TUNT HÅR – THIN HAIR

JAG SER EN KVINNA MED JÄTTETUNT HÅR, som har satt ihop på sidan i en svans då, men håret är så tunt upplever jag, genom att folk kan skada sitt hår under tiden de håller på att laborera med håret då.

Men  de kan födas med hår ,som inte klarar av allt idag genom att mycket folk vill experimentera med allt då ,och en del folk har så tunt hår,  men kan ha tunt hår när de föds då ,som kan stöka till för människor som föds med hår, som inte är så starkt då, men kan utsätta håret ändå. FOLK MÅSTE VARA FÖRSIKTIG MED HÅRET SITT, kan födas med olika kvaliteten på håret, SOM HAR SÄMRE KVALITET PÅ HÅRET att stå emot alla kemikalier och testar, som håret får gå igenom då.

Ni som har inte så tjockt hår ska tänka på det, och många föds med tjockt hår ,men även lite tunnare hår ,TÅL MINDRE NÄR DE UTSÄTTER HÅRET MED EN MASSA FÄRGNINGAR DÅ. Nu är det på modet att ni  följer olika  trender idag. Folk kan falla på det ni som har sämre hår kvaliteten på håret då, genom att folk gillar att experimentera med allt idag då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vc3a4nner-birgitta-andlig-inspiration.pngMEN LÅT HÅRET VARA I FRED DÅ, genom att ni har inte samma hår kvalitet ,som andra människor då, genom att ni föds med lite sämre hårkvalitet på håret ,som stökar till för kvinnorna ,som vill hänga med modet idag.

Men försök att låt bli alla gift medel ,som ni utsätter håret för ,och kommer skada håret mycket mer, genom att ni tål inte produkterna då, och INGEN TÅL FARLIGA PRODUKTER DÅ, men folk med tunt hår får mycket mer problem då ,genom att ni skadar håret ännu mer ,genom att ni föds med lite tunnare hår, än andra människor och försök att låt bli alla farliga medel ,som håret få utstå då.

NI MÅSTE FÖRSÖKA LÅT BLI ALLA FARLIGA GIFTIGA PRODUKTER DÅ ,genom att ni utsätter håret ännu mera då, när ni använder kemikalier i håret då. Håret tål så lite farliga ämnen då, genom att ingen tål en massa kemikalier, men ni får snabbare problem med håret ,genom att ni utsätter håret med en massa farliga kemikalier i håret, SOM KOMMER BLI SÄMRE OCH SÄMRE UNDER HELA LIVET DÅ.

Var rädd om håret då ,genom att sluta utsätta håret för ännu mera problem då ,GENOM ATT KOMMER I FRAMTIDEN, när har utsatt håret med en massa kemikalier och gifter ,som kommer stöka till för dig ,om ni inte ändrar om ditt sätt att leva utan att preparera håret  då. Ni får problem i framtidens, som kommer få stora problem när ni blir äldre då, genom att håret tål inte det ,som ni har utsatt håret under en längre tid då ,och allt kommer i framtiden när ni utsätter håret som ni gör då.

NI MÅSTE TA HAND OM HÅRET ,OCH SLUTA UTSÄTTA HÅRET SOM KOMMER SENARE I LIVET ,DÅ FÅR NI MER PROBLEM MED HÅRET DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.