ETT STRESSAT SAMHÄLLE

VI FÅR EN BILD OCH EN ÄLDRE PERSON SOM SITTER I RULLSTOLEN, men hon har tappat en massa pengar när hon var ute då ,men får hjälp av en kvinna som plockade upp pengarna åt henne ,men sen får hon inte så mycket hjälp ,som kan bero på mycket saker  då.

Men folk är dålig på att hjälpa till när de sitter i rullstol genom att hela samhället är uppbyggd på ATT KLARA SIG SJÄLV, så långt du kan det.

Men ibland måste folk få hjälp och ibland extra hjälp, och SPECIELLT MÄNNISKOR ,SOM SITTER I RULLSTOL MÅSTE HA MYCKET HJÄLP DÅ. Ibland kan folk hamna i kris ,och får lite hjälp då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7a909326e5ed4144e7596004079acf23-2.jpg

MEN DE HAR DRAGIT IN PÅ MYCKET IDAG, genom att folk får så dålig hjälp, när de är sjuk och gammal då. Nu har folk fått mycket problem, ni som måste ha extra hjälp då. Folk har dragits in på mycket idag,Och folk måste göra mycket själv när de ska ut då, men saker och ting kan hända då, genom att samhället är inte den tryggaste platsen idag, OCH DET ÄR VIKTIGT ATT HJÄLPA VARANDRA DÅ. 

Men folk kan få lite hjälp idag, genom att de har dragit in på så mycket saker idag ,men det finns även ärligt och bra folk ,som vill hjälpa människor när hamnar i kris då.Men det är svårt ibland ,att lära känna dem mer, GENOM ATT HELA SAMHÄLLET ÄR SÅ STRESSIGT IDAG ,som gör att folk bara rusar förbi ,när folk vill ha lite hjälp då. MEN FOLK BARA RUSAR FÖRBI ,OCH SER INTE ALLA GÅNGER ATT FOLK MÅSTE HA HJÄLP ,GENOM ATT FOLK LEVER ETT STRESSIGT LIV IDAG, som har svårt att stanna upp då, genom att folk har så bråttom till olika saker idag,och folk har så lite tid för varandra idag. Om de ser människor har problem ,då kan de rusa förbi, istället för böja sig ner och hjälpa till då, och folk bara stressar till nästa och nästa ,genom att folk jobbar för mycket, eller så har det familjen att ta hand om då, och bara rusar förbi.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 39973afd28460b7ed901cbe3571e431a.jpg

Ibland är det svårt att klara sig själv ,när de sitter i rullstol då,genom att de måste göra en del ärenden då, och hade inte så stora val, än att de  måste ut på stan ,genom att ordna sina saker då.FOLK KAN HAMNA I KRIS OCH PROBLEM ,OCH BEHÖVER LITE HJÄLP AV DIG. 

Men hela samhället är ett stressigt samhälle VI HAR INTE TID ATT HJÄLPA VARANDRA ,när människor måste ut och ordna det viktigaste ibland ,och har inte så stora val än ordna viktigaste sakerna då. Ibland får de hjälp ,men inte alla gånger då, genom att folk lever i ett stressat samhälle idag.

Men så ser det ut att vi kan hamna i knipa alla människor då ,MEN HJÄLPER OSS , när vi hamnar i kriser då. Vi ser att mycket folk får klara sig själv, genom att de lever i ett stressat samhälle där folk bara rusar förbi varandra då.

MEN SÅ SER SAMHÄLLET UT IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.