MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL PROTECTION, BIG PROTECTION

Jag fick en UNDERBAR NATT MED MIN TVILLINGSJÄL OCH KUNDE VAKNA UPP MED ETT LEENDE PÅ PÅ LÄPPARNA DÅ ,men allt kändes så himla bra i natt när han ringde till mig på Facebook camen då.

Jag han hade ringt flera gånger förra natten ,men i natt då fick vi kontakt igen med varandra då, genom att jag har de så jobbigt och besvärligt med allt ringande till mig då ,och är bara trött på allt nu, men han gillar inte att jag har fått så mycket vänner på Facebook, och jag kan inte göra något åt det ,UTAN VISADE SÅKLART HUR MYCKET JAG ÄLSKADE HONOM DÅ, för att bevisa att det är bara honom för mig då.

Han såg det att det är bara vi två ,även om jag har fått så mycket folk på Facebook ,som är i olika åldrar då ,som han gillar inte alls när jag ska ha så mycket vänner ,som är många i hans ålder, men även yngre än honom då ,eller äldre då ,men blandat med kvinnor och män då. Jag kan förstå honom, jag kan bli så sur på folk han har som vänner då ,och speciellt kvinnorna är jag inte glada på då  Jag kan förstå hur han reagerade på det, när jag fick plötsligt 5000, som har haft 180 – 190 vänner då.  Men GUD påhitt ,så jag kan inte göra något åt det . GUD SOM HITTAR PÅ, ATT JAG MÅSTE SÄGA JA TILL FACEBOOK. MEN GILLAR INTE ALLT, GENOM ATT MAN FÅR PROBLEM MED MÄNNEN. 

Ibland är jag fruktansvärt less på livet då ,genom att sitta som jag gör idag. Jag hade inte trott att jag skulle hamna såhär illa nu ,genom att Kewan visar så lite att han gillar Sverige då. Han har bättre jobb i England. Ibland har han sagt, att han gillar att träffa mig ,men ibland undrar jag vad som ska hända då, genom att han verkar älska England ,som jag börjar och hatar mer och mer nu. Han har hittat jobb ,som kan vara svårt för folk som kommer från Kurdistan då. Folk har svårt att hitta på en gång, genom att de måste lära sig språket först då. Han verkar ha tur då, men jag kommer ingen vart nu. Jag önskade att han var lite mer intresserad av Sverige, som skulle underlätta för mig då. JAG LIDER VARJE DAG AV DET. Jag är less på Facebook, genom att vi har bara den kontakten där ,som tär på mig då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 77f8f5c9930f2d7070dd8b90a2cbda5a.jpg

Jag blir så glad när han ringer mig, men känner bara en massa problem då, när vi kommer ingen vart då. Men GUD säger till mig, ”ATT JAG MÅSTE TA KEWAN, annars måste han leva ensam ,genom att han kan inte leva utan mig”, har GUD sagt då, ”DU MÅSTE TA HONOM BIRGITTA”, SÄGER GUD flera gånger när jag mötte på GUD ,att han kommer från BIG HEAVEN då. Du måste välja honom ,genom att jag var rädd för vad folk skulle säga om hans ålder då, och GUD han ser inte problem med det. Jag kände kärlek såklart genom att jag skulle möta honom ,genom att vi ska börja med varandra och då måste vi känna äkta  kärlek för varandra då.

Men jag börjar bli less på allt nu, genom att LADY NADA VISADE ATT JAG KOMMER  FÅ ETT BRA LIV DÅ, genom att jag levt med problem liv destruktivt förhållande, som hon tog upp om för mig då ,även GUD tog upp om det, att jag har mått fruktansvärt dåligt med min man då. Det bästa för mig, det är att lämna varandra då . Det är inte lätt att leva i ett destruktivt förhållande då, genom att man mår dåligt för det mesta, tills man tar sig därifrån då. JAG HAR LÄRT MIG SÅ MYCKET OM DET, och ser folk som läst så mycket psykologi, har inte sett hur det funkar ett destruktivt förhållande då.

Men idag har lärt mig och sett hur vi fungerar som lever så. De sade båda ATT JAG MÅSTE LEVA MED HONOM OCH KOMMER FÅ ETT PERFEKT LIV DÅ. Du måste välja honom när han och jag  hade mötts då men han  sitter fast i England och jag håller på bli tokig på allt nu. 

JAG BLEV SÅ GLAD NÄR HAN RINGDE DÅ ,genom att jag är rädd att han lämnar mig ,när jag måste säga JA till dem ,som inte är så populärt då, men jag jobbar med människor, och måste säga JA då, och det är mitt jobb då.

Jag hade drömt om honom före helgen, att han satt fast, och hade svårt att komma loss då. Men såg vad det handlar om då ,genom att båda sitter fast då han i England och jag i Sverige då. Men vi har det så mörkt och jobbigt mens vi väntar ut då. JAG FICK ETT MEDDELANDE ATT HAN ÄLSKAR MIG DÅ, men har det svårt med ekonomin nu ,som vi måste lösa ,men såg allt så klart då, genom att jag kan bli så sur på honom när han inte pratar med mig då. Men förstod vad drömmen sa mig då.

Jag pratade med henne som har problem MED SIN TVILLINGSJÄL DÅ, och jag skrattade till lite grann ,genom att jag hade själv drömt om min då, när hon berättade vad hon hade drömt om då.

Genom att de bor var var för sig då ,men det är bara honom för henne då ,och hon känner av honom ,som jag gör ,och vi kan inte gå vidare överhuvudtaget då. Hon brukar drömma om honom då. Hon hade drömt så fint, hur han kände för henne då. OCH VILLE TILLBAKA TILL HENNE DÅ. Och jag sa till henne, att han visar dig i drömmen ,hur han kände då. Han kommer tillbaka då ,genom att tvillingsjälar går alltid tillbaka tillvarandra då, även om ni har upp och ner då ,så ska han öppna sig igen för dig då. Han känner kärlek han kan inte stänga av dig då. Hon skickar ett sms till mig ,och berättade vad som hade hänt då ,och var hos henne då sov över där då. Hon och jag försöker ibland gå vidare, SOM ÄR HOPPLÖST ATT GÅ VIDARE DÅ, och vi kan skratta åt allt fortast vi tänker gå vidare ,då drömmer vi om dem eller känner av männen då, genom att de ska tillbaka igen då, GENOM ATT VI ÄR TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL DÅ. TVILLINGSJÄLAR SKA LEVA IHOP DÅ, OCH JAG HAR FÖLJT DEM, GENOM ATT DE VAR SÅ UNG ,NÄR DE MÖTTES OCH JAG HAR FÖLJT DEM DÅ. Jag kan se vad som är rätt eller fel ,när det är tvillingsjälar då ,genom att jag kan se från dem hur de fungerar då. Det är endast där jag kan få fram sanningen om twin soul tvillingsjälar då.

De levde i 9 år TILLS STORA  SMÄLLEN KOM FÖR DEM DÅ ,genom att GUD började samtidigt med mig, och dem då. GUD har kunnat öppnat dem när de möttes då ,som han gjorde med mig och honom i England då, men han var tvungen att vänta ,tills jag har träffat min tvillingsjäl då ,som allt sattes igång allt då, och tvillingsjälar kan folk så lite om då, och jag har lärt mig från dem, hur de fungerar då. Och jag och hon har fått samma problem då genom att de ska ändra om då, när de är tillbaka på riktigt, som jag har förstått då. Jag såg smällen då, genom att jag såg på deras foton, vad som hade hänt då. Jag såg på deras ögon att världen runt dem, hade förändrats runt dem. Det var så mycket mörker runt dem ,som jag aldrig sett förut runt dem då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är do-not-forsake-me-image.jpg

JAG SÅG HUR MIN TVILLINGSJÄL HAR VARIT UPP OCH NER SEN GUD öppnade honom och mig. När jag mötte honom ,då var han så lugn och mysig på alla sätt då. Men sen såg jag att han började må dåligt då, men kommit och gått då ,och visat upp för mig som jag inte gillar alla gånger då, men BIG PROTECTION KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ,har förklarat vad som händer då, och jag måste ha trust till allt då, att han går bara och visar upp hur det är med folk då ,och även tidigare liv har vi hållit på att städa då.

Men jag såg förra gången att han hade börjat ändra sig då ,och i natt var han som han var när vi möttes underbart och kärleksfull då ,och bara tittade i hans ögon ,DÅ VAR DET BARA KÄRLEK DÅ, genom att jag har förklarat lite hur jag mår då, men han var så omtänksam då och jag kände bara kärlek när jag tittade i hans ögon. Vi brukar bara sitta och titta länge på varandra i varandras ögon då ,MEN HAN GAV MIG SÅ MYCKET GLÄDJE OCH KÄRLEK I NATT, och det kändes som vi är på väg mot varandra då, men även förstod honom genom drömmen, att vi har inte så lätt då ,men det är bara honom för mig då bara kärlek då.

Men den är underbar den kärleken som jag upplever  ,när jag bara tittade i hans ögon då bara kärlek då, men jag fick en HÄRLIG OCH KÄRLEKSFULL NATT DÅ ,men vill träffa honom på riktigt ,för att slippa puss varandra på mobilen då ,träffas och krama och pussas då, som bara tär på mig när vi lever som vi gör nu, genom att vi blir sjuk inombords när vi lever åtskilda då. Men känner på en gång när han hör av sig, då blir jag glad. 

Men folk tycker det är underbart med tvillingsjälar och härligt att MÖTA SIN TVILLINGSJÄL ,SOM ÄR HÄRLIGT ATT MÖTA ÄKTA KÄRLEK när jag mötte honom då.

Men samma med andra kvinnan hon upplevde så mycket kärlek ,när de möttes och beskrev för henne, hur det kändes då. BARA GLÄDJE ENERGIER OCH ÄKTA KÄRLEK, som hon kunde intyga för mig ,att de har känt så mycket kärlek när de möttes så ung då

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är do-not-forsake-me-image.jpgHAN FÖLJDE MED HENNE PÅ STUDENTEN, och första mötet var när de hade en praktik då. Hon kände bara att hon gillar honom på en gång då.

Men kom ifrån varandra då ,men möttes igen när hon gick på gymnasiet då, OCH FÖLJER MED HENNE PÅ STUDENTBALEN, men var så vackert klädd båda två då.

BÅDA VAR SÅ VACKER DEN GÅNGEN.

Hon med lång vacker klänning med öppen i ryggen, som gick i rosa då med bara axlar då, och var figur sydd med vidd ner till då. Hon liknande en prinsessa, han hade liknande slipps i rosa och kostym då. Jag visste inte då att hon hade träffat sin tvillingsjäl då. DET VAR LADY NADA SOM BERÄTTADE DET FÖR HENNE ATT HON HADE SIN TVILLINGSJÄL.

Men hon förstod hur jag kände när jag träffade min tvillingsjäl då ,genom att det går inte beskriva ibland, men sen kommer problem som andra paren har det då, genom att de är som andra människor då. Folk tror att de är speciellt då. Men sen kom smällen när de satt och planerade sitt bröllop då. Jag tar upp om det igen, och folk tycker att jag är tjatig att skriva igen och igen, men Lady Nada ville, att folk skulle lära känna oss på riktigt då , för att folk ska förstå hur vi fungerar på riktigt då. NU FÅR FOLK ETT STORT TILLFÄLLE ATT ATT LÄRA KÄNNA TVILLINGSJÄLAR  NU Folk har hittat på så mycket fel om oss då, men vi måste känna äkta kärlek när vi mötts då.

MEN VI ÄR SJUK INOMBORDS när vi inte lever ihop då, som folk kan ingenting om då ,att vi har stora bekymmer att gå vidare med någon annan då.

BUNDEN HELA LIVET TILL VARANDRA GENOM ATT DE ÄR INE SOM ANDRA PAR. Genom att vi älskar varandra och går tillbaka igen då. Jag minns när jag mötte honom ,vad som hände då och vilken kärlek han hade då.

Det är männen som måste börja då, och jag hörde MIN GUIDE JOHLIE säger till mig när jag nyss har mött honom, och jag levde ihop med en annan man då, men när han dyker upp min tvillingsjäl, då började han att prata med mig på en gång då. Jag tänkte inte att han var min tvillingsjäl ,genom att han var så ung och jag trodde han ville bara prata med mig, men han visade vad han kände för mig då. Han visade på en gång att han älskade mig då. DET ÄR MÄNNEN, SOM MÅSTE BÖRJA OCH KÄNDER KÄRLEK PÅ EN GÅNG DÅ.

Jag minns att min guide Johlie sa till mig, att jag måste svara nu ,när han satt på natten och ville prata med mig då. Hon säger till mig, att han är så ledsen nu, och du måste svara honom då. Jag   svarade honom på en gång då, men jag såg ibland att han var ledsen när jag pratade med honom då ,och männen säger BIG PROTECTION, att de är känsliga då. HAN BÖRJAR PÅ EN GÅNG ,ATT KÄNNA ÄKTA KÄRLEK DÅ. DET ÄR MYCKET KÄRLEK NÄR VI MÖTTS DÅ. Jag har lärt mig mycket om det nu ,genom att att jag hade svårt att lämna min man då, men han fick mig att lämna min man ganska snabbt, då fick han reda på att jag älskar en annan man, men vilken cirkus det blev då. Men snurrar till allt så mitt liv blev bara en massa problem då. Två länder Sverige Kurdistan. GENOM ATT HAN TILLHÖR PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄL, SOM BLEV BARA PROBLEM DÅ.

Och mitt liv vändes upp ner då, genom att han var så ung ,och jag blev rädd vad folk skulle säga eller mina barn då. Men han tyckte att det fanns inget problem då ,att allt skulle gå bra då. Det fanns inga problem överhuvudtaget ,även jag var 100 år, det spelar ingen roll då genom att han älskade mig då. Vi älskade varandra då.

Men vi fick problem på  en gång ,och jag höll tyst om det ,men berättade att jag mött min tvillingsjäl då, och vi kan ha åldersskillnad mellan oss då ,men det hjälpte inte att jag är kär då, och känner jag vill rymma till England ,och bara vara med honom då, genom att jag känner så mycket kärlek ,som jag kan inte stänga av då, GENOM ATT JAG MÖTT MIN TVILLINGSJÄL ,SOM DE HAR SÅ LITE KOLL PÅ HUR DE FUNGERAR DÅ. DET ÄR SÅ MYCKET LÖGNER IDAG OM TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b8ec7d409c20241ea4ff608aab0567bd.jpgFOLK BLANDAR IHOP SJÄLSSFRENDE SANNA MINA ORD. TWIN SOUL TVILLINGSJÄL KAN INTE FOLK MÖTA ENS. MEN KAN TRO ATT DE MÖTT SIN TVILLINGSJÄL. Men snurrar ihop det ,så de kan hitta på så mycket tok om tvillingsjäl twin soul. Men kommer från SJÄLSSFRENDE, genom att de känner sammankopplad med varandra Men det blir som en tvillingsjäl. Jag vet hur twin soul fungerar, men ingen vill möta tvillingsjälar. Men folk kan bli sammanlänkad. Men känner äkta kärlek för varandra då. Men blandar ihop twin soul genom att de känner äkta kärlek de mött på.

Men nu ser de att mamma är sjuk, men de gick emot mig genom hans ålder då, men jag stängde av dem, genom att jag måste leva med min tvillingsjäl, och kan inte ta en annan man som de hade önskat ,som är omöjligt att göra då, genom att jag känner  mig hel inombords när jag pratade med honom, och bara kärlek och glädje då. Jag är sjuk och kan knappt leva när jag inte pratar med honom ,och mår så dåligt när vi har det så här illa, men döttrarna ställde till ,så jag håller på att ge upp mitt liv då, genom att jag kan inte leva med någon annan än min tvillingsjäl, SOM DE INTE KAN FÖRSTÅ HUR SJUK MAN BLIR NÄR VI INTE LEVER IHOP DÅ.

Men min yngsta dotter hon förstod  mig ,men hade velat att jag fått hjälp då. Hon gillade inte att vi träffas på Facebook då ,hon hade velat vi träffades ute då. Men annat folk tyckte mina 2 döttrar var knepiga då, att de ska bestämma kan inte mamma få ha kul då, måste de bestämma allt då. FOLK  TYCKTE ATT JAG SKULLE LEVA OCH HA KUL DÅ. Jag vet en kvinna sa till mig, att hon ser att folk möts på olika sätt, men kan vara stor åldersskillnad  då. Hon såg även folk hon känner att de dras till äldre kvinnor då ,men vågar inte då genom att de tyckte att de är så barnsliga i deras ålder då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är copyright-c2a9-jag-och-min-guide-johlie.png

Jag minns att min guide Johlie sa till mig ,ATT RINGA TILL EN KVINNA, som jag kände då genom att jag fick så mycket motgångar ,och ingen hjälp då. Jag blev rädd då när jag fick ingen stöttning då.

Jag ville inte förlora min tvillingsjäl bara för jag är rädd då. JAG VILL LEVA MED HONOM DÅ med äkta kärlek ,det kan jag inte säga NEJ till då. Jag var nöjd efter samtalet då, genom att hon levde så med en äldre man då. Hon hade mycket i släkten ,som hade stor åldersskillnad då. Även hennes mamma och hennes bror hade stor åldersskillnad då. Hon tyckte det var konstigt att jag hade så mycket problem då, genom att kärlek är kärlek då. JAG MÅSTE FÖLJA MITT HJÄRTA ,och inte lyssna på andra då, för då blir jag aldrig lycklig då.

Jag måste ha så stor hjälp när jag skulle lämna min man då ,GENOM ATT VI LEVDE I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE, som är fruktansvärt att leva i då ,men stora problem att ta sig ur då ,genom att man är så sjuk inombords av alla konflikter, som blir i förhållandet då ,och går tillbaka igen och igen då. Jag satt tänkte innan han dök upp min tvillingsjäl ,att jag måste lämna honom, genom att jag har så svårt ta mig framåt i livet. Men fick även några varningar att lämna honom, genom att jag kommer inte igång med mitt liv då.

MEN MIN TVILLINGSJÄL DÖK EN NATT DEN 7/1 – 2016 MEN KÄNDE GLÄDJE PÅ NÅGOT SÄTT, genom att han pratade så fint till mig ,och gav mig så mycket attention då, men det var min guide Johlie ,som säger till mig att säga JA till honom på Facebook då.

JAG GJORDE SOM HON SA ,men vilken glädje jag fick den natten. Han plockade upp bilder från Facebook Han sa , han gillade mig allt han tog upp då. Jag hade svårt att gilla mig själv, som blir när man lever i ett destruktivt förhållande då. Han började där, att lyfta fram mig ,och jag började leva igen då, genom att han sa vad han tyckte om mig då BARA EN MASSA ATTENTION FICK JAG AV HONOM DÅ.

Men jag förstod inte att han var min tvillingsjäl och jag frågade Lady Nada vem han var då genom att han var så ung då ,MEN LADY NADA SÄGER ATT DU HAR MÖTT MIN TVILLINGSJÄL BIRGITTA DÅ. Jag såg hur intresserad han var av mig då, MEN DET VAR EN TID JAG ALDRIG KOMMER ATT GLÖMMA BORT jag minns allt vad vi sa till varandra då allt genom att han hade ett helt annat sätt än andra då ,men kände mig älskad på riktigt då. För första gången kände jag mig riktigt älskad på grund av vad han sa till mig då.

MIN TVILLINGSJÄL OCH JAG  BÖRJADE EN RESA IHOP DÅ, men jag vet med sanningen att vi fick det svårt genom att folk kan inte acceptera mitt val då.

Det är mycket folk ,som tror att de har så mycket kunskap om destruktiva förhållande KAN INTE ETT DYFT OM DET, som tror att de kan det, men folk såg även att jag hade sådant förhållande då, men fick inte hjälp överhuvudtaget då. Jag kan inte leva med någon annan ,ÄN MIN TVILLINGSJÄL FÖR ATT MÅ BRA, annars är jag sjuk halva  livet om jag har lyssnat på mina två döttrar då,  men säger till min ena dotter ,att jag har en plan nu ,och kommer till dig snart, genom att jag har svårt att ta mig ur mitt förhållande ,då såg jag stora chanser att göra det.

Jag säger att jag ska lämna honom då ,och resa till Norge och träffa dig. Jag kommer snart, men måste till England först, jag måste träffa honom då, men sen kommer jag till dig då ,och allt kändes så bra för mig då ,OCH ÄNTLIGEN BLI FRI DÅ. Vi skrattade ihop ,och jag kunde träffa henne och mina barnbarn då. Jag hade problem att komma iväg då ,men nu kunde jag lämna honom och resa till henne då .

Men hon smällde igen dörren till friheten för mig, men hon gillade inte honom ,SOM JAG ALDRIG KAN VÄLJA BORT EN TVILLINGSJÄL DÅ ,som är omöjligt att göra då, genom att vi vill bara leva ihop då. Jag hade svårt att ta mig ur förhållandet då, men fick en perfekt chans att göra det. Jag förklarade för henne, att det är mitt liv ,och jag vill leva med honom. Jag pratade så mycket om honom, vad jag kände då. Det är svårt att få folk att förstå då ,att vi är tvillingsjälar ,som vill leva ihop då. De hängde upp sig på åldern då. De såg till med hur glad jag var då.

Jag ser andra människor kan träffa människor ,som har stor åldersskillnad då, men mig accepterar de inte ,och såg att jag fick en chans att ta mig ur då, genom att han var ung då som stökade till för mig, när folk ska välja åt mig då. Och jag förklarade flera gånger vem HAN VAR INGEN VANLIG MAN, utan en tvillingsjäl, som jag hade inte trott att jag skulle möta på ,och få så mycket problem då.

Genom att vi känner äkta kärlek då, och vi vill leva ihop då, och jag kan inte titta åt andra män då, utan bara min tvillingsjäl då, genom att han lever inom mig både dag och natt ,och jag känner av honom ibland då, GENOM ATT VI BLIR SAMMANLÄNKAD NÄR VI MÖTTS  DÅ. Jag känner själv vad vi känner för varandra då.

Men stökade till mycket, genom att han bor i England då, men jag måste haft mycket hjälp tills han har dykt upp hos mig då. Ibland har han mått dåligt och lämnat mig ,och då mår jag dåligt när han inte är på Facebook då, genom att jag fungerar så, när han mår dåligt då kan han lämna Facebook då. JAG MINNS ATT LADY NADA VARNADE FÖR DET NÄR TVILLINGSJÄLAR GÖMMER SIG DÅ. Jag skrev om det, men uppfatta inte då , jag trodde att det var BIG PROTECTION min andra tvillingsjäl, som jag sitter med nu, att han stökat till för mig och honom då. Det var min tvillingsjäl i England ,som kommer försvinna då, men jag var för sen ibland att prata med honom då.

Jag minns första gången var han borta i 27 dagar ,MEN DÅ SLOG MITT HJÄRTA FRIVOLT och trodde jag kommer få en hjärtattack, så hårt slog mitt hjärta den gången ,och levde fruktansvärt stressat under tiden, innan han kom tillbaka då. Han säger att allt känns bra när han var tillbaka då. Vi kan prata igen, och skickar kort mellan oss då, genom att han vill ha så mycket kort på mig. Jag minns han bara skrev, kan du skicka mig ett sexigt foto till mig ,och jag var på väg ut ,men gav sig inte då,  jag gav ett foto till honom ,genom att jag försökte smita undan ibland då ,men han fick mig att må bra sen jag hade skickat ett foto till honom. Men jag har problem när han säger skicka mig ett sexigt foto, genom att jag aldrig sett mig så sexig då ,MEN HAN VÄNDE MYCKET MINA PROBLEM JAG HADE DÅ. 

Men vi har det tufft då, genom att vi älskar varandra ,som folk måste acceptera mina val då, men jag kan inte vara ifrån honom då. Men när han känner av problem ,då dyker han upp. Ibland undrar jag om han har ögon över allt då, MEN HAN ÄR DEN, JAG SKA LEVA MITT LIV MED DÅ, men är så glad att han dök upp i natt, och vi fick så härligt igen.

Jag kände när jag satt vid köksbordet att jag kände av honom då. Jag ser honom inom mig, jag ser hans mörka vackra ögon då, men ser och känner av honom, och DÅ KAN JAG INTE VÄLJA EN ANNAN MAN ,GENOM ATT HAN ÄR LÅST TILL MIG DÅ, genom att vi länkade  med varandra då.

Jag mår dåligt när jag bor inte ihop med honom då, och jag får knepigt beteende då, men även andra kvinnan, som lever från sin tvillingsjäl får samma beteende då. Vi kan inte göra något åt det, utan det bara kommer då, genom att vi mår så dåligt då. Jag pratade med henne om det, jag upplever och hon upplever samma sak ,och vi kan inte skaka av oss känslorna vi känner då. Ibland är det jobbigt ,genom att vi kan även få svårt att umgås med andra när vi lever såhär,  KÄNSLORNA  KOMMER BARA INOM OSS DÅ. Jag har aldrig upplevt den känslan förut då, utan kommer nu när jag lever ifrån honom då. Hon säger att hon känner samma sak då. Jag tror inte folk skulle vilja byta med oss, genom att vi kan inte gå vidare överhuvudtaget då .Hon sa att hon mådde bra när han var hos henne igen då ,och då försvann alla problem, genom att mådde bra då. Jag mår bra när jag pratade med min tvillingsjäl då.

Jag kan pratat med annat folk, och allt känns bra, men plötsligt så får jag problem att prata då. Folk kan prata och jag kan svara dem såklart då, men jag kan bara  bli bara tyst ,och har inget att säga då ,men känslan är obehaglig att känna då ,GENOM ATT DET ÄR SVÅRT ATT LEVA ETT NORMALT LIV, och jag bor så konstigt då, men även andra kvinnan har samma problem, som jag har när de inte lever ihop då. Men hon kände det jättebra nu när han var där då ,men samma sak för mig kände mig glad när vi hade pratat med varandra då.

Det är bekymmer med tvillingsjälar då, ni som önskar er en tvillingsjäl. NI ÖNSKAR PROBLEM, SOM GUD FÖRSÖKTE FÅ ER ATT INSE DÅ. HAN KALLAR OSS FÖR BIG PROTECTION. Det är människorna som kallar oss för tvillingsjälar då, men vi föds  på jorden då. Men först ville inte GUD visa upp tvillingsjälarna då ,genom att han kallar oss för BIG PROTECTION för han blev det fel då ,men Lady Nada kallar oss för twin soul ,och lever själv med en tvillingsjäl då. Hon visade vad folk kallar oss då. Men vill visa upp sanningen hur det är att leva med tvillingsjälar.

Genom att folk har skrivit mycket fel då, men även att männen skulle till jorden ensam ,som är fel då utan de följer med kvinnorna då, men kvinnorna kan ha liv på jorden, som jag har haft med honom jag levt med förut då, men fick en chock, att han var också en tvillingsjäl  men kallas för PROTECTION ,men kommer inte från BIG HEAVEN DÅ. Han som sitter och skriver med mig ,han kunde inte se honom än att han blev så sjuk när han lämnade mig, men kom och gick ibland ,för att kolla upp mig då. Men GUD hade döljer honom för oss ,genom att han vet vem BIG PROTECTION är då, han som sitter och skyddar mig för en enda man då som kommer från BIG HEAVEN då.

Allt var så dolt för oss, och fick inte veta något om det då. Jag ser att tvillingsjälarna är som andra relationer då, genom att de visar upp hur problemen är då. Vi är vanligt folk då. TILLS  MÄNNEN VÄNDER OM, och ändrar om då ,och jag har sett min tvillingsjäl ,att han hade ändrat om till positiva då. Jag  såg att han hade ett annat sätt då. Men när GUD öppnade oss ,då blev han förvandlad då ,och jag kände inte ingen honom då. Jag vet att han visade hur det var då. Men nu var han annorlunda ,och såg att han hade ändrat om så mycket då ,som känns underbart för mig då.

Jag känner att vi är snart klar nu, han såg hur jag mår, men kan inte göra något åt det nu då. Nu vill jag bli klar nu, och SITTA HÄR OCH SKRIVA TÄR PÅ MIG DÅ. Sitter så fel då ,som stökar till ännu mer för mig då, genom att jag mår dåligt när de aldrig är tyst här, än på natten då. Jag älskar tystnaden som är skönt ,att ha alldeles tyst när jag jobbar då måste jag ha tyst runt mig, för att må bra då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.