FOTBOLL – FOOTBALL

JAG SER FOLK SPRINGER OCH TRÄNAR OCH GÖR OLIKA SAKER MED FOTBOLLEN DÅ ,men sätter sig ner och vilar när svetten rinner så mycket ,och  lägger sig och vilar när svetten rinner så mycket,  genom att kroppen alstrar så mycket svett när de har så mycket jobbigt med kroppen då.

Genom att kroppen känner av att den måste tömma sig på svett ,genom att kroppen måste bara svettas ut allt då. Men folk svettas på olika sätt när de rör på sig då ,GENOM ATT KROPPEN ÄR GJORD FÖR ÖPPNA PORERNA ,OCH SLÄPPA UT ALLT DÅ ,och då kan folk uppleva att de svettas mer ,när de tränar då, genom att kroppen har även signalerna till att vila ibland.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cc11ae1651f07204c3dcbda11f5243ab.gifMen inom fotbollen kan folk överträna ,så kroppen orkar inte med då, genom att kroppen är inte gjord för träning ,och slita ut sig. MEN FOLK HAR DRÖMMAR, SOM KAN SLÅ IN IBLAND, MEN ÄVEN SLÅR INTE IN ENS.

VI KAN INTE TITTA PÅ ANDRA MÄNNISKOR GENOM ATT VI ÄR OLIKA NÄR DET GÄLLER FOTBOLL.

Men fotbollen kan vara kul för små barn ,när de växer upp. Men sen fortsätter folk spela fotboll, genom att de har blivit så populärt att spela fotboll idag ,och folk kan även bli en stor stjärna på ,att spelar bra fotboll ,och kan leva på fotbollen, SOM VAR EN LEK BLAND BARNEN DÅ, och sen har det vuxit enormt idag, och folk har så stora intressen att spela, och bli proffs, som en del drömmer om idag då.

Men vägen är lång att ta sig dit ,en del lyckas och en del kommer inte dit ens, genom att det handlar om hur bra de är att spela då. Men idag har fotbollen blivit mycket problem genom att folk kan inte respektera människor, som spelar inte bra vissa säsonger. Men det är en enda tävling idag ,vem som spelar bäst idag, att bli en stjärna, som är en lång väg att gå för barn, som börjar att titta mot fotbollen, och barn tror att det är lätt att ge sig in spela fotboll fotbollen som folk kan tjäna mycket pengar idag.  MEN ÄR INTE SÅ LÄTT VÄG ATT GÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fotboll.pngFörr lekte ni med fotbollen, MEN IDAG ÄR DET PÅ BLODIGASTE ALLVAR ,genom att de har stökat till mycket problem för mycket människor då ,genom att folk kan träna och träna ,och känner inte ett stopp ibland då.

Men föräldrarna kan stöka till för barnen, och ger dem ännu mera problem ,när de tvingas in i fotbollen då, där kan pressa sina barn enormt, som det var på blodigt allvar när barnen håller på att spela fotboll. VARFÖR HAR DET STÖKAT TILL SÅ MYCKET RUNT FOTBOLLEN ,SOM VAR EN KUL LEK LÅNGT TILLBAKA I TIDEN DÅ.

FOLK SPELAR FOTBOLL, fotbollsplanen och allt var på lek då, men idag är inte fotbollen en lek längre ,och föräldrarna stökar till för många barn idag ,att de ska vara bäst på fotbollsplanen då.

BARN KAN BLI SÅ PRESSAD IDAG, OCH FÖRÄLDRAR KÖR BARNEN ENORMT HÅRT IDAG. Barn kan må dåligt av all press från föräldrarna när de pressar dem då , som ska vara en lek bland barnen och inte på blodigt allvar när barnen leker på fotbollsplanen då, utan leka med barnen ,och låt de få vara ifred då, och ha kul utan att bli så pressad av föräldrarna ,som många barn kan bli utsatt för ,att allt är på liv och död ,när barn ska bara på lek då,genom att många barn  kan må dåligt när de pressar sin barn då ,och låt allt vara en lek då.

Men idag har fotbollen blivit stort idag ,och barnen ska bara spela bara om de vill fortsätta spela då, genom att många barn provar på olika sporter då ,och barn kan känna sig trött på att spela fotboll ,OCH LÅT DEM FÅ VÄLJA SJÄLV, OM DE GILLAR ATT FORTSÄTTA SPELA FOTBOLL DÅ. Och många barn kan börja och spela fotboll när de är barn, men sen kan de se åt andra saker ,och vill prova på andra sporter då.

BARN MÅSTE VÄLJA SJÄLV SIN SPORT SÅKLART. Genom att det finns så mycket sporter barn kan pröv på då ,men låt barnen få vara ifred när det gäller all sport, och låt de välja själv vad de vill göra då. Och var bara vaken då ,genom att barnen kan träna för mycket, och kan få problem med kroppen när de är så ung ,som ska bära hela livet då ,men kan köra på för hårt med kroppen då ,genom att de över tränar sin kropp då. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cc11ae1651f07204c3dcbda11f5243ab.gif

Genom att kroppen får stå ut med mycket när ni inte kan känna in, att ni måste vila eller sluta spela fotboll när kroppen säger nej då,genom att det är en sport som ni skulle haft på lek nivå då. MÅSTE TA VILA OCH TA PAUS NÄR KROPPEN SÄGER NEJ.

Och inte ta det så allvarligt, som folk gör idag, genom att intresset har ökat ,NÄR BARN BLIR FOTBOLLSSTJÄRNA DÅ, och då vill de bli en fotbollsstjärna, genom att folk fungerar så, när andra kan, då vill andra börja, men kan halka efter vägen, GENOM ATT NI ÄR INTE GJORT FÖR ATT SPELA FOTBOLL ÖVERHUVUDTAGET DÅ. 

Och kroppen orkar inte med fotboll. Men ligger mycket pengar i det ,som även föräldrar önskar barnen bra liv. Men alla är inte skapt för fotboll. När det blir stora fotbollsstjärnor som kommer långt ,då finns även pengar med i det ,genom att föräldrar ser en chans att hans eller hennes barn ska bli bra fotbollsstjärna, men tjänar pengar och kan ge barn en bra framtid. MEN ALLA KAN INTE VARA MED ATT BLI STJÄRNA.

Men folk ser åt folk, som kan spela då, men har en annan uppbyggnad av kroppen då ,som stökar till för människor ,som tittar åt fotbollen och ser en chans att tjäna pengar ,och där kan en del falla efter vägen ,GENOM ATT DE BÖRJAR KÄNNA AV KROPPEN  FÖR MYCKET ATT DEN SÄGER NEJ ,att fortsätta spela fotboll ,genom att kroppen är inte för att spela fotboll ,som barn kan falla efter vägen, när de spelar fotboll ,och känner att de måste ge upp sina intressen, eller tappar intresset för att spela fotboll då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2zombr9-jpg.gif

VI TAR UPP OM KVINNOR TJEJER KROPP, SOM HAR ANNAN UPPBYGGNAD AV MUSKLER och en annan kropp som har inte lika stark kropp som männen är född med då ,men kan falla tjejerna på det när de fortsätter att spela fotboll, genom att kroppen har inte samma styrka som männen har då. Nu är det på modet att spela fotboll för kvinnorna då och vill nå långt många kvinnor som börjar på samma sätt som männen gjort nu, men ska vara aktsam om kroppen eran  då. Ni kan få en massa fel om ni över tränar kroppen som många gör idag. Och  inom fotbollen blir det problem för människor, SOM HAR SVAGARE KROPP DÅ, genom att de kör sig för hårt då ,och måste börja ta vara på sin kropp som ska hålla hela livet då.

Genom att allt kommer när ni blir gammal då när kroppen har fått så många smällar från fotbollen då, och har över tränat kroppen som kommer senare i livet GENOM ATT NI HAR SLUTAT ATT LYSSNA PÅ KROPPENS SIGNALER ,som kommer senare i livet, att stanna upp då fortast ni känner något knepigt med kroppen, då ska ni stanna upp och vila eller lämna fotbollen, för att allt kommer när ni blir gammal, då kommer ni få problem då, MEN SLUTA I TID när ni känner att kroppen känns inte bra. Ni känner av att ni mår inte bra vissa dagar ,då ska ni ta en paus eller lägga hela fotbollen åt sidan, då ska ni lägga fotbollsskorna på hyllan ,då är det dags att lämna fotbollen, om ni känner av problem med kroppen då, genom att allt kommer STÖKA TILL ÄNNU MER  om ni inte lyssnar på kroppen genom att den ska hålla hela livet då.

DET BÄSTA MED FOTBOLL, DET ÄR ATT HA DEN PÅ LEK NIVÅ ,FÖR ATT MÅ BRA, och folk vill spela fotboll, för att det är kul att leka lite grann, men ha det som förr i världen när folk spelade och hade kul ,och låt barnen ta det som en lek ,som fotbollen var från början, och stanna där på en lek nivå ,där ni kan leka när ni vill då, OCH SLUTA PRESSA BARNEN, utan ha det på en lek nivå ,och då kommer barnen må allra bäst då ,bara leka och ha kul, då kan ni må  extra bra under hela livet ,spela lite ibland bara för att ha kul ,och inte på blodigt allvar fotbollen ,och ha kul då ,för att spara hälsan hela livet då.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.