BANDAGET

FOLK  HAR BANDAGET NÄR DE HAR SKADAT SIG DÅ, men kan ha det för länge, genom att  har gått för länge, genom att vi har inte upptäckt det i tid då.

Men kan ta hjälp av av andra saker när vi har skadat oss. Folk har inte upptäckt att de kan skada dem om de inte ändrar om då ,genom att de fortsätter år från år att använda samma sak, genom att det ser ut som trasor runt handen då,  så utslitet bandage som folk kan gå för länge med då.

GENOM ATT DE MÅSTE HA LUFT I MELLAN DÅ, och folk kan gå för länge med bandaget ,och byter inte ut det utan använder flera gånger på samma skada då, genom att handen har fått problem från skadorna då, genom att folk kan linda in skadan för länge då. OCH HUDEN MÅSTE ANDAS DÅ ,och skadan kan förvärras då, genom att leden måste gå tillbaka själv. Det känns onaturligt att linda in skadan då ,genom att den kan förvärra ännu mer när folk går för länge med bandaget då. Och de har svårt att släppa det ,och känner sig rädd samtidigt om de gör fel då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpg

Men jag fick en bild av så mörk hand ,som höll på att tvina bort då ,och då går folk för länge med bandaget ,skulle ha släppt det för länge sen.  TA BORT DET I TID.

Fick se armen handen, och armen höll på att tvina bort under bandaget då. Och DÅ HAR DET GÅTT ALLDELES FÖR LÄNGE  med armleden och handen då.

Folk lindar in för länge med bandaget, och får problem av bilden jag såg då. TA BORT DET I TID.

Jag förstår att folk kan linda en liten stund när skadan är ny då ,men sen måste vi släppa bandaget, annars får vi problem om vi går för länge med bandaget då, genom att huden reagera och skelettet reagerar på det om vi trycker åt för länge på skadan då, GENOM ATT ALLT SKA LÄKAS I SIN EGEN TAKT DÅ och linda in för länge med bandaget då, genom att vi kan få problem .Jag såg ,men allt ska vara med måtta och inte överdriva ,som kan gå för länge med bandaget då, Men får problem av att inte låta huden andas, och även problem om vi trycker åt för mycket när vi lindar in  oss med bandaget då.

GENOM ATT KAN VARA HÅRDBild på ViTri Kompressionsbinda 8 cm x 7 mHÄNT när de lindar då, men trycker för mycket då, som folk kan göra då. Ibland tänker inte folk när de lindar, att de gör så många fel då ,när det är extra viktigt att huden andas ,och även skelettet kan få ett problem när vi lindar för hårt då.

Men ibland kan även bandaget hänga för löst, som har ingen verkan alls, MEN DET ÄR VIKTIGT ATT GÖRA RÄTT  DÅ ,när ni lindar så hjälper det. Det är viktigt att vi inte har det för länge bandaget då ,genom att det kan förvärra mer då. Vi ska släppa bandaget så fort vi kan då, genom att hunden måste andas då och inte gå och trycka ihop skelettet för länge då.

 

2 reaktioner till “BANDAGET

 1. My partner and I stumbled over here coming from a different web address and thought I
  might as well check things out. I like what I see so now i’m following you.
  Look forward to going over your web page yet again.

  1. Thank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.