SMINK OCH AJLAJNER – MAKE -UP

Idag målar sig folk OCH DET FINNS EN UPPSJÖ AV ALLT FOLK MÅLAR SIG MED, AJLAJNER har kommit mycket tillbaka då, genom att de följer modet som allt idag att vara inne då.

IBAND SER DE INTE FARAN VAD AJLAJNER INNEHÅLLER, vilka ämnen den innehåller då genom att folk tänker inte på ,att det finns giftiga ämnen de sminkar sig med, genom att de måste följa med idag. Men har lite koll på en del produkter, som innehåller mer gift än andra produkter då, genom att det finns en uppsjö av olika saker, som vi kan sminka oss med. Men ser inte på innehållet överhuvudtaget utan målar oss med saker, vi inte ska ha på kroppen ens.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ajlajner.pngMEN AJLAJNER INNEHÅLLER GIFTIGA ÄMNEN, men folk vill sminka sig OCH VI SÅG AJLAJNER, SOM FOLK ANVÄNDER IDAG genom att följa med modet idag ,då har mycket folk börja använda AJLAJNER ,som alla vet hur modeflugan är nu. Men ser inte varningarna såklart när de köper AJLAJNER då, men de har ett ämne ,som vi inte ska måla runt ögonen med då, genom att det finns ett ämne som är inte bra att måla med, och det finns en uppsjö  idag, ,men alla kan innehålla giftiga ämnen då. MEN HAR OLIKA PRISER FRÅN BILLIG TILL DYR.

GENOM ATT FOLK HAR ÄVEN BÖRJAT TITTA MER ÅT GIFTFRIA ÄMNEN DÅ, genom att folk börjar se vad de innehåller då ,och försöker forska fram bättre giftfria saker idag ,och folk är vaken idag.

Men det finns så mycket ute i butikerna ,som folk tar hem som folk köper då och har ingen koll alls vad de köper hem då ,och MÅNGA UNGDOMAR KAN KÖPA HEM GIFTIGA PRODUKTER DÅ, genom att många ungdomar har inte koll på allt då. Men handlar även om kostnaden på produkterna de köper hem ungdomarna då. Ungdomarna vill inte lägga för mycket pengar på smink, AJLAJNER, som är på modet nu, att måla och göra sig vacker med olika produkter, som har inte koll alla ungdomar utan köper hem även smink ,som har så mycket gift i . Men har inte koll på produkten ,genom att de har inte så mycket koll, och ingen informera dem om det.  Men tror på de köper hem då, och kan köpa AJLAJNER eller annat smink som innehåller, så mycket giftiga ämnen då.

Men folk tittar åt en värld där de ska undvika ,som finns så mycket giftiga ämnen, att ta på  huden då ,men det finns som innehåller mindre gift än andra produkter då ,men ni ska läsa på innehållet när ni sminkar er, genom att ni kan städa bort giftiga produkter då, genom att vara noga med er själv, och LÄS IGENOM  INNEHÅLLSFÖRTECKNINGEN DÅ för att rädda ert skinn då

Genom att många tillverkare har så lite koll ibland ,genom att de ser pengarna i det, och kan blanda i gift i smink då ,genom att folk har så mycket trust och tillit till, som tillverkar produkten då ,och så lite koll ibland ,och folk kan bli sjuk av att använda vissa ämnen, som vi ska inte ha på huden överhuvudtaget då. Men många affärer tar hem från ställen de ska sluta ta hem ifrån, genom att rädda mycket människor från problem, om ni läser på innehållsförteckningen, då kommer ni förstå mer vad ni utsätter er varje dag med ,genom att ha det i ansiktet då.

MEN NI SKA VARA RÄDD OM ERT ANSIKTE genom ni kan få problem i framtiden när ni utsätter er varje dag med giftiga produkter ,som finns så mycket gift i då. Ni ska vara noga med allt ni tar i ert ansikte, och läsa vad de innehåller då, och då kan ni rädda er då, genom att läsa på innehållsförteckningen, innan ni köper hem produkten då ,och då kan ni rädda er från framtida problem då, genom att vara noga med ansikte, för alla problem kommer i framtiden då, om ni utsätter er för mycket då,

Genom  att ta reda på vad ni målar er med då ,och då kommer ni långt då, genom att vara rädd om ert ansikte, och använd inte allt i ansiktet ,SOM INNEHÅLLER SÅ MYCKET GIFTER DÅ, för att rädda ert skinn då. Ni kan få problem av att utsätta er för mycket då.

MEN VAR RÄDD OM ER NU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.