RULLTRAPPAN – ESCALATOR

JAG FÅR EN BILD AV EN RULLTRAPPA, MEN VAD SÄGER BILDEN MIG DÅ, genom att vi åker mycket rulltrappa idag ,men allt har utvecklats snabb idag.Vi kan ta rulltrappan till nästa plan när vi ska över till nästa våning då, men rulltrappan kan stanna genom att vi får en massa fel på den då.

Och då får folk problem att ta sig till nästa våning då, genom att många har barnvagn då, men halkar på det när de ska upp då. När rulltrappan har fastnat, DÅ FÅR FÖRÄLDRARNA PROBLEM SOM HAR BARNVAGN DÅ. Det blir problem för föräldrar när den har fastnat ,och folk kommer inte loss då.De kan inte ta sig upp, genom att de har stopp i rulltrappan då ,och börjar gå uppför rulltrappan då.                                                                                                                                                                                         Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53.jpg

Men  det går inte ,så bra för föräldrarna som har barnvagn då ,genom att de kan utsätta sina barn när de sitter i barnvagnen,genom att de har så dåligt tålamod att vänta, tills den startar igång då ,men kan försöka ändå att ta sig upp för rulltrappan, fast den står still då, men försöker hela tiden klättra upp för rulltrappan med vagnen då, men även när de ska ner för rulltrappan då, genom att de kan inte vänta in tills den startar då, OCH BARNEN KAN TILL OCH MED RAMLA UR BARNVAGNEN OM NI HAR OTUR DÅ.

DET BLIR FEL ATT KLÄTTRA MED BARNVAGNEN NÄR RULLTRAPPAN HAR STANNAT.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ffff.pngMen  även fel för barnen när de går upp för rulltrappan ,när den startar igång ,då kan barnen falla och göra sig illa av rycket, som blir från rulltrappan då, GENOM ATT BARNEN ÄR INTE SÅ OBSERVANT när de går i rulltrappan då, och tänker inte på när den startar igång, utan kan falla så illa i rulltrappan.

BARN KAN SLÅ HUVUDET OCH KROPPEN NÄR DE GÅR I RULLTRAPPAN. KAN TAPPA BALANSEN NÄR DE GÅR I RULLTRAPPAN OCH SLÅR HUVUDET OCH HÄNDERNA, barnen kan tappa balansen små barn och är så ostadig när de är liten då. BARNEN KAN FALLA ILLA NÄR RULLTRAPPAN STARTAR IGÅNG, barn är barn ,och har inte samma uppsikt när rulltrappan startar igång ,genom att det blir ett hårt ryck små barn kan göra illa sig, när rulltrappan startar igång. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 56475c847915734bb8888d4bb747d462.jpgOCH ALLA RULLTRAPPOR HAR SÅ HÅRT UNDERLAG, BARN KAN SKADA SIG. ALLA KAN SE HUR RULLTRAPPAN SER UT,OCH DÅ FÖRSTÅR VI, ATT HÅRT UNDERLAG ÄR INTE OKEJ ATT FALLA PÅ. När barnen är så liten, då måste föräldrarna ha stor uppsikt när de åker i rulltrappan med barnen då.

Barnen måste hålla handen i föräldrarnas händer när de åker rulltrappan. BARN KAN SKADA SIG, ILLA NÄR ÅKER RULLTRAPPA.

Barn kan göra sig illa och skada sig då ,MÅSTE HÅLLA I FÖRÄLDRARS HÄNDER NÄR BARNEN ÄR SÅ SMÅ. Föräldrar kan stå bakom dem när barnen är små, att föräldrarna står bakom dem, eller får lyfta dem om de är för liten då, men annars får föräldrarna hålla i barnen ,och inte släppa dem vind för våg. SMÅ BARN KAN SKADA SIG NÄR ÅKER RULLTRAPPA. HÅLL I BARNEN NÄR NI ÅKER RULLTRAPPA. Men barn kan vi inte lita på ens, när de har den åldern att upptäcka världen. Men vill allt och bråttomt till allt ,men barn är olika som alla barn är. Det finns barn som har spring i benen.

GENOM ATT NI HAR UTVECKLAT ETT SAMHÄLLE SOM BARNEN KAN SKADA SIG PÅ.Ni måste vara observant när ni är ute med barnen, ta det lugnt med dem då, och låt barnen växa upp i en trygg miljö ,GENOM ATT SKYDDA BARNEN DÅ ,och allt har utvecklats i så snabb takt, som hela världen ser ut idag, att och allt har gått så snabbt idag.

Men försök att ta hand om barnen nu ,GENOM ATT DE SKADA SIG PÅ ONÖDIGA SAKER IDAG genom att föräldrarna är inte observant då ,men försök att vara vaken idag ,genom att världen ser ut som den gör idag. Men då måste föräldrarna skydda sina barn mot onödiga saker, som samhället har börjat utveckla så mycket saker ,som barnen kan skada sig på då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.