BUSSTRAFIKEN- BUS TRAFFIC

IDAG ÄR INTE BUSSTRAFIKEN SÄKER OCH SPECIELLT FÖR MÄNNISKOR SOM MÅSTE ÅKA BUSS IBLAND.

Ibland kommer mycket folk utifrån, och åker in till stan och handlar då ,men tiden passar inte alla gånger då ,genom att Sverige är inte så tryggt för människor att ta bussen ,som enkelt kan ta bussen till stan. Men måste vänta ibland när inte tiden passar för dem, genom att många går och väntar på bussen då ,men ingen plats är öppen så tidigt eller sent på kvällen då.

Nu måste det  bli en ändring på det, att folk känner sig trygg då. DET ÄR VIKTIGT ATT ALLA TIDER STÄMMER ÖVERENS MED DEM DÅ ,genom att idag har Sverige så mycket problem ,som inte fanns förr i tiden ,utan kunde röra sig fritt utan att något hände då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 936a4fe87f9f535cbe54a62e909b9b3a.jpg

Men nu händer det för mycket problem i SVERIG GENOM  ATT FOLK KAN BLI UTSATT FÖR RÅN OCH VÅLDTÄKTER IDAG ,och då ställer det till problem för människor som måste passa en buss då, genom att tiden passar inte då ,och speciellt i mindre städer har de problem med det, genom att mycket stänger tidigare än andra ställen då.

Och därför måste folk öppna ett ställe där de kan sitta ner ,och känner sig trygg ,annars är de utelämnad till stora problem då. Ibland måste de åka sent på kvällen då, men även bussar kan gå tidigare på morgonen än andra bussar går ,och kommer från andra orter då, MEN NI MÅSTE HÅLLA ETT STÄLLE ÖPPET IDAG, GENOM ALLT SOM HÄNDER I SVERIGE NU.

IDAG KAN SMÅ ORTER RÅKA ILLA UT, genom att mycket affärer stänger tidigt många affärer då. Men folk måste kunna sätta sig ner på ett säkert och tryggt ställe då ,när landet har så mycket problem, kan råka illa ut då. Det spelar ingen roll om vi är ung eller gammal ,så råkar vi illa ut, om vi inte är vaken och observant då. Det finns ingen trygghet längre i landet att folk kan gå fritt som förr i tiden.

NU MÅSTE LANDET ÄNDRA OM GENOM ATT HÅLLA ETT STÄLLE ÖPPET NU, SÅ FOLK KÄNNER SIG TRYGG OCH LUGN DÅ, genom att hålla ett ställe öppet nu ,mens de väntar på bussen då, genom att det händer för mycket idag.

Och vem som helst kan bli utsatt för våldtäkter och rån idag när landet har tagit in problem folk då. SVERGIE MÅSTE  SKYDDA FOLK  IDAG.DET ÄR GRUPPVÅLDTÄKT  VÅLDTÄKT , SOM  INGEN  KVINNA ELLER  BARN VILL BLI UTSATT FÖR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.