SANNINGEN OM ÄRKEÄNGLARNA OCH GUD

VI  MÖTER PÅ ÄRKEÄNGLAR PÅ OLIKA SÄTT I LIVET DÅ ,och förstår inte vart allt kommer ifrån ,när vi börjar lära känna ärkeänglarna då. Men kan vi lita på allt då,genom att folk skriver böcker om ärkeänglarna som är väldigt populärt idag?

MEN KAN VI LITA PÅ ATT VI FÅTT RÄTT FRÅN ÄRKEÄNGLAR? MEN FOLK PRATAR MED EN ENERGI. Ärkeänglar kan inte springa till alla människor, men folk kan prata och meditera med ärkeänglar, som mycket folk gör idag. Folk tror att de ha kontakt med ärkeänglar fast de har kontakt med en energi ,genom att för mycket folk tar kontakt med ärkeänglar. Men folk skriver böcker om ärkeänglar, men kan alla komma till folk och hjälpa dem???? Men det är svårt att komma till alla människor som har kontakt med ärkeänglar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9-c3a4rkec3a4ngeln-mikael-birgitta-andlig-inspiration.pngMen folk får kontakt med en energi ,och då kan det bli olika texter de skriver då. OM VI TAR ÄRKEÄNGELN MIKAEL SOM ETT EXEMPEL, Mikael kan folk be till ,men står på internet, men skriver även böcker om Mikael, och skriver flera böcker om Mikael. Han finns med i böcker hos folk, att ärkeängeln Mikael skyddar dem. 

JAG PRATAR MED ÄRKEÄNGELN MIKAEL PÅ RIKTIGT. HAN HAR HUMOR MIKAEL. FLYGER SIN RUNDA MED UTSLAGNA VINGAR.DYKER NER TILL MIG. Jag kollar upp ärkeänglar genom att jag gått den rundan. Hans stora vita vingar, som går ner till marken. Men långt mörkt hår. Alla ärkeänglar har vackert hår såklart och även Mikael har det. Mikael har humor och kul att prata med. Men han brukar skämta med mig om skydda mig och barnen. Men har barnbarn. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bliss-angel.jpgJAG SER JAG GÅR OCH PRATAR MED ÄRKEÄNGELN MIKAEL. MEN KAN SKOJA OCH LÄGGA SIG I MITT KNÄ. Men ser och känner Mikael på riktigt. Men kan skoja när han dyker upp. Men kan inte komma till alla människor när folk sitter och ber. Men folk förstår det, när ni tänker till lite grann ärkeängeln Mikael kan inte det. Mikael är en ärkeängel som folk ber till. Men titta på hur mycket folk, som lever på jorden, då förstår ni att det är svårt att ta hjälp av ärkeängeln Mikael.

JAG GÅR HEM FRÅN LOKALEN DÅ GÅR ÄRKEÄNGELN MIKAEL BREDVID MIG. Mikael pratar med mig hela tiden. 

 Men folk tror att de pratar med ärkeänglarna tror att de pratar med dem,  men finns det ingen sanning. När folk kanaliserar ner ärkeänglarna ,GENOM ATT DE KAN VÄNDA ALLT FEL DÅ genom att ingen kan få helt rätt då ,genom att FOLK MÅSTE VARA SÅ ÖPPEN NÄR DE PRATAR MED ÄRKEÄNGLARNA DÅ, genom att det är en helt annan energi de jobbar med då. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7037462_a28b8.gif

VI HAR SETT SÅ MYCKET SIDOR PÅ INTERNET SKRIVER FRÅN ÄRKEÄNGLAR. MEN HITTAR PÅ SÅ MYCKET OM DEM. Men finns inte så mycket sanning i det folk skriver om. Men kan hitta på så mycket tok idag.  

MEN FOLK MÅR SÅ DÅLIGT IDAG, OCH TITTAR MOT ANDRA BRA LÖSNINGAR ÄRKEÄNGLAR HAR KOMMIT PÅ MODET IDAG. Men har en positiv energi som vi vill ha, när vi lever bland problem idag. 

MEN HUR HITTAR FOLK ÄRKEÄNGLAR SOM VI INTE SÅG ELLER HÖRT SÅ MYCKET OM?????? Men finns ärkeänglar som jag lärt känna eller är det bara något påhitt??????

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9-copyrighet-c3a4rkec3a4ngeln-hope-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN ÄRKEÄNGELN HOPE SOM VAR NÄSTAN HELA TIDEN MED MIG. JAG SÅG HUR HON SÅG UT. Långa vackra vita vingar men är 5 meter lång. Hope som sa det. Hope har långt ljust hår, som lockar sig som stora lockar. Hope har vacker klädsel, tunn champagne färg kläder. Ljusa fötter har Hope. Hon har ljus hud. 

MEN FRÅGAR ÄRKEÄNGELN HOPE, HUR KAN DU VARA HOS MIG NÄR DU ÄR SÅ LÅNG 5 METER LÅNG??? Hope säger, ”jag gör såhär när jag sitter hos dig.” Hon säger, ” jag viker hop mina vingar, så mina vingar blir så små, men kolla på min rygg ,hur små vingarna blev.”  Men Hope förklarar för mig, när jag blev förvånad 5 meter lång och sitter hos mig. Ärkeängeln Hope bor hos GUD har han sagt. 

MEN ÄRKEÄNGELN HOPE VAR INTE GLAD ,ATT FOLK SKA TITTA ÅT HENNE. JAG VAR TYST JÄTTELÄNGE OM HENNE. FÄRGER OCH ALLT OM HENNE. MEN MÅSTE BERÄTTA OM HOPE. Jag har gått med ärkeänglar, och kliver på en hög energi som Hope lever på. Men Hope kan inte komma till er ens, utan hon kommer till mig, genom att jag klev på hela tiden.

Jag följer ärkeänglarna. Men ärkeängeln Hope lär mig ,hur jag ska leva då. Men folk lever inte som mig. ÄRKEÄNGELN HOPE KOMMER NÄR DET HANDLAR OM KÄRLEK OCH RELATIONER  ,geom att hon lever högt upp, ser kärlek är viktigt att vi är rädd om varandra då. Men får inte bråka så mycket ,utan hjälper varandra, vi gillar samma mål i livet. Men då kan hon komma, men får bara prata från mig. Men jag leder kärleken från henne. Ibland passar vi inte ihop med varandra ,då kan hon hjälpa till. Ärkeängeln Hope,ser från båda hållen när hon hjälper människor. Hon kan jobba igenom relationer , ser exakt hur vi fungerar ihop. Måste se mot båda hållen, genom att bli nöjd med livet. Ibland kan hon varna och säga till ,att de måste ändra om ,annars fungerar det aldrig.

Folk  kan få för sig så mycket om ärkeänglarna då ,genom att allt är på modet idag att prata med ärkeänglarna då, och ingen kan vara helt säker om de gett dem rätt budskap då, GENOM ATT VI HAR ÖPPNAT FÖR EN HELT ANNAN VÄRLD, OCH ANNAN ENERGI SOM ÄRKEÄNGLARNA HAR  DÅ,men folk kan skriva ner saker om dem ,som stämmer inte allt då genom att ärkeänglarna har ett annat sätt att jobba då, men kan prata med dem genom att vi har utvecklat en kontakt med dem ,SOM TAR LÅNG TID ATT UTVECKLAS DÅ, och folk kan falla på det, när de börjar titta åt ärkeänglarna då, genom att de har en annan energi att jobba med ,som tar lång tid att lära sig, att prata med dem och lära sig att lyssna på dem kan ta lång tid, innan vi kan prata och lyssna på dem då. DET TAR MÅNGA ÅR ATT NÅ DIT. ALLA KAN INTE NÅ DIT ENS.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8ec6ab625a617140bdbbdff0587fc293.jpg

MEN KORTEN HAR KOMMIT ,SOM FOLK KAN DRA KORT FRÅN ÄRKEÄNGLAR  ,och då kan de läsa söta positiva ord från den ärkeängeln, och den ärkeängeln. Men kommer mer och mer kort, som skriver kort från ärkeänglar. Men folk söker det idag, genom att jorden är mörk och hemsk idag. Men läsa vackra ord från ärkeänglarna ,kan hjälpa folk såklart. Men ni ska vara medveten att ärkeänglar, som står på korten kommer inte till dig. MEN KORTEN KOMMER FRÅN USA. Vi ser inte negativ på det. Men hjälper folk när folk har tråkigt eller ger positiva ord när jorden är mörk ,då kan hjälpa folk såklart. FOLK KAN SKRIVA OM ÄRKEÄNGLAR NÄR VI LEVER SÅHÄR.

Men kolla hur mycket folk som finns på jorden. Men kolla på hur mycket kort som pumpas ut idag. Men ärkeängeln kan inte komma till er, det är omöjligt att de kommer till er. Men folk som skriver korten är till dem ,när de ska börja utveckla en annan bana i livet. Men kan skriva en massa på koren, som ger glädje till dem ,men kan inte komma till alla människor. MEN ENERGIN KAN FOLK PRATA MED NÄR DE LÄGGER SINA HÄNDER ÖVER KORTEN ,SOM KAN VARA FRÅN ÄRKEÄNGELN MIKAEL ELLER ÄRKEÄNGELN ARIEL ,ELLER ANDRA HAR TAGIT FRAM TILL FOLK. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.