BARNS TRYGGHET

IBLAND HAR BARN SVÅRT ATT SOVA ,SOM KAN PÅVERKA DEM HELA LIVET, genom att de gillar att inte sova själv ,och är van sen de är liten då ,och känner sig otrygg ibland som ställer till  för föräldrarna då.

Ibland måste de dela upp sig när de har svårt att sova ensam då. De kan påverka dem när de växer upp ,ATT DE HAR SVÅRT ATT VARA SJÄLV DÅ , genom att de är alltid van att ha folk runt sig ,som är stor trygghet för dem, men kan få svårt när de ska leva ensam och sätta bo då.

GENOM ATT DE HAFT EN TRYGG TID IHOP MED FÖRÄLDRARNA. Ibland kan de även sova tillsammans i samma säng, för det är mycket tryggare än att sova helt själv då. Men kan få svårt när de inte kan sova tillsammans med sina föräldrar då. Men kan få svårt när de inte får sova tillsammans med föräldrarna då ,som har  stökar till för dem .De måste  sova själv då, genom att de har vuxit upp och ska klara av att sova ensam då.

Men  måste släppa den trygga vardagen när de sover tillsammans ,SOM VAR EN TRYGG OCH HÄRLIG TID ATT SOVA TILLSAMMANS ,och aldrig känna sig rädd för något då ,tills de en dag måste sova ensam. Men måste sätta bo och leva ensam, som känns när de ska leva ensam, genom att de har inte sina föräldrar med när de flyttar hemifrån. Men har gett dem   tryggheten MÅSTE BÖRJA SOVA ENSAM, som kan stöka till för barn, som har varit van att sova med sina föräldrar ,som känner sig trygg att sova så.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20f31f89bdc48e9c724f93404d7c3235.jpgGenom att föräldrarna tänker inte på ,att barn ska få svårt att sova själv när de vuxet upp. BARN SOM KÄNNER SIG OROLIG OCH RÄDD ,OCH HAR MARDRÖMMAR OCH KÄNNER AV ANDEVÄRLDEN. Barn känner inte sig trygg då ,och då är mamma och pappa bra att sova med, genom att de ger mycket glädje och trygghet.

Barn som är känslig och känner av andevärlden får problem när de växer upp. Men sover tillsammans med föräldrarna när de är barn. MEN KÄNNER ÄVEN AV ANDEVÄRLDEN  NÄR DE FLYTTAR EN DAG OCH SKA SÄTTA BO

Föräldrarna tänker inte på ,när de har vuxit upp att de kan få problem att sova ensam och sätta bo ,som blir extra jobbigt om de har problem med det ,ATT KÄNNA AV ANDEVÄRLDEN ,SOM HAR BLIVIT MER VANLIG IDAG, att folk pratar om andevärlden för det mesta då. När barnen är rädd, då måste de sova hos sina föräldrar såklart. Det är inte meningen att de ska sova själv ,och vara rädd för spöken ,utan måste sova tillsammans genom att ge dem trygghet hela livet.

FÖRÄLDRAR ELLER ANDRA FÅR INTE BORTFÖRKLARA OM BARN SER ANDAR ,GENOM ATT SKYDDA DEM ,OCH GE DEM TRYGGHET SÅKLART. Men barn som är öppen och känslig måste ni ge rätt hjälp, genom att ge dem trygghet, att andevärlden finns runt dem. Men får acceptera barns öppenhet mot andar ,som kan störa dem.

BARN MÅR BÄST NÄR DE FÅR SOVA HOS SINA FÖRÄLDAR Barn kan vara så himla rädd när de sover i sin egen säng. Men ser och känner av andevärlden får inte bortförklara för barnen ens, genom att hjälpa dem skapa en trygg värld genom livet. Men då måste ni acceptera att ni har barn, som känner av saker och ting utan att säga, att de hittar på spöken änglar, utan ni måste skydda era barn ,och lära om barnens känslighet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 5568260d388b29946ed024441dbfaabf-1.jpgMen måste lyssnar på barnen ,när de känner av spöken änglar kan kalla dem för olika saker. Men lyssnar på dem ,och ge dem trygghet i livet. Barn får leva med det ,när de föddes och är öppen, då måste föräldrar lära känna sina barn, och säger, att de hittar på så mycket, utan lyssnar på dem, genom ge dem trygghet i livet. Barn växer upp, men har andar änglar med sig. Men får hjälpa dem.  MEN KALLA INTE DEM FÖR SPÖKEN ,GENOM ATT DE KAN SKRÄMMA BARNEN. SÄG ÄNGLAR SOM KÄNNS BÄTTRE NÄR DE ÄR RÄDD OCH LTIEN.

VI HAR SKYDDSÄNGEL SOM ÄR BÄTTRE ATT PRATA OM. 

MEN SEKTER KAN SKRÄMMA BARNEN TILL VANNESINNE, OCH PRATAR OM DEMONER DJÄVULEN ,SOM SKRÄMMER BARNEN. Genom att det är folks påhitt, att hitta på ett namn när de ser saker. Men kommer från bibeln, som skrämmer barnen för det ,när de ser andar ,så kan de hitta på djävulen och demoner verk. Men kan må så dåligt och ser demoner.

Men demoner är även gamla mörka energier ,som ligger kvar i gamla hus ,kan folk uppleva mörk energi från folk ,som bott där. Men folk kan dra dit prästen eller andra och skrämmer barnen ännu mer för demoner och djävulen. Men barnen får inte växa upp i en trygg värld. Men en del människor kan skrämma barnen när de ser andar, som kan visa sig hos dem. GE BARNEN EN TRYGG FRAMTID. 

Men en del vill komma nära dem, som inte de kan förstå, att de kan även varna dem för saker de tänker inte på. Men kan dra in folk som inte förstår ,att vi har andra sidan ,som kan titta in hos dem ,som har problem. Men vill nå dem när de har problem, men folk förstår inte det. Men kan stöka till, så barnen blir livrädd hela livet. MEN FINNS INTE DEMON ELLER DJÄVULEN DE HITTAR PÅ. MEN LÄR DEM PRATA OM ÄNGLAR SKYDDSÄNGALR ,SOM LUGNAR DEM. Barn kan ligga i sängen och är rädd.

Men lär om ljusare saker ,än prata om mörker hela tiden ,genom att det hjälper ingen i livet ens. Men lär barnen om andra sidan, men på rätt sätt. Men barnen måste förstå när de har besök. Men gör inte om det till mörker, som skrämmer dem hela livet. Men kan visa sig på ett sätt, så ni ska förstå dem, när de lämnar meddelande till er. Men kan vara problem att förstå en del gånger, när de vill nå fram till er. Men försök att städa bort demoner och djävulen genom att hjälp barnen in i en trygg värld. GE BARNEN EN LJUSARE VÄRLD.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är file004.gifMEN DE BORDE TRAPPA NER LITE PÅ INTRESSET ATT PRATA OM ANDEVÄRLDEN DÅ , genom att barnen känner sig inte trygg, när ni pratar om andevärlden. Men även när de ser fel tv program, som påverkar barnen enormt då, som är så populärt idag ,att titta även på hemska filmer då.

Men ni måste vara lite aktsam om att prata om andevärlden, eller se hemska filmer med barnen, genom att de känner sig inte trygg ens, och drömmer fruktansvärda drömmar ibland, GENOM ATT DE HAR MED SIG NÄR DE SKA SOVA DÅ ,och vad de upplevde då ,och kommer sova så oroligt då. Men kryper ner i mamma och pappas säng, för de är så otrygg när de matas med hemska program, som barnen klarar inte av att se då ,GENOM ATT I BARNENS VÄRLD ,DÅ FINNS DET INGEN URSILJNING ÖVERHUVUDTAGET DÅ. FILMER HAR BLIVIT VÄRRE OCH VÄRRE. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är file007.gifMen idag kan barn få svårt att sova på grund av folk pratar om andevärlden eller föräldrarna är så intresserad av dem då ,MEN ÄVEN ATT DE SER FILMER DE INTE KLARAR AV ATT SE ÖVERHUVDTAGET DÅ, genom att de har inte utvecklats som en vuxen då, utan är fortfarande ett barn då. Men tror att barnen klarar av att se hemska saker på teven ,eller pratar om andevärlden, SOM DRAS TILL BARNEN DÅ. Barnen kan få problem med det ,genom att föräldrarna tänker inte på ,att de stökar till för ett litet barn, när de måste se alla hemska program, eller prata om andevärlden ,eller andra hemska saker ,som barn inte kan ta in på rätt sätt då.

Genom  att de kommer nattetid när barnen ska sova ,och kan sova oroligt och då får föräldrarna sova trångt ibland ,genom att de kan inte sova själv, genom att de är så rädd då, MEN MÅNGA BARN GILLAR ATT SOVA MED SINA FÖRÄLDRARNA DÅ, känns mer tryggt än att sova själv och vara rädd då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är simon_dewey_angels_among_us_ezb0zn.jpgDet är inte fel att låta barnen sova hos föräldrarna, GENOM ATT BARNEN UPPLEVER MYCKET TRYGGHETEN NÄR DE SOVER TILLSAMMANS DÅ, men det kommer problem när de ska bo själv då, genom att de är van att sova ihop med föräldrarna då, och då kan en del få problem när de ska bo själv, och det tar en tid. Men föräldrarna måste ändå sova hos dem fast de har flyttat då. Och det kommer mycket sen de var barn ,att de vill ligga i samma säng då, som stökar till när de växer upp.

Men  barnen mår bra att sova hos föräldrarna när de växer upp, att de kan sova och läsa böcker ihop, men känner bara lukter från föräldrarna kan känna sig lugn då, genom att de kommer sen de var barn ,när sover tillsammans då ,SOM ÄR ETT BRA SÄTT  NÄR DE VÄXER UPP DÅ.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mitt-barn-birgitta-andlig-inspiration.png

Men inte alla föräldrar vill ha det så, MEN DET FINNS FÖRÄLDRAR SOM HAR DET SÅ, och då är så van att sova så, och tröttar inte ut sig alls ,utan är så van att sova så ,som blir till en vana att sova i samma säng ,och det fungerar bra för föräldrarna då, genom att de är van att sova trångt då.

Men känner inte av att sömnen blir skadad på något sätt ,utan är så van och sover hela natten utan en massa problem med sömmen då ,utan fungerar bra då. SOVER UTAN PROBLEM GENOM ATT MAN ÄR VAN DET.

Men det blir jobbigt en dag, när de måste sova själv. Men det  tar ett tag att bygga upp den tiden ,ATT BO SJÄLV. Ibland måste även någon av föräldrarna sova där, eller hemma om de måste sova själv då.

Barnen känner sig otrygg när ska sova själv, men det tar ett tag att börja bygga upp och leva lite ensam då, genom att många barn kan lida mycket när de ska flytta hemifrån ,och bo själv då. Om det  känns tomt att leva ensam ,då kan de även flytta ihop med människor ,som täcker upp behovet att slippa sova och bo själv då. Men kan ha svårt ibland ,när de måste vara ifrån varandra, MEN MÅSTE BÖRJA TRÄNA ,OCH BÖRJA BYGGA UPP ETT TRYGGT LIV, som har svårt att klara av första tiden då ,genom att bo med andra ,då är de inte ensam. Men ibland måste de leva ensam, som blir en stor pina för dem, och kan må ännu mera dåligt när de måste bo själv då.

GENOM ATT FÖRÄLDRARNA ÄR DERAS TRYGGASTE GRUND DE HAR DÅ, där kan de sova och gå som de vill, men har svårt att släppa tråden från föräldrar. De är de som ger dem tryggheten ,som  har känt sig trygg under sin uppväxt tid då ,men kommer tiden när de måste bo själv, och då kommer det problem, genom att de är van att ha sina föräldrar runt sig då ,som stökar till när de ska bo ensam då.

DET TAR TID ATT BYGGA UPP LEVA ENSAM ,OCH KÄNNA SIG TRYGG DÅ, fast de bor inte hos sina föräldrar ,utan måste börja bygga upp en ny trygg grund att stå på då. Ibland kan det ta tid ,genom att barnen saknar sin familj, som inte kan leva ihop längre ,genom att de har vuxit upp, och måste börja bo själv då, men otrygghet kan komma och gå en längre tid, genom att de är så knuten till föräldrarna då.

Barn som måste sova hos sina föräldrar, kan få problem när de växer upp ,MEN MÅSTE TRÄNA SINA BARN DÅ, att de en dag måste bo själv då, men folk kan glömma bort det genom att de är så van, att sova ihop varje natt, och tänker inte på det, genom att det har blivit till en vana då. När de måste bo själv måste flytta ,som kan kännas tufft om de flyttar ensam då.

Men de kan flytta  ihop med andra då, eller så hittar de en kärlek relation då, och flyttar ihop med. Då löser de mycket att slippa bo själv då, men har svårt att vara ensam när andra inte är hemma, då är borta länge perioder, då vill de inte sova själv överhuvudtaget då, GENOM ATT DE KAN BÖRJA MÅ DÅLIGT DÅ, när de känner att de måste vara själv, eller de känner av att de måste gå olika vägar ,då får de problem på en gång, genom att de klarar inte av att bo ensam utan kan bli sjuk inombords.

GENOM ATT DE HAR SVÅRT ATT BO SJÄLV ,SOM KOMMER SEN DE VAR BARN DÅ ,som sov tryggt i deras säng då. Men har lämnat sitt föräldrar hem, och måste börja bygga upp ett liv utan sina föräldrar då.

MEN DE KAN FÅ PROBLEM FRÅN OCH TILL, TILLS DE HAR BÖRJAT BYGGT UPP ETT TRYGGT LV DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.