SKIDBACKAR- SKI SLOPES

IBLAND ÅKER BARNFAMILJEN TILL FJÄLLS ÅKER ÄVEN I STÖRRE SKIDBACKAR DÅ.

MEN FINNS ÄVEN FARORNA SOM VÄNTAR DÄR ,genom att folk är så pigg på att testa saker ,som är mera vågat och farliga backar, genom att de har ingen urskiljning då, genom att de ser inte farorna hela tiden, utan ser bara glädjen som många barnfamiljer känner när de åker iväg till fjällen, då,  men mycket olyckor händer även i backen när ska ha kul då.

Ibland finns det SKIDSPÅR SOM ÄR MER FARLIG ÄN ANDRA SKIDSPÅR DÅ, genom att de måste testa farliga saker, genom att folk måste ha spänning i livet , men ser inte farorna när de testar olika sätt ,att åka ner för backen att de kan skada sig så illa i backen, genom att kroppen är inte gjort för alla dessa smällar, som blir när de åker i backen då,  men måste testa farliga saker, som som är så pigg på att ha spänning i livet, men kan misslyckas en dag och aldrig vaknar upp igen, genom att de slog sig så illa den gången åkte mot ett träd då.

Ski Like A Girl”- Original Watercolor Painting- FRAMED – Park City ColorsGenom att det finns banor folk ska undvika ,och speciellt ni som har barn SKA VARA RÄDD OM BARNEN, genom att de kan skada så illa, och får problem hela livet efter en onödig olycka ,när de var barn. Men får Problem efter den olyckan då ,genom att de var inte nog försiktig när de åkte skidor.

Men folk kan köpa mycket olika skidutrustningar, FÖR ATT ÅKA I SKIDBACKEN ,OCH HAR UTVECKLATS SÅ MYCKET SAKER DÅ, genom att många bär hjälm när de ska åka i backen då.

FOLK HAR LITE PENGAR OCH DÅ KAN DE KÖPA DÅLIG SIKDUTRUSTING NÄR DE ÅKER I BACKEN ,och har inte pengar att köpa alla saker som finns då. Men åker lite då, genom att de har bara lite intressen av att åka skidor då, men har inte samma intresse ,som andra som åker ofta till fjällen då.

Genom att många barnfamiljer gillar att åka till fjällen ,och har kul med sina barn. Men det väntar farorna även där ,när barnen är så liten att åka i jättestora backar, som har blivit så populärt idag ,att åka med barnen i skidbacken då, men borde vara lite mer rädd om sina barn då ,GENOM ATT ALLA FARORNA VÄNTAR I SKIDBACKEN DÅ, genom att barnen är barn ,och kan skada sig så illa och får problem hela livet efter den skadan i skidbacken då.

,Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är two-sisters-sledding-vickie-wade.jpgMen föräldrarna tänker inte på att barnen kan få problem i framtiden då ,NÄR DE SKADAR OCH GÖR ILLA KROPPEN ,som kan få problem med sin hälsa, genom att barnen är inte gjort för att slå sig så illa ,som händer ibland då, genom att de utvecklas nya sätt att åka ner för en brant skidbacke då ,som kan skada sig så illa när de misslyckas där, GENOM ATT BANAN ÄR LIVSFARLIG ATT ÅKA I DÅ ,att banan är livsfarliga att åka i då. Folk vet om att de kan gå illa ibland ,och det spelar ingen roll hur duktig de är att åka i skidbacken då.

När olyckan är framme, då är den framme men skulle låtit bli, att åka i farliga skidbackar bara för att ha spänning i livet då. MEN BARN KAN SKADA SIG SÅ ILLA, FÅR PROBLEM HELA LIVET. 

Men folk kan förstöra sin hälsa ,och har ingen urskiljning när de ger sig ut i farliga skidbackar ,som är på modet idag ,ATT TESTA SINA GRÄNSER IDAG, genom att folk måste ha spänning i livet ,och många människor är gjorda så, att de måste ha spänning under hela sitt liv, annars kan de inte leva då ,utan måste leva bland människor som har samma intressen då. Och de kan inte leva utan att ha spänning i sitt liv, men kan förstöra sitt liv genom att de måste ha spänning ,och testa farliga skidbackar, som kan sluta illa och dör  onödig död ,för att bara ha spänning då.

MÅSTE SKYDDA SINA BARN IDAG. Men folk måste testa sig fram idag ,men även barnen far illa idag, när barnen måste testa farligaste skidbacken då, GENOM ATT DE HÄNGER MED FÖRÄLDRARNA DÅ, och kan börja själv att testa sina gränser i skidbacken då, men när faran är framme ,då kan det sluta illa då ,och skada er så illa i skidbacken ,genom att ni var inte så van då. Men måste testa som andra gör då ,genom att bara testa sina gränser då. SOM HAR BLIVIT PÅ MODET.

Men kan sluta illa för er, som måste utsätta er för farliga saker då, genom att ni kan även skada er i en vanlig skidbacke när olyckan är framme då, genom att ni måste åka i så stora skidbackar då, genom att testa gränserna hela tiden då. MEN KAN SLUTA ILLA KUL LEK I SKIDBACKEN. 

Idag  finns det så mycket farliga saker att testa sig fram på då, men kan förstöra ett helt liv.  När olyckan är framme ,då är den framme, men kan inte ändra om ens när skadan är framme. 

Ni kan skada dig ,och kan knappt leve ett normalt liv, GENOM ATT NI ÄR INTE GJORT FÖR ATT SKADA KROPPEN PÅ SÅ SÄTT ,ni kan skada huvudet men även kroppen, som har ett skelett får sig en törn när skadar dig. Folk utsätter sig för onödiga saker hela tiden, folk som är pigg på att åka i stora skidbackar, men även pigg på att åka i farliga skidbackar ,som kan sluta bra men illa då.

DET ÄR INTE BRA ATT UTSÄTTA KROPPEN SOM NI GÖR NÄR NI ÅKER I I VÄRSTA SKIDBACKARNA DÅ, genom att allt kan komma senare i livet då ,genom att ta hand om hälsan då.

En reaktion till “SKIDBACKAR- SKI SLOPES

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.