MYSIG NATT MED MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL PROTECTION, BIG PROTECTION

I natt ringde han igen SOM KÄNDES SÅ BRA ATT PRATA MED MIN TVILLINGSJÄL DÅ, som bara gör livet ännu bättre nu. Jag var ganska trött och båda två var trött då, genom att det var sent på natten han pratade med mig då.

Jag sa jag är trött och måste sova då ,men han var nog lika trött som mig, men vi glömde bort hur trött vi var då. Men skulle vilja krypa ner hos honom, OCH SOVA PÅ HANS ARM när jag tittade på honom, och han sover där och jag här, men fick ändå ändå en mysig stund ihop då. MEN KÄNT FEL HELA TIDEN ,GENOM ATT JAG VILL VAKNA MED HONOM, OCH INTE EN SKIT MOBIL. Jag börjar hata livet med honom. Men tänker han sitter på hårt superlim, som inte kan lyfta ändan från stolen ,och beställa en biljett och ta flyget till mig. Jag vill leva normalt ,och inte Facebook som jag börjar hata mer och mer.

Men jag kände mycket kärlek när vi pratade med varandra HAN VISADE SÅ MYCKET KÄRLEK DÅ, men känslan att bara titta på honom gör mig glad ,och varm inombords, när jag känner värmen och kärlek från honom, att tiden står stilla då och jag glömmer bort hur illa det är för mig, när jag tittar i hans mörka ögon, då står tiden stilla då. Jag glömmer bort mig, hur dåligt jag mår, och jag mår bra när jag pratar med honom då ,och känner ett inre lugn, som är svårt att beskriva, men känner inte av att jag mår dåligt ,när jag pratar med honom då ,och då försvinner problemet när jag tittar på honom och pratar med honom då.

Jag har det jobbigt nu ,genom att jag åker upp och ner känslomässigt då ,som jag skrev om då ,men när han hörde av sig, då hade jag åkt ner i en svacka då, SOM KOMMER OCH GÅR NÄR VI BOR SKILDA ÅT DÅ. Jag mår dåligt av att känna så, och tycker det är så jobbigt att känna så ,genom att känslorna kommer bara när vi bor så här illa då, och kan inte skaka av mig känslorna när de kommer då.

Jag  har svårt att jobba då, genom att jag får problem att prata med folk, om inte de pratar först genom att jag kan bli tyst ,och kan inte påverka det, och vi har en jobbig tid när vi lever såhär illa nu. Jag blir så less på att känna så ,och vill bli klar nu och kunna leva ett normalt liv med honom, och då kommer jag må mycket bättre ,då kommer alla problem jag har nu vara borta när vi lever ihop med Kewan.Nu kände jag på en gång ATT KÄNSLAN FÖRSVANN NÄR JAG PRATADE MED MIG ALLT KÄNDES SÅ HIMLA BRA ,när jag fick se honom genom Facebook camen då. Jag kände hur mitt problem bara försvann när jag pratade med honom, och bara se honom, då kände jag att jag fick tillbaka min energi, och kände mig glad att somna in då.

Men är urdålig att lära mig hur Kewan fungerar när han mår inte bra. Jag tror annat då, när han inte ringer eller svarar då. Jag måste ringa honom ,och då mår han dåligt. Men ingen har öppnat den boken om han. Jag har levt med män. Men twin soul tvillingsjäl det är något annat, som jag kan ingenting om då. Men tror han är som en vanlig man. Men tji fick jag. Jag måste ringa honom ,som är rädd för allt. Jag lilla Birgitta ska kolla honom med dåligt självförtroende ,när det gäller män. Jag springer inte efter män. Jag skriver till han men ringer också. MEN INGEN TALAR OM HUR KÄNSLIG OCH SJUK HAN BLEV ,NÄR HAN INTE PRATAR MED MIG. JAG TROR ANNAT SÅKLART. Måste lämna Facebook och mår dåligt av det. Men kommer tillbaka igen och igen. Men hatar allt med det. Jag blev drabbad den natten 2016 -01-07.

GENOM ATT VI ÄR INTE ETT VANLIGT PAR, som stökar till för mig ,genom att jag känner mig sjuk inombords när vi inte pratar med varandra då ,och det är en fruktansvärd jobbig tid nu innan vi blir klar då. Jag kan jobba såklart. Men känner allt kommer från han såklart. Jag vet när det börjar känna det. Jag är sur på allt. Men måste ha trust som de säger till mig. Han måste jobba och dra in pengar. Han har svårt att bo med mig. Han bor så fel ,och jag blev drabbad den natten när han hittar mig på Facebook.

JAG SOMNADE  GOTT I NATT  OCH VÄNTAR BARA PÅ ATT FÅ KRAMA HONOM NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.