ALLT VÅLD I SAMHÄLLET

JAG  SER EN HAND SOM ÄR VRIDEN BAKÅT ,men en person har skadat handen ,genom att de får ont i handen och handleden då, och det knycker till i handleden ,genom att den vrids bakåt då ,och folk kan råka illa ut idag, när de är inte nog observant och  försiktig idag. Ibland är det andra som orsakat det. VI FÅR LEVA MED SKADAN SOM ANDRA GJORT MOT OSS.

Ibland kan vi skada oss på onödiga saker då ,men även att andra kan skada oss ,genom att de har inte koll på hur kroppen fungerar då, GENOM ATT VI LEVER I ETT VÅLDSAMT SAMHÄLLE IDAG, där ni slutat att respektera varandra ,då blir det problem för människor då, genom att folk skadar sig på så mycket onödig saker då ,och kan få problem för hela livet då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är flat750x075f-pad750x1000f8f8f8.u3.jpgGENOM ATT DE MÖTTE PÅ FEL MÄNNISKOR VID FEL TID TIDPUNKT DÅ och skulle kanske hållit sig inne då,  men har tillit till att röra sig fritt i samhället ,men kan råka på våldsamma människor, som inte kan respektera människor överhuvudtaget då. DE KAN SKADA OSS GENOM ATT DE KAN INGENTING OM HÄLSAN ELLER SKELETTET DÅ, utan är våldsamma, och har inte koll på att de håller på med en människa då. De kan skada dem ,så de få problem hela livet  då, som ni ska ta hand om då.

MEN GÅR UT VID FEL TIDPUNKT ,OCH POLISEN TAR INTE HÄNSYN TILL DIG UTAN KAN SKADA DIG ,OCH SLÅ DIG NÄR DU ÄR HELT OSKYLDIG ,SÅ KAN DE MISSHANDLA DIG. Men händer lite då och då, att polisen har slutat att prata med dig. Men kan få skador från polisen ,som vi har inte tänkt då. Men polisen kan skada dig, som du ska kontakta om du har problem med människor ,eller andra saker vi måste ringa polisen. Men kan de hjälpa dig eller misshandlar person du ringer om????

Ni ska inte vara säker idag.

Men hur ska vi skydda oss mot våldet i samhället, NÄR VI HAR GALNA POLISER, SÅ TÄNK ER FÖR INNAN NI RINGER POLISEN ,GENOM ATT FOLK KAN BLI SKADAD AV POLISEN ,SOM HADE INTE TÄNKT DIG som är idag, genom att världen är full med våldsamma människor idag ,och ni kan gå ut fel tid på dygnet då, men kan råka illa ut,  genom att hela samhället är uppbyggd på våld ,OCH INGEN KAN LÄRA SIG ATT RESPEKTERA MÄNNISKOR DÅ ,OCH ÄVEN POLISEN ÄR UPPBYGGD PÅ VÅLD, som ska gå med gott exempel i samhället ,som är värst bland alla människor då. Och vi har fått ett våldsamt samhälle idag ,och folk kan även skada sin kropp,som ska hänga med hela livet då.

Men folk kan bli skadad av våldsamma människor idag GENOM ATT VI HAR BARA EN KROPP ATT TA HAND OM DÅ, SOM SKA HÄNGA MED HELA LIVET. Men kan råka illa ut om ni går ut fel tillfälle, och kan skada dig så illa, genom att de kan ingenting om kroppen och hälsan, hur den fungerar då ,men även hur psyket fungerar ,kan inte polisen så mycket om UTAN KAN UTSÄTTA FOLK  FÖR VÅLDSAMMA SAKER, och har inte koll på deras hälsa eller vad människor tål då, men folk möter på mycket våld idag ,som hela landet har fått så mycket problem med då,att de måste misshandla människor, istället för att prata med människorna då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration.gif

POLISEN ÄR TOKIG IDAG. Idag är polisen galen, finns inte kvar från gamla tiden utan slår även folk ,som har problem med sin hälsa. Har ingen lust att leva ,men folk som har inte med polisen att göra ens. Men folk kan bli orolig över människor, och måste få hjälp med dem. Men kan ringa polisen och ber om hjälp ,och kan även bli misshandlad, och förstör folks hälsa.

DET ÄR BÄTTRE ATT RINGA VANLIGT FOLK, ÄN POLISEN, OCH KOLLA UPP DEM, ÄN ATT BLANDA IN POLISEN, GENOM ATT POLISEN HAR SLUTAT PRATA, SLÅR PÅ ALLT IDAG. HAR INGEN URSKILJNING. Men ser inte om folk är sjuk och rädd för polisen, ringa och be om hjälp. Men förr kunde folk ringa polisen utan problem. Men nu är det våld polisen står för som är värst av alla då. VÅLD I SAMHÄLLET.

När folk har problem kan känna sig trygg ringa polisen då, MEN NI KAN ÄVEN HAMNA UNDER POLISENS MISSHANDEL, som vi vill få ett slut på då ,genom att de har hänt för mycket med polisen misshandel, men även misshandlar och skada unga människor ,som har ett helt liv att leva då, genom att kroppen tål inte allt då.

Vi  är född med en kropp ,som ska hålla hela livet, och en del människor föds med svag kropp som har bekymmer med sin hälsa då. Men måste vara aktsam om sin kropp ,genom att de föds med en sämre kropp än andra ,som måste ta hand om sin kropp. Ibland kan folk råka så illa ut, när folk  går ut fel tid på dygnet då. IDAG ÄR DET EXTRA VIKTIGT ATT HA SÄLLSKAP när vi går ut, genom att vi kan råka illa ut ,och utsätts för onödigt våld då. Det är bättre att folk hjälps åt, än att stöka till för människor, genom att vi föds med en kropp ,som ska hålla hela livet då.

Men folk måste börja respektera människor idag ,genom att hela samhället är uppbyggd på våld ,och mycket misshandel som ingen har rätt till att misshandla människor då.Men samhället är ett hårt samhälle, och det är svårt för människor att ta hjälp idag, genom att hela samhället har hamnat fel idag ,ingen har lust att hjälpa varandra idag,där ingen kan respektera varandra, utan ser inte människor överhuvudtaget idag och MYCKET FOLK ÄR  SÅ FÖRBLINDAD IDAG AV ALLT VÅLD, SOM FINNS I SAMHÄLLET DÅ.

MEN VI VILL FÅ SLUT PÅ ALLT VÅLD I SAMHÄLLET OCH RESPEKTERA MÄNNISKORNA, istället för att skada dem då, genom att folk ska leva ett långt liv, och inte får problem i framtiden, och det händer för mycket  i Sverige idag.

GENOM ATT LANDET ÄR  HÅRT OCH KALLT IDAG, men vill få en ändring nu, genom att det är inte okej att folk ska bli sjuk av ett samhälle ,där folk ska känna sig trygg och lugn då. Det måste bli en ändring på allt nu ,och få slut på allt våld i samhället då. FÅ SLUT PÅ ALLT VÅLD I SAMHÄLLET, UTAN HJÄLP VARANDRA UTAN ATT MISSHANDLA VARANDRA ,GENOM ATT DE FÅR SKADOR EFTER DEN SMÄLLEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.