T- CENTRALEN

JAG SER EN T-CENTRAL I EN STÖRRE STAD,  OCH EN MASSA MÖRKER DÅ, men ser bara en massa mörker där, och en massa problem då, som folk idag kan bli utsatt för då. Idag kan inte folk röra sig fritt då ,genom att stöter på problem bara att vistas där en liten stund.

Det finns mycket olika människor som rör sig runt på T – centralen då . Idag är det svårt att vistas där, genom att folk kan bli lätt rånad eller utsatt för andra brått, som folk kan begå då , men det rörs mycket runt där, genom att mycket folk kan lätt komma åt droger då, som  är svårt att se ibland vem som säljer droger till människor då, MEN VÅLDET HAR ÖKAT ENORMT PÅ MÅNGA STÄLLEN DÅ ingen går  riktig säker idag .

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 739955-881a6eb1-268a-4332-bdb8-ceb23628ad9d.jpg

Det har ökat våldet på många ställen då ,men mycket större städer har mycket problem med det,  genom att de blandas mycket människor i större städer då ,och T – centralen är en mötesplats för mycket människor då, genom att mycket folk rör sig runt på många olika ställen då, men T centralen är en mötesplats, för folk som reser och köper droger, och även annat folk säljer där. Det har blivit en stor mötesplats för människor som köper droger ,men även mycket våld, och problem att vistas där för människor som bara ska resa, och har inte med droger att göra eller dricker inte överhuvudtaget då ,utan bara måste resa igen och vistas ibland på fruktansvärda ställen, SOM T- CENTRALEN SOM HAR BLIVIT ETT TILLHÅLL FÖR VÅLD OCH DROGER DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är afternoon-tea-deborah-macy.jpgMen folk måste ibland ta tåget ,men kan hamna i problem då ,genom att det vistas mycket människor ,som både dricker och tar droger då, genom att det är ett stort tillhåll för det, som är problem för människor att resa då, genom att de har ökat våldet och droger och folk som dricker kopiöst mängder med alkohol, har blivit ett tillhåll för det. FOLK FÅR PROBLEM NÄR DE SKA RESA DÅ ,eller bara måste gå igenom T- centralen då, genom att T- centrum har bara en massa problem och bråk då, genom att våldet har ökat på vissa platser, och det är inte så kul att resa eller bara vistas där genom allt våld folk blir utsatt för då.

Det har ökat på mycket i större städer, genom att de har blivit en samlingsplats för mycket människor då, SOM KÖPER DROGER ELLER ANDRA SAKER DÅ ,och folk känner sig otrygg att vistas där då, genom att folk kan knappt gå igenom ,så kan de hända en massa saker då genom att det är EN SAMLINGSPLATS för droger och andra saker då. Det blir ett gissel för människor, som måste åka igenom eller gå igenom T- centralen då ,och har ingen annan väg att gå då, genom att det har ökat så mycket våld där, och många människor känner sig inte trygg att vistas där.

Det är ett problem på många ställen ,att folk lätt kan komma åt droger då, men det blir problem för vanliga människor, som inte använder det, men även problem för äldre människor när de har så mycket problem med drogerna eller andra saker, som äldre människor får problem då. Ibland måste åka igenom där ,eller bara sätta sig ner och vänta när de bara ska byta tåg, eller andra saker då. DE KÄNNER SIG INTE TRYGG ATT TA TÅGET DÅ.

Genom att våldet har ökat då och folk vill inte gärna vistas där ,genom att de vet inte vad som händer då ,genom att så mycket våld har ökat där. Men folk långt tillbaka kunde bara åka igenom, eller stanna till en stund då. Men idag känner sig mycket folk illa till mods när de måste vistas där ,och vet inte vad som kan hända då ,GENOM ALLA TILLHÅLL SOM ÄR DÄR  ,med olika grupper av människor då, som gör det extra svårt för människor ,som måste resa mycket och har inget val än ,att åka tåg som är bekymmer idag.

GENOM ATT DET HAR GÅTT FÖR LÅNGT ,OCH TILLÅTET FÖR MYCKET DÅ, och inte hållit koll på allt våld då, och droger och en massa alkohol då, som ställer till för folk, som vill resa och inte har problem med det, utan vill åka tåg ibland eller andra saker ,som gör att de måste vistas på T- centralen då.

Men det har gått för långt, och de har tillåtet det, och då får folk som inte har problem med droger eller alkohol problem att resa, och känner inte sig säker och trygg ,och många har barn som även måste resa genom då, MEN DE MÅSTE STÄDA UPP OCH SE TILL ATT ALLA KAN RESA TRYGGT DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.