PÅ SUPERLIM I ENGLAND. Men söker nytt jobb hela tiden. Men vill tjäna pengar när han är på jorden.

Men glömmer bort mig, som blir sur på allt idag. Men har levt den världen, var ute med Ömer på den tiden. Var ute med kompisar och hade kul. Men han börjar nu, kul kille du gav mig. Men minns bilden du visar mig. Men går bra, NEJ. Men kallas för BIG PROTECTION, vem vet hur det går nu. HAN FÖR PROTECTION. Han har börjat med Kurdistan. Men väntar på en kille ska landa hos mig. 

MEN GREAT MASTER LADY NADA SA, nu får folk följa oss för första gången sanningen om twin soul ,tvillingsjälar då. HON HJÄLPER FOLK ATT SE RÄTT ,GENOM OSS, hur vi fungerar då, och nu får alla chansen att se, hur det är nu och även från andra paret ,som har problem. Men vi är tvillingsjälar, som visar upp hur landet sett ut då. 

Jag gick först med Anders, SOM GUD KALLAR FÖR PROTECTION då ,men kommer inte från oss då, men vi brukar gå ihop, har jag börjat förstå nu, GUDS JOBB vi jobbar på jorden då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2015_ams_03058_0122_000otto_eerelman_a_morning_ride_in_the_forest.jpgNu har han kommit på saker JAG INTE SÅG ÖVERHUVUDTAGET DÅ, genom att jag går tillbaka i tiden 1888 när jag dog en hemsk död, som jag har skrivit om då.

Men fick upp så hemska minnen när jag mötte min tvillingsjäl då men började rota mer och mer. VAR HEMSKA MINNEN FRÅN ÅR 1888, såg inte det när jag fick gå igenom livet. Var hemskt liv som uppdagas. Men tidigare liv tänker man inte på att kommer från tidigare liv. 

Men det kommer upp saker jag aldrig sett förut, genom att det var en vän till mig, som hittar minnet. Amira och jag brukar byta tjänster med varandra. Hon mådde så dåligt en tid efter hon fick upp den hemska händelsen. Hon fick upp den händelsen, sen fick jag se mer av det ,genom att jag var så inne på 40- talet, som jag gillar att rota i då.

 Hon tar upp ett liv, som jag hade med min andra tvillingsjäl i England att göra med då. Jag ser att jag har två tvillingsjälar  PROTECTION då, genom att GUD har det så för mig då.

JAG FÖRSTÅR MER LIV JAG FÅR. SVERIGE KURDISTAN. MEN SVERIGE HATAR JAG GENOM ATT JAG FICK ENORMA PROBLEM ATT ÖVERIEVA. SVERIGE VAR PROBLEM Men bara problem men plus problem med Kewan. Jag är arg på hela svenska folket genom att de kan inte sköta om ett land, då måste vi dit. Men problem som jag fick nu.

Jag har haft  mycket skitliv då ,fast jag gillar 40- talet när jag satt och skrev och varnade folk, som nu jag gör hela tiden sen GUD har öppnat mig då ,och bara skriver hela tiden som i England då ,men det var krig och problem ,som nu och DÅ MÅSTE VI TILL JORDEN även om vi inte vill det ,när det ser ut som det gör då, genom att vi får problem med mycket har jag sett nu, genom att vi visar hur folk lever och hur landet ser ut då.

MEN JAG GÅR ALLTID TILLBAKA I TIDEN DÅ genom att jag satt och skrev om Hitlers påhitt då ,och hur hemsk han var då. Jag satt varnade folk och berättar sanningen, som jag gör nu, men även sett mycket om mitt förra liv i England ha då. Jag  har sett att folk var inte så glad på det jag skrev om då ,genom att det gör ont att höra sanningen hur det var då. Men folk fick se sanningen efteråt fast jag satt och skrev om hur illa det var, så lyssnade folk dåligt på den tiden då ,genom att litade på vad andra sa då ,fast jag skrev och skrev sanningen hur illa det var, så tog de till sig av andra då.

Men det kom upp sanningen om honom långt efteråt har jag sett då, fast jag föddes till jorden för att hjälpa folk då, genom att skriva om honom har jag sett då, men även annat gjorde jag då, MEN GUD HAR BIG PROTECTION  JORDEN DÅ, när det börjar bli för mycket problem, då dyker vi upp för vi måste hjälpa människor då, genom att bara födas eller bara för visa upp hur landet är då.

Vi går med folket då och Sverige var inget kul land att gå med när man ser hur folk lever idag, då får vi samma problem då genom att vi visar upp hur folk har det då genom att GUD MÅSTE JOBBA UTIFRÅN OSS DÅ genom att många människor har problem idag då. Vi måste vända Sverige då  genom att vi har visat upp hur det är då ,men sen visar vi  hur vi vill att landet ska ha det då, men jag kan inte gå in på allt, men vi har skrivit om alla problem Sverige har då.

Paren  går till tillbaka till varandra sen går de tillsammans, och VISAR HUR LANDET SKA VARA , genom att männen går tillbaka till kvinnorna då och visar då hur landet ska se ut när kvinnorna och mannen går tillsammans då, genom att de ändrar om allt som de har visat upp förut då. De visar sen hur landet ska vara då. De  ändrar om allt då.

GENOM ATT GUD ÖPPNADE HJÄRTAT  MÄNNEN OCH KVINNORNA  sen var cirkusen i gång då genom att allt blev inte som jag hade tänkt mig då, men ser även stor förändring på min tvillingsjäl som lever i England att han börjar få liknande beteende som de som levet länge ihop då. Jag såg på fotona att de var mörkt runt dem, men även på min tvillingsjäl var korten knepig och jag kan knappt ta ett foto då ser för det mesta arg eller knepig ut.

Ibland var jag så brydd över det, genom att han i England visade samma sak för mig då genom att han ska visa upp sig såklart ,hur det är då, men han visade upp ibland knepiga saker som jag inte sett från honom då, men han visar hur männen är som jag inte gillar överhuvudtaget då och blev sur på honom såklart genom att han visade så mycket kärlek när vi möttes då. Det kändes bara vi var som jag hamnade i en annan värld då. Jag pratade med den andra kvinnan om det ,och hon  kände samma som mig när de möttes BARA KÄRLEK OCH GLÄDJE DÅ, men blev så förändrad sen GUD öppnade oss bara en massa problem, och det blev bara cirkus av allt då.

MEN LADY NADA SA ATT HAN SKA ÄNDRA OM HAN SOM BOR I ENGLAND DÅ som kan den biten som lever själv med en tvillingsjäl att han kommer ändra om allt annars kan jag inte leva ihop med honom då, genom att han visar hur männen var, men även kulturen då men enligt Lady Nada ska han ändra om då. Jag går tillbaka i tiden när vi var tillsammans i förra livet och då hade GUD tänkt hjälpa England med stora problem de hade då. Jag hade även visat upp problem när jag mötte honom då ,men fick ett kort liv den gången genom att jag blev mördad har ni läst om då, men hjälpa och vända folk rätt då genom att England led då och  jag tänker inte gå in på det nu, men ni kan läsa om det genom att det är jobbigt. att skriva ner allt då. Det var på 1800- talet.

Jag ser likheter från den tiden och GUD är tyst som muren när det gäller mig och kan även hålla tyst för BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN han har inte sett allt hur GUD jobbar då utan han kan blockera oss då, men nu börjar det uppdagas genom att min andra tvillingsjäl är kurd och kommer från Kurdistan då, genom att GUD ser att folk har det illa då, men är tyst som muren genom att han ser att jag blir sur och rädd av hur han tänkt nu. GUD kan blockera BIG PROTECTION då han kan inte se allt när det gäller mig då genom att han skyddar mig hela tiden då, men det har uppdagas hela tiden som vi inte har varit beredd på då. GUD vet hur han är och jag är då. Jag blir sur och arg irriterad när jag ser vad som händer då genom att jag vill bli klar då .

Men jorden har det illa och det kan alla förstå då genom att folk har problem då och på vissa platser är det mera problem än andra platser då, men plötsligt så får jag så mycket vänförfrågan på Facebook, men känner hur har han tänkt nu, genom att Facebook kan vi ha 5000 vänner som jag fyllde på snabbt nu och har över 600 som jag inte kan säga ja till på grund av FACEBOOK HAR DEN SPÄRREN DÅ, men jag ser idag att det strömmar in hela tiden nya vänförfrågan då.  Jag behöver bara öppna mobilen eller surfplattan ,så har jag nya vänförfrågan då och jag blir trött när Facebook har den spärren då. DET FORTSÄTTER STRÖMMA IN NYA VÄNFÖRFRÅGAN HELA TIDEN DÅ.

Jag trodde inte att han skulle välja Facebook genom att Facebook har jag lite problem med genom att de är svårt att jobba ihop med då genom att vi ser hur landet och världen ser ut då, MEN VI BERÄTTAR SANNINGEN DÅ ,men skriver mest på bloggen då lite på Facebook.Vi ser hur landet lider enormt då, genom att Facebook är svårt att samarbeta med när vi tar upp om problem ,och visar upp sanningen, då är vi rasist såklart, men jag vet att de kommer ändra sig titta på mina vänner som kommer från olika länder som nästan alla är muslimer då, men fått mycket folk från andra länder, men börjar förstå mer och mer hur GUD har tänkt sig då. Facebook har aldrig blockerat mig när vi har skrivit då.

Men det kommer mycket folk folk från olika kulturer och länder som jag gillar att prata med då. Men tänker på allt folk som strömmar in då  HUR GUD HAR TÄNKT SIG DÅ.

Vi är kristen och de är muslimer som bråkat vem som har rätt eller fel nu då genom att många muslimer kan även se ned på varandra även om de är muslimer då, genom att många muslimer har ändrat om mycket då . Många muslimer har slutat med bortgifte att gifta bort mot sin vilja utan folk får välja själv då. GUD ÄR EMOT ATT GIFTA BORT FOLK MOT SIN VILJA DÅ ,genom att folk ska känna i sitt hjärta när det är rätt man eller kvinna vi ska leva med då, genom att vi lyssnar till hjärtat då när vi väljer varandra då som blir ett perfekt liv att leva när de väljer varandra då genom att hjärtat känner alltid rätt som ingen föräldrar kan känna då, genom att många måste gifta sig med sin kusin som är så vanligt bland dessa länder då ,men de får aldrig välja själv då och många kan må dåligt hela livet att bo med någon de inte älskar då.

Jag vet att GUD HÅLLER PÅ RÖRA RUNT BLAND FOLK NU  genom att han gillar inte när folk har för mycket problem och han ser hur det ser ut idag och jag har mina misstankar om mycket nu, men jag håller det för mig själv än så länge då. Jag måste tala om det en dag, men jag fick ett redigt uppvaknande som GUD är tyst om då ,men jag har mina aningar om mycket nu ,men jag förstår min tvillingsjäl från Kurdistan och mer behöver jag inte säga nu. Men det ska bli intressant att se när han kommer tillbaka på riktigt nu, genom att nu han kommit och gått och blev sur på mig genom Facebook då men vi har rett upp då.

Han vet ingenting om allt jag skriver om då ,MEN EN DAG MÅSTE VI BERÄTTA SANNINGEN OM  TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIGPROTECTION OCH PROTECTION NU har de inte en susning vem de är då, men hon vet en del andra paret då när de har upp ner då ,genom att hon känner av honom som jag gör då. Det är enklare att prata om det genom att det var Lady Nada som berättade för henne ,att hon levde med sin tvillingsjäl då.

Men jag vet inte hur GUD ser på Facebook när de bromsar honom NÄR HAN MÅSTE UT FOLK IDAG. Jag hade så lite trust om Facebook, men jag förstår att det är ett smart sätt att nå ut till människor då, genom att folk har Facebook idag. Jag har pratat med så mycket olika människor både rika och fattiga då. Jag har sett hur de lever många idag ,men Facebook har byggt på ,så de når ut överallt idag.

JAG FÅR SE VAD SOM HÄNDER NU och jag vill bara bli klar då, men upptäckte detta som jag inte hade tänkt mig överhuvudtaget då utan fri som fågeln då .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.