MÅSTE BLI ETT SLUT PÅ VÅLDTÄKTERNA I SVERIGE

VAD HÄNDER I SVERIGE NU. GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKER, SOM KVINNOR TJEJER FÅR SPRINGA FRÅN. MEN ÄVEN FAMILJEN MED SMÅ BARN BLIR UTSATT IDAG ,GENOM ATT DE SLÄPPTE IN FARLIGA MÄN SKULLE SAGT NEJ TILL. 

SVERIGES VARDAG IDAG.

FOLK KAN KÄNNA SIG TRYGG I SMÅ STÄDER ,när de bor i små städer ,att det händer ingenting i små städernas då, genom att folk tror att större städer har mycket mer problem då, men det händer lika mycket i små städer då, GENOM ATT ÖSTERSUND ÄR EN LITEN STAD ,som har fått så mycket problem genom all invandring ,som inte kollat upp extra noga vem de ska säga JA till då.

Men landet översvämmas med så mycket problem nu, även äldre som tror att de är trygg, men tji fick de. Men även äldre människor blir utsatt för våldtäkter, som vi har aldrig haft problem med då, men folk kan inte se igenom länder vilka de ska säga JA till då, GENOM ATT DE HAR INTE LÄRT SIG OM  MÄNNISKOR FRÅN SVARTA LÄNDER DÅ.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är servant_or_slave_woman_in_mogadishu.jpg

FOLK SOM KOMMER FRÅN SVARTA LÄNDER HUR DE FUNGERAR HOS OSS, där folk har ingen insikter tänker inte på vad de gör, att de skadar folk då. De kan hoppa på människor som är sjuk och gammal nu ,och nu fick en kvinna som var 92 år bli utsatt för en svart man då, men får stanna i landet då, och många kvinnor har blivit utsatt för svarta killar ,som till och med ger sig på en 92 åring, då har det gått alldeles för långt när gamla människor blir utsatt för våldtäkt då. DET SYNS VILKA GALNA MÄN DE HAR SAGT JA TILL.

Men landet skulle ha gjort rätt från början då,  skicka hem varje kille som våldtar en kvinna då, för att få slut på stora problem då .OCH DET SKULLE TA SLUT OM DE VISSTE ATT DE FICK LÄMNA LANDET DÅ, och aldrig återvända överhuvudtaget till Sverige då. Det skulle bli snabbt slut om de skickade hem killarna då, genom att få slut på ett jättestort problem vi har i landet då när killarna kan våldta en gammal kvinna på 92 år, då ser ni hur illa landet är idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.pngLAGBOK

LÄMNA UT EN LAGBOK NÄR FAMILJER FRÅN SVARTA LÄNDER ELLER ANDRA LÄNDER SOM KAN SKADA OSS. Genom att visa männen att de åker hem, och får inte ens se åt Sverige mer ,utan hem även om de har krig. Vem ska vi rädda idag???? SVENSKA KVINNORNA TJEJER BARN SKA RÄDDAS SÅKLART. SKICKA HEM DEM PÅ EN GÅNG. 

GENOM ATT DE HAR TAGIT IN FEL FOLK I LANDET DÅ ,och ingen kan känna sig trygg idag när de ska ut då ,genom att de våldtar även kvinnor mitt på dagen ,och även gamla människor råkar illa ut. Men har tagit in farligt folk ,som har tagit in fel folk i Sverige då, men killarna går därute ,men får stanna i landet då, när de har våldtagit kvinnorna då ,och då har det gått för långt då. VI HAR ETT SKÄMT TILL REGERING.

MEN KILLARNA KOMMER FORTSÄTTA ATT GÖRA SAMMA SAK, genom att de har inte skickar hem killarna när de våldtar kvinnorna då, och folk måste se att vi har fått så mycket problem i Sverige, som vi aldrig haft förut, äldre människor blir våldtagen, då har landet jättestora problem då ,och får svårt att skydda sig mot killarna då ,genom att killarna går där ute då, och har inte skickat hem dem då. MEN MÅSTE SÄTTA SIG PÅ ETT PLAN SKICKA  HEM DÄR HAN KOMMER IFRÅN, GENOM ATT KILLEN GAV SÅ MYCKET SKADOR SOM  TJEJER KVINNOR SJUK EFTER VÅLDTÄKTEN GRUPPVÅLDTÄKT.

Nu måste de börja skicka hem varje kille som våldtar ,för att visa killar familjen att vi accepterar inte det, och utvisa dem från landet då. SVERIGE SKULLE MÅ MYCKET BÄTTRE DÅ, OM DE BÖRJADE RESPEKTERA VARJE KVINNA OCH BARN, att säga NEJ till detta största problem vi fått i landet då ,och ingen kvinna kan gå ut som förr då ,utan måste ha sällskap eller hund med sig då, och måste bära med oss överfalls saker och spray, som ska skydda oss, men ska vi ha sådant samhälle nu att vi ska gå träna för att klara oss i samhället då ,ELLER MÅSTE BUNKRA UPP EN MASSA MEDEL MOT ATT SKYDDA OSS DÅ. MÅSTE KÖPA HUND SOM ÄVEN ÄR EN KOSNAD FÖR FOLK DÅ.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ungdom-och-hund-birgitta-andlig-inspiration.png

Ska vi ha ett sådant samhället då att folk måste bära på sig en massa skydd mot att inte bli utsatt för våldtäkter gruppvåldtäkter. NEJ MÅSTE SÄTTA STOPP FÖR GALNA MÄNNEN ,SOM REGERINGEN TAR IN TLL SVERIGE.

Genom att folk måste be människor om skjuts då. Folk som har inte bil. Alla har inte bil då, och många ungdomar idag kan råka illa ut nu. MÅSTE BLI ETT STOPP PÅ ALLA GALNA MÄN ,SOM SKADAR OSS.

MEN MÅSTE HA BIL ,SOM INTE ALLA HAR RÅD MED. 

Men nu kan även äldre människor som är 92 år råka illa ut ,och måste skydda sig då, genom att folk hämtar dem och skjutsar dem då ,och kan inte  gå själv idag, GENOM ATT VI HAR FÅTT ETT FRUKTANSVÄRT SAMHÄLLE DÅ ,genom att folk respekterar inte oss överhuvudtaget då. 

Killarna kommer hit ,och gör som de vill med oss. Men är det rätt att göra så? NEJ SÅKLART. GENOM MÄNNEN FÅR LEKA MED OSS, SOM ÄR INTE RÄTT ENS ,MEN HAR INGEN UPPFOSTRAN NÄR DE KOMMER HIT. Men har inte lärt sig att respektera kvinnor och barn och tjejer. Idag får mycket familjer vara rädd ,att det ska hända tjejer ,eller  barn som kan även ta dem ,som är 9 år ,då har landet enorma problem. Men barn ska även växa och lära sig om sex ,men inte möta på våldtäkt som är den värsta de blir utsatt för då.

MEN ÄVEN VÄRRE GRUPPVÅLDTÄK ,SOM KOMMER FRÅN KONSTIGA LÄNDER, SOM VISAR INTE TÅN ENS TAR DE HIT. MEN ETT PAR ÖGON SER VI IDAG. Men tänk vad vi får gå igenom ,när inte ändrar om kvinnor och tjejer ,när de kommer hit. Men kolla på hur de är klädd, då förstår alla att vi får springa, genom att de ser en kvinna som visar ansiktet ,men även tån ,och ben och mycket mer. GENOM ATT VI FÖLJER ETT MODA HÄR ,SOM KAN INGENTING OM DÅ. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka_thumb3.jpg

Men ska vi ha ett sådant samhälle att vi kan inte gå ut då genom att ingen vill bli våldtagen ,som är det värsta en kvinna kan bli utsatt för då. Men idag är det vardagsmat ,genom att det händer hela tiden när de säger JA till fel folk ,som inte kan respektera oss överhuvudtaget då. IDAG ÄR DET GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER DÅ. SOM STÅR PÅ ALLA LÖPSEDLAR IDAG ELLER ANDRA NYHETER.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpg

FOLK FÖRSTÅR NÄR DE SER KIVNNORNA SOM KOMMER HIT, DÅ FÅR VI SPRINGA FRÅN MÄNNEN, GENOM ATT DE JAGAR OSS SÅKLART. MEN SKADAR OSS. VI BLIR SJUK INOMBORDS. Ni måste skicka hem killar som våldtar på en gång ,då skulle vi få snabbt slut på ett jättestort problem ,genom att de förstör ett liv då ,SOM INGEN KAN SÄTTA SIG IN I ,HUR SJUK KVINNOR OCH BARN BLIR EFTER EN VÅLDTÄKT DÅ, genom att hela deras liv är förstört då

VI TYCKER ATT REGERINGEN TAR FÖR LÄTT PÅ DET  ,genom att killarna skickas inte hem då, utan får stanna kvar då ,och ska vi ha ett såhär samhälle nu.

NEJ ,VI MÅSTE FÅ EN STOR FÖRÄNDRING DÅ ,genom att kvinnorna och barnen ska gå fritt idag ,och nu kan vi inte gå ensam, och det finns i hela landet problem med våldtäkter ,som har blivit för mycket av det.

GENOM ATT DE SKULLE TAGIT TAG I DET PÅ EN GÅNG, EN ENKELBILJETT TILL SITT HEMLAND DÅ, genom att de fortsätter hela tiden nu, att utsätta kvinnorna och barnen då.

Men måste få ett stopp på allt, för ingen har rätt till det, GENOM ATT NU MÅSTE NI RÄDDA LIV DÅ, genom att många kvinnor och barn kommer må dåligt idag ,om det inte bli en ändring på allt nu, och nu är det sommar och då kan igen freda sig idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gifGENOM ATT DE RESPEKTERAR INTE SVENSKA FOLKET DÅ ,fast de har hjälpt dem med allt bo i landet, då ska de respektera oss inte köra med våldtäkter ,när de har flyttar hit. GALNA MÄN DE SAGT JA TILL. De respekterar inte svenska folket överhuvudtaget då, och när de våldtar en kvinna som är 92 år, då har vi folk i landet, som ska hem på en gång, genom att den killen kommer fortsätta att våldta svenska kvinnor då, genom att han har gett sig på en kvinna ,som var ute och gick då.

Det har gått för långt 92 år, men ringer det någon klocka hos regeringen????? NEJ SÅKLART ,NI SÄGER JA TILL GALNA MÄN 92 ÅR ,MEN DÅ HAR NI TAGIT IN FARLIGA GALNA MÄN. Men har aldrig hänt förut att 92 år blir våldtagen. Men nu blir  kvinnor våldtagen av män som kommer från svarta länder. Men ta inte in mer män, som kör med våldtäkt ,genom att kolla upp männen och där han kommer ifrån. MÄNNEN ÄR TOKIG FRÅN DEN DELEN AV AFRIKA. 

Men hade inte tänkt att bli utsatt för en våldtäkt ,genom att hon är 92 år, då tror folk att det är lugnt då, MEN INGEN GÅR SÄKER IDAG, och de ska lämna landet på en gång då, genom att flera kvinnor kan bli utsatt då.

Men killen finns i Sverige då, men har våldtagit en kvinna i lilla Östersund på Frösön ,som folk tror att det är lugnt då, men vi har fått mycket problem med våldtäkterna i Östersund och  Frösön, så vi går inte fri från problem då, men vi får stanna inne eller ta hjälp av människor ,när vi ska ut då ,SÅ LÄNGE DE INTE UTVISA KILLARNA, då har vi problem i landet då genom att de kommer göra det igen då.

Men ni måste börja bli hård mot dem, GENOM ATT GE DEM EN ENKELBILJETT HEM FÖR ATT FÅ SLUT PÅ ETT JÄTTESTORT PROBLEM DÅ. Folk har kunnat tagit sina promenader i lugn och ro ,när vi vill ut och röra på oss då, men nu kan vi inte det, genom att vi kan råka illa ut nu ,som landet ser ut idag bara en massa problem för kvinnor och barn då.

 MÅSTE HJÄLPA KVINNOR OCH BARN GENOM ATT SKYDDA DEM, genom att de måste sätta gränser, för att vi ska kunna leva då.DE MÅSTE RÄDDA SVENSKA FOLKET FÖRST DE GÅR FÖRST DÅ. Vi måste tänka på alla kvinnor och barn idag, att de ska gå säker idag då. De ska tänka på svenska folket, och rädda sitt eget folk, för att slippa bli sjuk svenska folket genom alla gruppvåldtäkter och våldtäkter som är nu.

Kvinnorna och barnen går först nu ,och skicka hem varje kille när de har våldtagit kvinnorna och barnen då, genom att svenska folket går först nu ,och rädda sitt eget folk, och SKYDDA LANDET FRÅN DESSA FRUKTANSVÄRDA GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER NU. Det spelar ingen roll hur förhållandet är då, utan har de skadat en kvinna eller ett barn, då måste de lämna landet med en enkelbiljett då, genom att rädda landet mot problem då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.