ÖSTERSUNDS KOMMUN

Folk har det inte lätt som söker arbete i Östersund ,GENOM ATT DE KAN BLI UTNYTTJAD PÅ VISSA PLATSER DÅ ,och kan även anställda folk ,som får göra samma jobb som dem. Men söker sommarjobb, och tror att de får som folk som redan jobbar där.

Men kan få mindre betalt än folk som arbetar inom kommunen då ,genom att de kan utnyttja människor, genom att folk måste ha ett jobb idag. Men betalar för lite pengar till dem som jobbar där, genom att de är så uppdelat där, genom att folk får extra jobb, som kommun har att erbjuda då, MEN FÅR SÄMRE BETALT ÄN ANDRA DÅ ,genom att ungdomarna, som får sämst betalt än andra då, och många ungdomar kan åka på det, när de söker sommararbete då ,och andra som redan arbetar där får mycket mer betalt, fast de gör samma jobb då. MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ DET OCH GE RÄTT BETALT TILL DEM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gifMen även folk som får på jobb från arbetsförmedlingen får lägre betalt, än andra då fast de gör samma sak då, genom att det är arbetsförmedlingen ,som har erbjudet dem arbete ,som får lägre betalt än andra som jobbar fast inom kommunen då ,SOM FÅR MYCKET MER BETALT ÄN ANDRA ANSTÄLLDA ,som arbetsförmedlingen visar dem  ,och samma med alla ungdomar som vill ha jobb ,får lägre lön andra då.

Det är mycket bättre att gå direkt till kommunen än att söka genom arbetsförmedlingen då ,genom att folk får lägre lön ,än folk som redan är anställd med riktigt lön då. Men utnyttjar folk som får dessa jobb då ,GENOM ATT DE SKA HA SAMMA SOM DEM SOM JOBBAR DÄR.

MEN FOLK KAN FALLA PÅ DET, OCH BLIR KVAR MED DÅLIG LÖN, GENOM ATT ARBETSFÖRMEDLINGEN VISAR FOLK FEL VÄG, genom att det är så lite arbeten då ,och folk och ungdomar tar jobb de erbjuder då. Men utnyttjar ungdomarna, men även andra då genom att de betalar ut fel lön till dem då. DET ÄR MÅNGA SOM ÅKER PÅ DET IDAG. Det är  lite riktiga arbeten idag,  genom så mycket arbetslöshet, och många blir utnyttjad på andra ställen, som har som kommun, och tar in folk från arbetsförmedlingen då. Kan tvinga folk ta jobbet ,annars kan de dra in bidrag som går på bidrag med liten lön. HÅLL ER FRÅN ARBETSFÖRMEDLINGEN SÖK PÅ EGEN HAND.

GENOM ATT DE FÅR LITE BETALT IDAG. När de ska bo själv, då får folk problem genom att hyran är hög, men även lön är problem att hyra lägenhet för så liten lön. Det går inte ihop ens. Söka lägenhet ,som är ett skämt med den hyran. MÅSTE DELA UT MER PENGAR TILL FOLK, SOM SKA HYRA EN LÄGENHET ,GENOM ATT HYRAN ÄR FÖR HÖG FÖR DEN SOM BOR DÄR. Men finns ingen balans hyran och lön bidrag, men måste bli en ändring på allt nu ,GENOM ATT DE MÅSTE FÅ TAK ÖVER HUVUDET.

Det är riktigt illa och dåligt idag, eller får dela med andra på hyran ,och andra uppgifter som alla har ,det kostar att leva idag som ingen inom regeringen verkar förstå då, genom att det kostar att bo och leva då .Folk kan knappt leva då och plus pensionsgrundande lön ,som är bland det viktigaste att ha en pension när vi blir gammal då. MEN MÅSTE VARA BLIND ALLA INOM REGERINGEN.

Jag förstår inte hur de tänker då, utan folk måste få bra betalt, som jobbar med samma arbete då ,men många ungdomar kan falla på det ,genom att de har inte så mycket koll ibland ,när de tar extra jobb då, SOM FÖR DET MESTA ÄR INTE PENSIONSGRUNDANDE LÖN DÅ,  ,genom att de tar så mycket sommar jobb ,som de tänker inte på ,att måste ha samma lön som folk som jobbar där. Men även andra som har fastnat i jobben ,genom att de har inte så många val ,genom att det finns så mycket arbetslöshet idag ,och då åker folk på jobb de erbjuder då. Men får dåligt betalt än folk som arbetar med samma sak då ,genom att de får riktig lön med pensionsgrundande lön då.

Det måste bli en ändring på alla lönerna genom att folk måste leva och bo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.