GRÄSMATTAN – LAWN

JAG SER EN BILD AV GRÖNT VACKERT GRÄS SOM ÄR SÅ VACKERT GRÖNT GRÄS DÅ.

MEN JORDEN MÅR INTE BRA AV ALL BESPRUTNING ,som jorden får utstå då ,och folk måste ha gröna gräsmattor ,som är skinande grön och vacker då, genom att de kan inte acceptera att gräsmattan börjar få en massa problem ,genom att den kan bli ful ibland, och då åker besprutning medel på gräsmattan, som har börjat förändra sin färg då. Folk  börjar köpa en massa medel till gräsmattan som börjar få problem då.

MEN NI MÅSTE BLI AKTSAM OM JORDEN DÅ, genom att ni kan även förstöra jorden, genom att ni använder giftiga ämnen i jorden då, genom att ni har så lite koll på det då. Ni vill ha en vacker skinande grön gräsmatta, som skiner så mycket då genom att ni acceptera inte om gräsmattan får en massa bruna fläckar, då börjar ni med bekämpningsmedel sprutar på gräsmattan, genom att ni måste ha en grön skinande gräsmatta då.

Men ni kan få den grön och vacker ,men ni börjar förstöra den, genom att ni har inte koll på vad det innehåller då, GENOM ATT NI FÅR MER OCH MER PROBLEM MED GRÄSMATTAN DÅ, genom att ni har börjat bekämpa den baklänges, GENOM ATT NI HAR INTE KUNDSKAP OM NATURENS LAGAR ÖVERHUVUDTAGET DÅ ,när ni får mossa eller dålig yta på gräsmattan ,då har ni gett den för mycket bekämpningsmedel då, genom att ni har börjat bekämpa en gräsmatta, som ni besprutar med en massa medel, som är så mycket gift i att använda sig av, och gräsmattan blir inte bättre då ,utan sämre när ni börjar förstöra rötterna på gräsmattan ,som kommer få mer och mer problem med gräsmattan då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 812023.jpgFOLK FÖRSTÅR INTE VILKA FEL DE GÖR DÅ ,när de kör med bekämpningsmedel ,som ni ska vara aktsam med, genom att ni kan få stora problem i framtiden då. Idag vill folk ha grönt och vackert under sina fötter då, genom att folk kan inte acceptera en gräsmatta ,som har liten brun fläck då utan börja bekämpa den med giftiga medel då, genom att de har inte lärt sig om hur de ska ta hand om den.

Om ni går tillbaka i tiden hur var det då, DE HADE INTE SÅ MYCKET PROBLEM DÅ, genom att de använde inte besprutningar förr då ,genom att de hade inte uppfunnit giftiga besprutningar ,då hade inte problem då, genom att de hade inte börja bespruta gräsmattorna som folk gör idag.

Genom att idag förstör folk gräsmattorna ,genom att de har inte lärt sig eller sett tillbaka på hur det var förr då ,men börjar förstöra jordens yta med besprutningar då, men kommer få problem ,genom att de har ibland börjat besprutas gräsmattan flera gånger om året, och gräsmattan kommer få ännu mera problem då, GENOM ATT GRÄSMATTAN MÅSTE TA EMOT SÅ MYCKET GIFTIGA ÄMNEN ,SOM DE BEKÄMPAR MED DÅ. 

Men folk ser inte det ,eller ta reda på vad de kan göra då, UTAN DE TAR BEKÄMPNINGSMEDLET DÅ, för städa problem de har med gräsmattan ,som får ännu mera problem då, genom att den kan börja tappa färg, genom innehållet SOM INNEHÅLLER FULLT MED EN MASSA GIFT, som går rakt ner i jorden då, som får svårt att hämta sig efter  besprutningar då, genom att jorden är inte jord för en massa giftiga ämnen som jorden får utstå då.

Men de ser inte att det går behålla gräsmattan grön och vacker om ni låter bli besprutning ,som innehåller en massa giftiga ämnen ni sprutar rakt ner i jorden då, och jorden är inte gjort för det UTAN ALLT KOMMER EFTERÅT, OCH NI  KOMMER FÅ PROBLEM I FRAMTIDEN DÅ ,genom att ni har börjat bekämpa gräsmattan med så mycket olika gifter ,som kommer få problem i framtiden då ,GENOM ATT GRÄSMATTAN  HAR BÖRJAT ATT BEKÄMPA SIG SJÄLV DÅ ,och börjar få problem då, och då kan problem på problem dyka upp, som ni inte tänkt på då ,att gräsmattan börjar visa upp en massa problem då genom att den kan få ännu mera problem ,när ni håller på att laborera med gräsmattan då.

Det kommer efteråt alla problem, GENOM ATT GRÄSMATTAN SÄGER NEJ, OCH BLIR SJUK AV ALLA GIFTIGA BESPRUTNINGAR DÅ, och får ännu mera problem, genom att gräsmattan har fått så mycket giftiga ämnen i gräsmattan, som leder ner till alla rötter i jorden då ,och får svårt att överleva när många rötter dör, genom att gräsmattan klarar inte av allt gift, som den får utstå då ,genom att allt går rakt ner i rötterna då, och den kommer få mer och mer problem då.

GENOM ATT FOLK INTE LÄRT SIG OM HUR NATUREN FUNGERAR DÅ,  genom att den dör ut, och får bruna fläckar och då börjar de besprutas igen och igen, men kommer få ännu mera problem, genom att rötterna gillar inte gift då, genom att de använder så giftiga ämnen i marken, som kommer tillslut få problem efter flera års bekämpningsmedel då, SOM KOMMER TA DÖD PÅ ALLA RÖTTER DÅ.

Men för att rädda gröna vackra gräsmattor ska ni vara aktsam ,att använda en massa bekämpningsmedel då, genom att allt kommer i framtiden ,att ni får problem, LÅT GRÄSMATTAN VARA, LÅT DEN FÅ VÄXA UTAN BEKÄMPNINGSMEDEL DÅ, om ni  låter bli bekämpningsmedel ,då kan ni rädda gräsmattan i framtiden då, genom att allt kommer senare när ni har tagit död på gräsmattan då, genom om alla besprutningar då. Det  kommer senare efter sen ni förstört gräsmattan eran av allt då. Det  kommer senare GENOM ATT NI HAR TAGIT DÖD PÅ GRÄSMATTAN DÅ.

Men allt ni sprutar på jorden med giftiga saker kommer senare då, OCH DÅ KOMMER  FOLK FÅ PROBLEM I FRAMTIDEN DÅ, genom att allt som ni förstör gräsmattan med kommer i framtiden, och då börjar ni bekämpa gräsmattan igen och igen. Men ni skulle låtit bli från början bekämpa gräsmattan, och låtit den vuxet istället för att besprutas med en massa bekämpningsmedel då.

Men det går börja rätt med gräsmattan då, genom att inte ta bekämpningsmedel i den då UTAN LÅT GRÄSMATTAN VÄXA UTAN BEKÄMPNINGSMEDEL DÅ, för att behålla gräsmattan i framtiden ,och ibland har den fläckar som är normalt ibland ,att den kan få problem då, men låt bli att ta bekämpningsmedel på den, genom att den kommer bli mycket värre, om ni börjar bekämpa den med starka giftiga medel då ,och låt den få växa utan en massa bekämpningsmedel då.

Genom att behålla den i framtiden, genom att allt kommer senare när ni matar den med giftiga produkter då, SOM ALLTID KOMMER SENARE DÅ, men låt bli det, och låt den få växa utan en massa besprutningar då för att behålla den då.

Ni som har inte utsätt gräsmattan för en massa giftiga ämnen då ,och fortsätt att inte ta till en massa bekämpningsmedel då ,UTAN LÅT DEN LEVA GRÄSMATTAN DÅ ,genom att låta bli att förstöra gräsmattan, och lär dig om den, och behålla gräsmattan utan en massa problem då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.