TRÄNINGEN-TRAINING

VI SER EN VACKER NATUR som folk brukar springa i då. Ibland tar sin runda i skogen. Men sen tar naturen slut ,genom att folk vill springa efter vägen där det är trafik då ,men springer  på asfalt hårt underlag.

Men kan känna av ibland, att benen kan bli problem med då ,och försöker vila mellan gångerna de måste bara springa då, genom att det har blivit på modet idag att springa då. Men kroppen och benen kan ta stryk, och speciellt folk som inte är van utsätta benen för det, genom att asfalten är hård att springa på då. Men tillslut kommer de på ,genom att börja få problem med sin rygg, genom att benen känner på att springa på hårt underlag då. BÄTTRE ATT SPRINGA PÅ MJUKT UNDERLAG.

Genom att folk kan få mycket problem ni som älskar att springa på hårt underlag då, SOM ÄR BLAND DET VÄRSTA NI GÖR MOT KROPPEN DÅ ,genom att ni är inte gjort för det, att utsätta er som ni gör då.

Men benen och ryggen kan få problem då, genom att ni utsätter er för mycket av att springa på ASFALT, SOM ÄR SÅ HÅRT UNDERLAG ATT SPRINGA PÅ DÅ, och köper skor, för att springa på hårt underlag då, fast det kommer inte fungera i längden då, genom att kroppen och hälsan kommer SÄJA NEJ, och det har blivit ett mode att springa då, men kroppen är inte gjort för att springa på så hårt underlag ,som asfalten är att springa då,  genom att ni är inte född för att utsätta er för det. MÅNGA SPRINGER ÄNDÅ PÅ AFALT, FAST DE KAN FÅ ONT AV DET. Ni springer mil efter mil kan tillslut få problem när ni utsätter kroppen som ni gör då.

Men det har blivit på modet, som alla kan få problem med då ,ATT  NU SKA FOLK SPRINGA PÅ HÅRT UNDERLAG, som kroppen varje gång känner av när ni springer för mycket på hårt underlag då, att ni får problem tillslut ni som måste hänga med modeflugan då. Men känner inte in ibland ,att det är fel att utsätta fötterna och benen för det, genom att allt är så inne att röra på sig ,och springa och springa, och ser inte signalerna när de måste ta det lugnt vissa stunder i livet, genom att kroppen är inte gjort för att utsättas som den gör ,och kan känna av ännu mera i benen och ryggen då.

Painting | Print of a couple walking arm in arm along a forest pathGENOM ATT SKELETTET ÄR INTE GJORT, FÖR ATT SPRINGA PÅ HÅRT UNDERLAG ,MEN FOLK SER INTE FARAN ENS skelettet är inte utformat att springa då, och en del kan ha starkt skelett, och känner att det händer ingenting med dem, medans en del känner av mer ,och köper skor på skor för att springa, och känner inte av signalerna i tid ,när de börjar få problem med ryggen, då får ni även problem med benen och knäna, genom att det hänger ihop med kroppen såklart då

MEN FOLK LYSSNAR INTE PÅ KROPPEN DÅ ,utan kan utsätta sin kropp hela tiden, genom att de måste gå ner i vikt som många människor lider av övervikt då och börjar att springa som är inte överhuvudtaget van att springa då. Men börjar utsätta sin kropp för så hård träning, genom att börja springa på hårt underlag ,och är inte van att springa överhuvudtaget då.

FOLK LYSSAR INTE PÅ KROPPEN UTAN KÖR PÅ SITT SÄTT, och kroppen mår inte bra då. Ser att ni har så mycket övervikt då ,och ser inte hela människan överhuvudtaget då. Men kan få problem när de börjar utsätta sig ,springer på hård asfalt då, och är inte van att göra det, UTAN HAR EN SVÅR VÄG ATT GÅ, att rensa varje kilon av övervikt då, som alla kan förstå vilken hård träning de börjar genomgå då. Men kroppen har inte haft problem förut än att de har haft hög övervikt då, men städar mycket problem från att vara överviktig då.

Men ser inte signalerna när de börjar bli för mycket av det, genom att kroppen är inte van att utsätta sig ,som den gör då, genom att de är inte van att utsätta sig då .

Men  börjar utsätta sig för att städa kilon på kilon då genom att gå ner i vikt då,  men ser inte alla fel de gör då genom att hålla  balans genom hela livet ,då är det svårt ibland när de äter för mycket fel mat som folk äter idag, men vill ändra om sitt liv och måste börja ändra om kosten och börjar att träna som de ska ta varsamt med då, för att inte slita på kroppen som inte är van att träna överhuvudtaget KAN FÅ PROBLEM DÅ. Genom att  skelettet kan reagera på det och en del folk som inte är van att utsätta sig för hård träning kan få problem då.

Genom  att männen har ett annat skelett än kvinnorna då männen är byggd med andra muskler än kvinnorna är då och när börjar överanstränga sig och träna som de gör då. De har slutat att känna in då, genom att de har målat att de måste ner i vikt då ,men ser inte signalerna att de kan stöka till mer än vad de hade problem med förr då ,men är så inne i att ta bort alla kilona då. Men de har ett mål att städa ett jättestort problem de har och gå ner i vikt SOM FOLK MÅSTE VARA EXTRA VAKEN DÅ när de börjar utsätta sin kropp för träning de är inte van vid då.

Painting | Print of a couple walking arm in arm along a forest pathMen även inte van att leva som de måste göra, för att städa kilo på kilon ,som blir en pina för en del, eller så kan de städa alla överviktiga kilon då . De kan börja leva, som de vill som andra människor då ,genom att börja jämföra sig med andra människor då, och MÅNGA MÅR DÅLIGT NÄR DE BÖRJAR GÅ UPP I VIKT DÅ ,att börja inte känna igen sig överhuvudtaget då, men känner hela tiden att de måste städa bort problemet de har dragit på sig då.

Men det blir en kamp då, genom att börja ändra om sina liv genom att folk kan fastna i ett dåligt mönster ,och äter så mycket fel mat när de mår dåligt då. MEN GLÖMMER BORT VARFÖR DE MÅR DÅLIGT DÅ, som de måste börja med först då, för att städa kilon, och en massa övervikt då ,genom att de kan komma tillbaka hela tiden när ni mår dåligt, och känner oälskad, då kan folk gå upp i vikt, genom de får så lite uppmärksamhet ,som gör att många kan gå upp i vikt då. Men äter för att trösta sig själv då ,fast de känner att det är fel, så köper de hem fel mat och en massa godsaker. 

Genom att ni FÖDS MED PROBLEM KROPP, som har mycket problem med kroppen då, och går upp i vikt en del människor, genom att ni kan inte ta hand om er på bra sätt ,genom att försöka ha balans genom hela livet är svårt för en del människor då.

Men ni ska lära er ,att inte över träna kroppen då, GENOM ATT GÅ IGENOM SKOGEN ISTÄLLET för att springa på hårt underlag då. Springa i naturen, då tar ni inte skada på samma sätt ,springa på asfalten, genom att i naturen finns det mjukt underlag då ,som är det bästa för er som vill röra på er då, gå i naturen för att spara på kroppen, som ni kommer få problem tillslut ,ni som är så pigg på att springa på asfalten ,för den är för hård att springa på då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.